Γυμναστήρια που παρακολουθούν την καρδιακή συχνότητα

Μείνετε στην κορυφή των κτυπημάτων σας ανά λεπτό με αυτά τα φορητά φορητά gadgets

Εάν ψάχνετε να βρείτε τον καλύτερο ιχνηλάτη δραστηριότητας για εσάς, έχετε πολλούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Υπάρχει τιμή (υπάρχουν υπο-$ 100 επιλογές, καθώς και πολλά που κορυφή $ 200 ), παράγοντας μορφής (φοριούνται ή clip-on, για παράδειγμα) και, φυσικά, σύνολο χαρακτηριστικών. Ανάλογα με τους στόχους σας για γυμναστήριο και την ανοχή σας για την παρακολούθηση των στατιστικών στοιχείων δραστηριότητας, θα πρέπει να προσαρμόσετε την αναζήτησή σας ώστε να περιλαμβάνει μόνο τις συσκευές που πληρούν τα κριτήρια σας.

Αν συμβεί να αγαπάτε όλα τα στατιστικά στοιχεία που μπορείτε να πάρετε, ένας ιχνηλάτης φυσικής κατάστασης που παρακολουθεί πιο εξελιγμένες μετρήσεις όπως ο καρδιακός ρυθμός μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Συνεχίστε να διαβάζετε για μια ματιά στους κυριότερους ιχνηλάτες δραστηριότητας που περιλαμβάνουν αυτή τη λειτουργία, μαζί με μια ματιά για τους λόγους για τους οποίους μπορεί να θέλετε να έχετε αυτό το χαρακτηριστικό.

Γιατί να παρακολουθείτε την καρδιακή συχνότητα;

Πριν βυθίσουμε στη λίστα των κορυφαίων φορέων καταλληλότητας που περιλαμβάνουν παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας, ας απαντήσουμε στο ερώτημα γιατί θα θέλατε να έχετε αυτή τη λειτουργία στην πρώτη θέση. Λοιπόν, για ένα πράγμα, γνωρίζοντας την καρδιά σας ρυθμό μεσαία προπόνηση μπορεί να δώσει κάποια ένδειξη για το αν ασκείστε τον εαυτό σας αρκετά για να αποκομίσει πραγματικά τα οφέλη της σωματικής δραστηριότητας. Έχετε ακούσει πιθανώς τον όρο "καρδιακός ρυθμός στόχου", και αυτό αναφέρεται στην ιδανική ζώνη στην οποία θα πρέπει να εργαστείτε όταν πραγματοποιείτε καρδιοπάθειες.

Και αν αναρωτιέστε πώς, ακριβώς, για να υπολογίσετε τον καρδιακό σας ρυθμό στόχο, θεωρήστε αυτή την συμβουλή από την Johns Hopkins Medicine: Πάρτε την ηλικία σας και αφαιρέστε την από 220. Αυτό σας δίνει το μέγιστο καρδιακό σας ρυθμό. Έτσι, για ένα 30χρονο, το μέγιστο καρδιακό ρυθμό θα είναι 190. Δεδομένου ότι ο καρδιακός ρυθμός στόχου συνήθως θεωρείται κάπου μεταξύ 50 και 85 τοις εκατό του μέγιστου ρυθμού θέρμανσης, θα θέλατε επίσης να υπολογίσετε τα καρδιακά σας στοχευόμενα ποσοστά σε αυτά διαφορετικά επίπεδα άσκησης. Έτσι, χρησιμοποιώντας το ίδιο παράδειγμα με ένα 30χρονο, σε επίπεδο άσκησης 50%, ο καρδιακός ρυθμός στόχος θα ήταν 95 παλμοί ανά λεπτό, ενώ σε ένα επίπεδο άσκησης 85% το επιδιωκόμενο ποσοστό θα ήταν περίπου 162 παλμοί ανά λεπτό . Εάν είστε 30 ετών, θα θέλατε να επιδιώξετε έναν καρδιακό ρυθμό μεταξύ 95 και 162 παλμών ανά λεπτό για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει μια καλή προπόνηση.

Επίσης, να έχετε κατά νου ότι η ακρίβεια των μετρητών καρδιακού ρυθμού σε αυτές τις συσκευές μπορεί να ποικίλλει, οπότε αν ενδιαφέρεστε πραγματικά για τη γνώση των πραγματικών αριθμών, ίσως θελήσετε να πάρετε έναν ανιχνευτή καρδιακού ιού στο στήθος. Υπάρχουν ποικίλες αναφορές σχετικά με την ακρίβεια των οθονών καρδιακού ρυθμού οπτικών / καρπών σε σύγκριση με τις εκδόσεις θωρακικού ιμάντα, αλλά ο τελευταίος τύπος είναι πιο κοντά στην καρδιά σας. Απλά κάτι που πρέπει να εξετάσετε καθώς ψωνίζετε gadgets γυμναστικής και αξιολογείτε τις λειτουργίες που θέλετε σε έναν ιχνηλάτη δραστηριότητας.

Έτσι, για να συνοψίσουμε τα πράγματα απλά, γνωρίζοντας το ρυθμό της καρδιάς σας μπορεί να δώσει κάποια ένδειξη για το πόσο σκληρά δουλεύετε, τα οποία μπορεί να σας ενδιαφέρουν ή όχι, ανάλογα με τους στόχους σας για γυμναστήριο. Αυτό δεν είναι καθόλου ολοκληρωμένη εξήγηση της παρακολούθησης της καρδιακής συχνότητας, αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να σας δώσει μια ιδέα για το αν ή όχι αυτό το χαρακτηριστικό αξίζει να ψάχνετε όταν συγκρίνετε-shop για τους ιχνηλάτες φυσικής κατάστασης.

Οι ιχνηλάτες κορυφαίας δραστηριότητας με ενσωματωμένη παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας

Με αυτό έξω από το δρόμο, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις κορυφαίες επιλογές. Λάβετε υπόψη ότι αυτό δεν είναι καθόλου ολοκληρωμένη λίστα - υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές εκεί έξω που δεν επισημαίνονται παρακάτω. Ωστόσο, αυτά τα φορέματα μπορεί να αξίζει να εξεταστεί εάν θέλετε μια συσκευή με οθόνη καρδιακού ρυθμού, καθώς περιλαμβάνουν και άλλα δυνατά χαρακτηριστικά.

Garmin vivosmart HR ($ 150)

Η Garmin διαθέτει τόσες συσκευές με παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας που είναι δύσκολο να γνωρίζουμε από πού να ξεκινήσετε, αλλά αυτός ο ιχνηλάτης δραστηριότητας θα μπορούσε να αξίζει μια ματιά αν είστε στην αγορά για μια μπάντα fitness με κάποια χαρακτηριστικά στυλ smartwatch. Εκτός από τις μετρήσεις καρδιακού ρυθμού 24/7 που λαμβάνονται στον καρπό, το Garmin vivosmart HR χρησιμοποιεί τις πληροφορίες για τους ρυθμούς σας ανά λεπτό για να παράσχει πληροφορίες σχετικά με το πόσα θερμίδες έχετε καεί και μια αξιολόγηση της έντασης των διαφορετικών δραστηριοτήτων σας. Εάν έχετε επίσης ένα πιο εξειδικευμένο σπορ που μπορεί να φορεθεί για τρέξιμο ή για άλλη άσκηση (αλλά δεν έχει ενσωματωμένη παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας), μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το vivosmart HR ως "ιμάντα καρδιακού ρυθμού" όταν συνδυάζεται με το άλλο σας συμβατό Garmin φορετή. Εκτός από τις λειτουργίες που εστιάζουν στη φυσική κατάσταση, αυτός ο ιμάντας θα εμφανίζει τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις για κείμενα, κλήσεις, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα στην οθόνη του, με την προϋπόθεση ότι το vivosmart HR έχει αντιστοιχιστεί με ένα συμβατό smartphone.

Fitbit Charge 2 ($ 149.95 και άνω)

Το προϊόν αυτό είναι μια ενημέρωση της συσκευής Fitbit Charge HR της εταιρείας (η οποία περιελάμβανε επίσης παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας) και συσκευάζει νέα χαρακτηριστικά, όπως καθοδηγούμενες αναπνευστικές συνεδρίες για να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, καθώς και έναν δείκτη "fitness cardio fitness" που σας συγκρίνει με άλλοι της ίδιας ηλικίας και φύλου. Όσο για την παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας, υπάρχει ευγενική προσφορά του συστήματος PurePulse, το οποίο συνεχώς λαμβάνει μετρήσεις με βάση το καρπό των παλμών σας ανά λεπτό και σας δείχνει πού η μέτρησή σας εμπίπτει σε μια ποικιλία ζωνών καρδιακού ρυθμού, όπως το Peak, Cardio and Fat Burn . Το Charge 2 παρακολουθεί επίσης τον ρυθμό καρδιάς ανάπαυσης, ώστε να αποκτήσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του τρόπου με τον οποίο ο αριθμός αυτός κυμαίνεται καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας και βάσει των επιπέδων δραστηριότητάς σας.

Mio Fuse ($ 68-74 στο Amazon)

Εάν θέλετε να παραμείνετε νότια των $ 100, αυτό θα μπορούσε να είναι μια αξιόλογη επιλογή. Το Mio Fuse δεν ταιριάζει με τις δυνατότητες του στυλ smartwatch ή τα μεγάλα σύνολα χαρακτηριστικών άλλων προϊόντων σε αυτήν τη λίστα, αλλά προσφέρει παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού με καρπό, εκτός από τα βήματα παρακολούθησης, καύσεις θερμίδων, απόσταση που διανύθηκε και πολλά άλλα. Ο σχεδιασμός δεν είναι ακριβώς high-end, αλλά η μπάντα περιλαμβάνει LED φώτα που δείχνουν τη ζώνη καρδιακού ρυθμού σας, η οποία θα μπορούσε να έρθει σε πρακτικό μέσο προπόνηση. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τις ζώνες καρδιακού ρυθμού αν στοχεύετε συγκεκριμένο αριθμό κτύπων ανά λεπτό.

Fitbit Surge ($ 249,95)

Ένα άλλο Fitbit - αλλά αυτό είναι πλήρες με ακόμα περισσότερες καμπάνες και σφυρίχτρες. Εκτός από την παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας, το Fitbit Surge διαθέτει εντοπισμό GPS για πληροφορίες σχετικά με την καταγραφή, όπως απόσταση, χρόνος εκτέλεσης, ρυθμούς ρυθμού και ανύψωσης και δυνατότητα αναθεώρησης της διαδρομής μετά την προπόνηση. Αυτή η λειτουργικότητα θα έχει μεγαλύτερη σημασία για τους σοβαρούς δρομείς, αλλά αυτός ο ιχνηλάτης καταλληλότητας καταγράφει επίσης στατιστικά στοιχεία δραστηριότητας για άλλα αθλήματα, όπως ποδηλασία. Και ενώ δεν είναι μια ολοκληρωμένη smartwatch, το Surge εμφανίζει τις ειδοποιήσεις εισερχόμενων κλήσεων και κειμένων στην οθόνη του και μπορείτε να ελέγχετε τα τραγούδια από τη λίστα αναπαραγωγής για κινητά όταν έχετε φορητή σύνδεση με το smartphone σας.

Samsung Gear Fit 2 ($ 180)

Μια τελική επιλογή προέρχεται από ένα εμπορικό σήμα που δεν είναι απαραιτήτως τόσο γνωστό για τους ιχνηλάτες γυμναστικής όσο και για τις smartwatches και τα smartphones του: τη Samsung. Το Gear Fit 2 (εμφανίζεται στην κορυφή του παρόντος άρθρου) είναι σχετικά χαρακτηριστικό, με ενσωματωμένο GPS για τη χαρτογράφηση των τρένων σας και την προβολή πληροφοριών διαδρομής χωρίς να χρειαστεί να μεταφέρετε το τηλέφωνό σας, καθώς και παρακολούθηση πολλαπλών αθλημάτων για να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες όπως ποδηλασία, πεζοπορία, καταδύσεις και δυστοκίες. Όπως και οι υπόλοιποι ιχνηλάτες καταλληλότητας για τον καρπό σε αυτή τη λίστα, το Gear Fit 2 προσφέρει συνεχή παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας, έτσι ώστε να μπορείτε πάντα να ελέγχετε τους ρυθμούς σας ανά λεπτό. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις εντός συσκευής για κλήσεις, κείμενα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα. αποθηκευτικός χώρος για έως και 500 τραγούδια και Spotify συμβατότητα, παρακολούθηση ύπνου και την τυπική σειρά στατιστικών, όπως τα βήματα που έχουν ληφθεί και οι θερμίδες καίγονται.