Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα λογαριασμό Inbox.Com στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Σίγουρα, η διεπαφή ιστού στο λογαριασμό Inbox.com είναι μεγάλη και χρησιμοποιείτε συνεχώς. Αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάποια ενοποίηση θα ήταν ωραία ή ίσως τοπική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ή χειρισμός εκτός σύνδεσης ορισμένων μηνυμάτων σε ένα ταξίδι.

Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και το Inbox.com κάνει λήψη όλων των μηνυμάτων σας σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Απλά πρέπει να το ρυθμίσετε μία φορά.

Πρόσβαση σε λογαριασμό Inbox.com στο Πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της επιφάνειας εργασίας

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο e-mail σας Inbox.com σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  1. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από την επάνω γραμμή πλοήγησης του Inbox.com.
  2. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο πρόσβασης POP3 κάτω από τις επιλογές Email .
  3. Κάντε κλικ στον τρόπο ενεργοποίησης της πρόσβασης POP3 .
  4. Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί Ενεργοποίηση του POP3 / SMTP Access .
  5. Επιστρέψτε στις ρυθμίσεις πρόσβασης POP3 ακολουθώντας τις Ρυθμίσεις και στη συνέχεια τους συνδέσμους πρόσβασης POP3 από τα Inbox.com Inbox.
  6. Εάν θέλετε να ανακτήσετε όλα τα μηνύματα που είναι αποθηκευμένα στο λογαριασμό Inbox.com, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την επιλογή Allow POP3 access to emails older than POP3 .
    • Τα παλιά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα μεταφορτωθούν μόνο μία φορά. Οι επακόλουθοι έλεγχοι αλληλογραφίας θα λάβουν μόνο νέα αλληλογραφία.
  7. Προαιρετικά:
    • Ενεργοποιήστε τη λήψη νέων μηνυμάτων στον φάκελο " Spam " και για την αλληλογραφία που έχετε στείλει από τη διεπαφή ιστού Inbox.com.
    • Απενεργοποιήστε τη λήψη μηνυμάτων που δεν έχουν ακόμα επαληθευτεί από τους αποστολείς τους εάν έχετε ενεργοποιήσει το φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων πρόκλησης / απόκρισης στο Inbox.com.
  8. Επιλέξτε Αποθήκευση ρυθμίσεων .

Λάβετε υπόψη ότι το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν μπορεί να διαγράψει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον online λογαριασμό Inbox.com. Αν θέλετε να καταργήσετε μόνιμα μηνύματα, πρέπει να το κάνετε μέσω της διεπαφής ιστού.

Ρύθμιση του προγράμματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Τώρα ορίστε έναν νέο λογαριασμό στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας:

Αν το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν περιλαμβάνεται παραπάνω, δημιουργήστε έναν λογαριασμό με τα ακόλουθα στοιχεία: