Οι 7 Καλύτερες Ηλεκτρικές Κιθάρες για Αγορά το 2018 για κάτω από $ 500

Αυτό το χόμπι διασκέδασης δεν χρειάζεται να σπάσει την τράπεζα

«Η αναπαραγωγή κιθάρας είναι ένα ακριβό χόμπι», είναι μια κοινή φράση που λέει ο καθένας που έχει περάσει χρόνια αγοράζοντας πεντάλια, κιθάρες και ενισχυτές.Αλλά τώρα οι κιθαρίστες είναι τυχεροί που διαθέτουν σύγχρονη τεχνολογική κατασκευή που τους προσφέρει πολλές επιλογές στη μεσαία ζώνη. Και αυτό είναι υπέροχο γιατί ενώ κάποιοι κιθαρίστες είναι ίσως παρελθόν από τα αρχάριους μοντέλα υπόγειου παζάρι, οι περισσότεροι δεν θέλουν να πληρώσουν χιλιάδες δολάρια για τα πλήρως pro instruments. Ευτυχώς έχουμε τραβήξει μαζί έναν κατάλογο με τους καλύτερους ενδιάμεσους άξονες εκλεκτά κούφια όργανα που πληρώνουν φόρο τιμής σε τηλεοράσεις πλήρως εξοπλισμένες) που δεν θα κοστίζουν περισσότερα από $ 500.

Όλα τα σπουδαία πράγματα που μπορείτε να πείτε για το Epiphone's για το παραδοσιακό Les Paul, μπορείτε να πείτε για το κλασικό κούφιο σώμα Gibson 335 με δύο κούτες. Στην πραγματικότητα, με εξαίρεση τις πιο προσιτές γραμμές από την Gretsch, το ES-335 είναι ειλικρινά το καλύτερο κοίλο σώμα που πιθανόν να βρείτε για αυτή την τιμή. Όμως, σε αντίθεση με το Gretsch, το Epi ES-335 μπορεί να σας δώσει πολύ περισσότερη έκρηξη για το buck σας με τον τρόπο των υψηλής ροκ ήχων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το έχετε φορτώσει με δύο Alnico Classic Pro humbucker pickups για να σας δώσει άφθονο rock snarl παράλληλα με το στρογγυλό τζαζ.

Υπάρχουν πρώτες μηχανές ρύθμισης Wilkinson, μια γέφυρα Tune-o-Matic, γλάστρες ώθησης push / pull για τη διάσπαση των pickups, καθώς και τέσσερα φινιρίσματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε (vintage sunburst, κεράσι, φυσικό και έβενο). Είναι κατασκευασμένο από πλαστικοποιημένο σφενδάμι για ζεστό τόνο ξύλου και ο λαιμός σχήματος D, λεπτού σχήματος, έρχεται εφοδιασμένος με μικρές επενδύσεις μπλοκ στο δάπεδο. Πρόκειται για μια κορυφαία κιθάρα για την τιμή γύρω από το σημείο τιμής των $ 500 και ξεπερνά εύκολα τη λίστα μας εδώ.

Όταν το Epiphone Les Paul SL κυκλοφόρησε αργά το 2017, ολόκληρη η βιομηχανία - από τους ήρωες υπόγειων κιθάρων μέχρι τους κορυφαίους αναθεωρητές ταχύτητας - φωτίζεται με περιέργεια. Θα μπορούσε αυτό να είναι ένα playable Les Paul (σε μερικά αρκετά εκπληκτικά χρώματα!) Για λιγότερο από $ 100; Και, ενώ οι αναθεωρήσεις αναμεμειγμένα αναμεμειγμένες, η συναίνεση είναι ότι για έναν αρχάριο ή έναν κιθαριστή του έργου κιθάρα, αυτή είναι μια μεγάλη επιλογή.

Όπως έχει αναφερθεί, οι επιλογές χρωμάτων είναι επεκτατικές, από ένα λαμπερό, whimsical κίτρινο, έως δύο διαφορετικά φωτεινά μπλουζάκια / πράσινα μέχρι το φινίρισμα. Η κατασκευή είναι ένα υψηλής στιλπνότητας στερεό δημοφιλές, ενιαίο σώμα, έτσι είναι σίγουρα στο κάτω μέρος των προσδοκιών για τα υλικά, και έχουν επιλέξει ένα μπουλόνι-πάνω στον αυχένα και όχι το πρότυπο Les Paul που λαιμό. Το σχήμα του λαιμού είναι πραγματικά αναζωογονητικά, χρησιμοποιώντας ένα σχήμα 60 λεπτών λεπτό-D.

Υπάρχουν δύο μονοκόμπιες κεραμικές βίδες (650SCR στη θέση του λαιμού και 700 SCT στη θέση της γέφυρας) που, αν και δεν είναι εξαιρετικά υψηλή απόδοση, προσφέρουν ένα πολύ ωραίο, vintage bouncy ήχο. Τέλος, το υλικό διαθέτει το δικό του με ωραίο εμφάνιση χρωμίου και μια ευχάριστα ρυθμιζόμενη γέφυρα-o-matic γέφυρα για να καλέσετε τον τόνο πολύ πιο κοντά από τις περισσότερες άλλες κιθάρες στο σημείο τιμών.

Αν δεν έχετε ακούσει για τις κιθάρες Chapman, αυτό είναι εντάξει - είναι ένας νέος κατασκευαστής αγγλικών που πωλεί τώρα τις κιθάρες τους μέσω του Guitar Center (αφού προηγουμένως είχε προσφέρει μόνο πωλήσεις από το κράτος μέσω μικρότερων λιανοπωλητών). Ο Rob Chapman είναι στην πραγματικότητα ο frontman και ένας από τους δύο προσόψεις κιθάρα στο prog Dorje και κάποιος που ακούει τη μουσική τους θα σας πει ότι αυτός ο τύπος γνωρίζει τεμαχισμό και μέταλλο. Το Ghost Fret είναι το καλύτερο στοίχημά σας για μια μεταλλική κιθάρα και τα παιδιά στο Chapman έχουν κόψει λίγες γωνίες για μια υπο-$ 500 κιθάρα.

Το πρώτο πράγμα που παγιδεύει το μάτι σας είναι προφανώς το σχήμα Ζ με σχήμα Explorer, με την όμορφη κορυφή καπλαμάς με σφενδάμι φλόγας. Το σώμα είναι στερεό mahogany με γυαλιστερό φινίρισμα και σετ σφενδάμου σφενδάμου με C-πρότυπο σχήμα, και όπως αναφέραμε, η ποιότητα κατασκευής είναι αρκετά εκπληκτική για την τιμή. Οι χοροεσπερίδες του Alnico στο Ghost Fret είναι τα αληθινά αστέρια της επίδειξης, προσφέροντας ένα υπέροχο ύψος κεφαλής και δεκάδες κουδουνίσματα. Υπάρχουν κουμπιά ρύθμισης όγκου και ελέγχου, καθώς και ο επιλογέας τριών κατευθύνσεων, αλλά και πρόσθετα πρόσθετα υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής πίεσης με σπείρωμα ώθησης για να χωρίσετε τους humbuckers σας και να αποκτήσετε έναν μόνο ήχο πηνίου. Προσφέρεται σε μαύρο ή δίχρωμο μαύρο και κόκκινο φινίρισμα και εντυπωσιακό μαύρο υλικό, αυτή είναι μια κιθάρα έτοιμη να τρυπήσει τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Ναι, είναι πραγματικά δυνατό να αποκτήσετε ένα πραγματικό Fender (όχι ένα Tele, που δεν χρησιμοποιείται) για κάτω από $ 500. Ο τηλεοπτικός φορέας Modern Player είναι ένας ασυνήθιστος τύπος Tele, προσφέροντάς σας την εμφάνιση και την αίσθηση ενός προτύπου υψηλού δολαρίου με την προσθήκη μιας πραγματικά δροσερής ρύθμισης παραλαβής. Το σώμα είναι χτισμένο από συμπαγές πεύκο σε φινίρισμα υψηλής στιλπνότητας - ένα περίεργο υλικό που χρησιμοποιείται για ένα Tele, αλλά οι κριτικές δείχνουν ότι ο ήχος είναι λίγο πιο δυνατός και λιγότερο ασταθής λόγω του. Αυτό όμως θα μπορούσε να έχει και οι pickup, καθώς υπάρχουν τρία: μια συλλογή Modern Player Tele στην θέση του λαιμού, ένα pickup του Modern Player Strat στη μέση (όπου συνήθως δεν υπάρχει pickup σε ένα Tele) και ένα πραγματικά δυνατά Modern Humbucker παίκτη στη γέφυρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε έναν ήχο middle-pickup, έναν κλασικό τηλεοπτικό τόνο pickup και ακόμη και μερικά high oomph από το humbucker. Το Fender έχει συμπεριλάβει ακόμη και έναν διακόπτη διαχωρισμού πηνίου επιπλέον της έντασης ήχου και του διακόπτη επιλογής για ένα πολύ ευπροσάρμοστο σύνολο επιλογών τόνου. Μπορείτε να το παραλάβετε είτε σε άνθρακα είτε σε έκρηξη μελιού, έτσι ώστε να έχει και μια μοναδική εμφάνιση.

Όλα τα πράγματα που εξετάζονται, ένα Epiphone Les Paul είναι σχεδόν τόσο playable όπως πολλές από τις μεσαίας-χαμηλής σειράς Gibson Les Pauls εκεί έξω. Σίγουρα, δεν θα ανταγωνιστεί ένα προσαρμοσμένο κατάστημα ή ακόμα και ένα πρότυπο με τον Gibson στο headstock, αλλά διαφορετικά, αυτό είναι πραγματικά το μόνο που ανταλλάσσετε - Epiphone στο headstock αντί του Gibson. Η παραδοσιακή από Epiphone έρχεται σε λίγο κάτω από $ 500, αλλά πακέτο πολύ αξία σε αυτό το σημείο τιμών.

Πρώτα απ 'όλα, έχει ένα στέρεο σώμα από μαόνι και μια σκαλιστή κορυφή μαόνι για ζεστή, πλούσια υποστήριξη. Προσθέτοντας σε αυτό το στήριγμα είναι ο καθορισμένος λαιμός, ο οποίος έρχεται σε ένα λεπτό κωνικό σχήμα της δεκαετίας του '60 για άνεση και δυνατότητα αναπαραγωγής. Υπάρχουν 22 frets και τα κλασικά τραπεζοειδές ένθετα Les Paul σας δίνουν μια εξαιρετική εμφάνιση. Προσθέτοντας στο premium look είναι η επιλογή ανάμεσα σε μια δέσμη χρωμάτων που κυμαίνονται από vintage sunburst έως κόκκινο κρασί και ακόμη και μια έκρηξη μπλε του ωκεανού. Υπάρχει ένας Humbucker Probucker στη θέση γέφυρας και ένα Alnico Classic PRO στη θέση του λαιμού, καθώς και το πρόσθετο πλεονέκτημα ενός σπασμένου πηνίου για τους ήχους ενός πηνίου. Προσθέστε αυτό στους ελέγχους τόνου και έντασης ήχου και έχετε μια δυναμική, ευέλικτη κιθάρα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάποιον που θέλει ένα Les Paul χωρίς την τιμή Gibson.

Όταν ο Gretsch εισήγαγε για πρώτη φορά το επίπεδο των κιθάρων του Streamliner κάτω από $ 500, προσέφεραν μια άκρως βιώσιμη επιλογή για παίκτες που θέλουν το Gretsch να φαίνεται και να ακούγεται χωρίς χιλιάδες. Το G2420 είναι ο ιδανικός τρόπος για να απολαύσετε το κλασσικό όργανο, με ένα μεγάλο, λιπαρό σχήμα αμαξώματος. Gretsch έχει ρίξει στα ιδιόκτητα pickup Streamliner, τα οποία δεν είναι τόσο μεγάλη όσο οι βήμα-up επιλογές που προσφέρουν, αλλά θα κάνει το κόλπο για rockabilly ήχους.

Το σώμα είναι κατασκευασμένο από πλαστικοποιημένο σφενδάμι, το οποίο ευθυγραμμίζεται με την τυπική κατασκευή του Gretsch. Υπάρχουν δύο κουμπιά ρύθμισης της έντασης του ήχου και ένας έλεγχος τόνου στην κάτω πλευρά και ο κλασικός κύριος όγκος Gretsch μπροστά για να κόψετε ολόκληρη την έξοδο σας με μία περιστροφή. Προσθέστε ότι για να δροσερά χαρακτηριστικά σχεδιασμού, όπως πλήρες inlays μπλοκ και έχετε μια αρκετά στερεή κιθάρα.

Το Sterling SV4 Bass διαθέτει ένα ενεργό σύστημα λήψης υψηλής απόδοσης στη θέση της γέφυρας, δίνοντάς σας τον κλασικό ήχο του Stingray, που θα το κάνει εξαιρετικό για τα πάντα, από τη φωνητική φωνή που παίζει μέχρι να σφυροκοπήσει τις μπάσες των punk rock. Αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρει ένα λεπτότερο, ευκολότερο για αναπαραγωγή 38 χιλιοστά πλάτος παξιμαδιών, δίνοντάς σας μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, ιδιαίτερα κάτω στην πρώτη θέση. Πρόκειται για μια συμπαγή κατασκευή σκληρού ξύλου με φινίρισμα υψηλής στιλπνότητας σε μαύρο μαύρο χρώμα, με ένα μαύρο προστατευτικό μαχαιροπίρουνο που σίγουρα θα φανεί κομψό και εντυπωσιακό στη σκηνή. Ένας προϋπολογιστής μπάσων δεν θα πάει στραβά να αγοράσει αυτήν την επιλογή.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .