Οι 7 καλύτερες κάμερες Dash να αγοράσουν το 2018

Αυτά πρέπει να έχουν κάμερες θα είναι το δεύτερο σύνολο των ματιών σας

Ένα πακέτο έκκεντρο είναι μια μικρή ψηφιακή βιντεοκάμερα που τοποθετείται στο ταμπλό και καταγράφει το ταξίδι του οδηγού όποτε το αυτοκίνητο είναι ενεργοποιημένο και κινούμενο. Και μπορεί να είναι ένα κρίσιμο εργαλείο για τη διασφάλιση της ασφάλειας στο δρόμο και την επιτάχυνση της διαδικασίας ενώπιον των δικαστηρίων και των ασφαλιστικών εταιρειών σε περίπτωση ατυχήματος. Μια καλή έκκεντρο cam μπορεί να προστατεύσει από την παράνομη δραστηριότητα, να δείξει ποιος ήταν υπαιτιότητα κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος, δείχνουν την ταχύτητα, την κατεύθυνση, τη συμπεριφορά του οδηγού και πολλά άλλα. Για όποιον ξοδεύει ένα δίκαιο χρονικό διάστημα ταξιδεύοντας στο δρόμο, είναι ένα προϊόν που πρέπει να είναι το δικό του. Για το σκοπό αυτό, έχουμε συντάξει μια λίστα με τις κορυφαίες κάμερες παύλα, ώστε να διαβάσετε για να δείτε ποια ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Το Garmin Dash Cam 35 είναι το ναυαρχικό μοντέλο της Garmin και είναι περίπου τόσο καλό όσο παίρνει. Περιλαμβάνει ενσωματωμένο σύστημα GPS, πλήρη κάμερα υψηλής ευκρίνειας και οθόνη 3 ιντσών.

Η κάμερα καταγράφει σε ανάλυση 1080p στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, δίνοντάς της μια εξαιρετική και καθαρή εικόνα για την καταγραφή του ταξιδιού σας. Η γωνία προβολής 180 μοιρών είναι η κορυφαία στην κατηγορία. θα έχετε την πιο ακριβή αναπαράσταση του δρόμου μπροστά στις ηχογραφήσεις σας. Ένα πιθανό μειονέκτημα της αμερικανικής έκδοσης του Dash Cam 35 είναι ότι δεν έχει τη δυνατότητα εγγραφής ήχου.

Αυτή η κάμερα dash θα καταγράψει περίπου μία ώρα βίντεο ανά πάσα στιγμή και αυτό μπορεί να αυξηθεί, χάρη σε μια διαθέσιμη κάρτα MicroSD των 64 gigabytes (που πωλείται ξεχωριστά), η οποία αποτελεί μια εντελώς αξιόλογη επένδυση για όσους κάνουν τακτικά μεγαλύτερα ταξίδια.

Το Garmin Dash Cam 35 πηγαίνει πάνω και πέρα ​​από τα συνήθη χαρακτηριστικά ενός cam παύλα. Για μεγαλύτερη ασφάλεια πίσω από το τιμόνι, το Garmin 35 περιλαμβάνει μια προειδοποίηση σύγκρουσης προς τα εμπρός που ακούγεται αν το αυτοκίνητο είναι πολύ κοντά στο αυτοκίνητο μπροστά. Το Dash Cam 35 διαθέτει τεχνολογία ανίχνευσης περιστατικών που θα καταγράφει αυτόματα σε περίπτωση σύγκρουσης. Οι προειδοποιήσεις κόκκινου φωτός και κάμερας ταχύτητας μπορούν να σας προειδοποιήσουν μπροστά από τις πιθανές παγίδες στο δρόμο. Λάβετε υπόψη ότι η λειτουργία προειδοποίησης της κάμερας ταχύτητας απαιτεί συνδρομή και μπορεί να είναι παράνομη για χρήση σε ορισμένες χώρες. Για όσους υπάγονται στις ισχύουσες δικαιοδοσίες, μπορεί να είναι ένα πραγματικά εύχρηστο χαρακτηριστικό που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε νομικό πρόβλημα.

Τέλος, ως πρόσθετο μπόνους, αυτό το πακέτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη φωτογραφιών από το εσωτερικό ή το εξωτερικό του αυτοκινήτου για να εκτιμηθεί η βλάβη από ατύχημα. Συνολικά, είναι μια από τις καλύτερες εκκεντροφόρες στην αγορά και η σαφής επιλογή υψηλής ποιότητας για το 2017.

Τα dash cams έρχονται σε πολλές διαφορετικές μορφές και μερικά μπορεί να είναι εντελώς ακριβά. Εάν χρειάζεστε μια φτηνή κάμερα παύλα που έχει πολλά καλά χαρακτηριστικά, τότε το Old Shark 1080p Dash Cam μπορεί να είναι για σας.

Ο δίσκος παλαιού καρχαρία Shark είναι πολύ πιο μοντέρνος από το όνομα που υποδηλώνει με εγγραφή βίντεο 1080p HD σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ευρεία γωνία για να έχετε την πλήρη θέα του δρόμου και τη "νυχτερινή όραση", χάρη στο ενσωματωμένο υπέρυθρο φως αναγνώστης. Αυτό το μοντέλο είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, καθώς ενεργοποιείται και καταγράφεται αυτόματα κατά την εκκίνηση του κινητήρα. Προσφέρει επίσης εγγραφή βίντεο σε βρόχο, έτσι ώστε να καταγράφεται το παλιότερο βίντεο όταν δεν υπάρχει χώρος. Όσον αφορά τη μνήμη, υποστηρίζει κάρτες μνήμης microSD μέχρι 32GB , οπότε θα θελήσετε να αγοράσετε και ένα από αυτά.

Οι αναθεωρητές του Amazon έχουν απονείμει το μέσο όρο 4,2 από τα 5 αστέρια. Έχουν πει ότι αυτό το μοντέλο έχει εξαιρετική ποιότητα βίντεο και έχουν επαινέσει την ικανότητά του να λαμβάνει βίντεο κατά τη διάρκεια τόσο της ημέρας όσο και της νύχτας.

Το DX2 έχει οθόνη τριών ιντσών και η μηχανή είναι εξαιρετική, αρκετά ισχυρή για να επιτρέπει την καθαρή ανάγνωση μιας πινακίδας κυκλοφορίας σε λογική απόσταση. Έχει μια υπερβολικά μεγάλη πλαϊνή γωνία θέασης 125 μοιρών (οπίσθια) 165 μοιρών. Η κάμερα καταγράφει ανάλυση 1080p υψηλής ανάλυσης στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Διαθέτει λειτουργία νυχτερινής όρασης με τη χρήση φακών f.16 έξι γυάλινων φακών και έρχεται με μια χρήσιμη κάρτα micro SD 16 GB για μακρά καταγραφή. Αν χρειάζεστε περισσότερα, αυτή η φωτογραφική μηχανή υποστηρίζει έως και 32 gigabytes επιπλέον χώρο εγγραφής με την αγορά μεγαλύτερης κάρτας Micro SD.

Μπορεί να ενεργοποιηθεί ένα κουμπί ασφάλισης έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση ατυχήματος και το εγγεγραμμένο βίντεο θα προστατεύεται από την αντικατάστασή του. Η λειτουργία αυτόματης ανίχνευσης ατυχημάτων μπορεί να κτυπήσει όταν εντοπιστεί σύγκρουση.

Έρχεται με εγγύηση ενός έτους.

Υπάρχουν πολλές καμπάνες παύλα προϋπολογισμού έξω, αλλά δεν αξίζει όλα τα χρήματα. Εάν θέλετε μια επιλογή προϋπολογισμού, αλλά δεν αισθάνεστε τη λίστα με τον καλύτερο προϋπολογισμό σας, κοιτάξτε τη Rexing Wide Angle Dash Camera, η οποία προσφέρει εξαιρετικά HD βίντεο και πολλά χαρακτηριστικά για λιγότερο από $ 100.

Πρώτα απ 'όλα, η Rexing Wide Angle Dash Camera διαθέτει καθαρή εγγραφή βίντεο 1080p HD σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε ευρυγώνιο φακό 170 μοιρών, ώστε να μπορείτε να έχετε κάθε λεπτομέρεια. Θα ανιχνεύσει αυτόματα τις συγκρούσεις και θα αποθηκεύσει αυτά τα αρχεία βίντεο για αργότερα, ώστε να μην τα χάσετε. Έχετε επίσης τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε βρόχους αρχείων βίντεο 3-, 5- ή 10 λεπτών, τα οποία μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το τι θέλετε να εγγράψετε. Μπορεί να υποστηρίξει κάρτες microSD έως 128 GB, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εγγράψετε περίπου 22 ώρες βίντεο 1080p ή 40 ώρες βίντεο 720p αν χρησιμοποιήσετε το μέγιστο μέγεθος κάρτας.

Το Z-Edge Z3 υπερέχει στην πιο σημαντική δουλειά του cam crash - καταγράφει με ακρίβεια τη σκηνή με βίντεο υψηλής ποιότητας. Καμία άλλη κάμερα dash δεν προσφέρει καλύτερη εικόνα. Με την κάμερα ανάλυσης Super HD 2560 x 1080, τα εγγεγραμμένα βίντεο σας είναι τόσο λεπτομερή, θα χρειαστείτε μια οθόνη υψηλής ανάλυσης ή τηλεόραση για να τα δείτε σε όλη τους τη δόξα! Η γωνία 170 μοιρών της μηχανής είναι επίσης εξαιρετική, μαζεύοντας όλα όσα συμβαίνουν στο μπροστινό και στο πλάι του αυτοκινήτου σας.

Το Z-Edge Z3 είναι επίσης μια οικονομική επιλογή, ειδικά όταν θεωρείτε ότι έρχεται με μια κάρτα SD 32 GB και ένα πολύ μακρύ καλώδιο USB που είναι ενσωματωμένο. Δεν υπάρχει σύνδεση GPS ή WiFi, αλλά ένας αισθητήρας G επιτρέπει την αυτόματη ανίχνευση σύγκρουσης και το Z3 μπορεί να ρυθμιστεί για εγγραφή συνεχώς κατά την ανάφλεξη. Η οθόνη τριών ιντσών είναι ωραία και καθαρή και η οθόνη LCD μπορεί να απενεργοποιηθεί αυτόματα μετά από μια καθορισμένη περίοδο για εξοικονόμηση ενέργειας.

Ένας άξιος υποψήφιος για την καλύτερη συνολική έκκεντρο cam, το Z-Edge Z3 είναι η επιλογή για εσάς εάν θέλετε την καλύτερη δυνατή εικόνα από την κάμερα dash και δεν χρειάζεστε σύνδεση GPS ή WiFi.

Οι κάμερες Dash μπορούν να εξοικονομήσουν πολλή κεφαλαλγία όταν χρειάζεστε αυτή την αντικειμενική άποψη ενός ατυχήματος ή συμβάντος οδήγησης. Ενώ τα περισσότερα πράγματα που μπορεί να πάει στραβά συχνά συμβαίνουν μπροστά από το αυτοκίνητο, είναι ωραίο να έχετε και το πίσω σας καλυμμένο. Αντί δύο ξεχωριστών εκκεντροφόρων, μια εμπρός / πίσω κάμερα όπως το Pruveeo MX2 θα σας δώσει και τις δύο όψεις σε μία μόνο συσκευή.

Η κάμερα παύλα διαθέτει δύο ανεξάρτητα περιστρεφόμενες κάμερες. Μια φωτογραφική μηχανή καταγράφει 720P ενώ οι άλλοι δίσκοι σε 420p, καθιστώντας την ανάλυση κάθε κάμερας αρκετά τραγανή ώστε να βλέπει το βίντεο χωρίς να χρειάζεται μεγάλη αποθήκευση. Και οι δύο καταγράφουν σε ένα πρότυπο 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο για ένα ομαλό βίντεο. Κάθε κάμερα μπορεί να περιστρέφεται 320 μοίρες με ευρεία προοπτική 120 μοιρών. Με αυτή την ευρεία γωνία, θα είστε βέβαιος να πιάσετε όλη τη δράση που συμβαίνει μπροστά ή πίσω από το αυτοκίνητό σας καθώς οδηγείτε.

Η χρήση του εκκεντροφόρου είναι εύκολη. Μπορείτε να συνδέσετε την κάμερα απευθείας στον αναπτήρα για συνεχή λειτουργία. Η εγγραφή αρχίζει αυτόματα όταν ο κινητήρας ανάβει και σταματά όταν διακόπτεται. Οι εγγραφές βίντεο σε μια κάρτα microSD, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την χωρητικότητα αποθήκευσης (μέχρι 32 GB) που θέλετε, προκειμένου να επεκτείνετε το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των βίντεο προτού καταγραφούν. Μια οθόνη LCD δύο ιντσών στο πίσω μέρος θα εμφανίζει ταυτόχρονα τροφοδοσίες κάμερας (εικόνα σε εικόνα) ή μία τροφοδοσία τη φορά.

Ένα cam έκκεντρο 1080p, η YI 2.7 "οθόνη Dashboard Camera παρέχει ευρυγώνια κάλυψη ώστε να μπορείτε να δείτε έως και τρεις λωρίδες και να μειώσετε τα τυφλά σας σημεία.

Η επιλογή καταγραφής έκτακτης ανάγκης του YI χρησιμοποιεί αισθητήρες για την καταγραφή και την αποθήκευση των φωτογραφιών που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια ατυχήματος αυτοκινήτου και αμέσως μετά, ώστε να μπορείτε να είστε ασφαλείς. Το YI έχει επίσης το υψηλότερο δυνατό άνοιγμα για να προσφέρει καταγραφή υψηλής ποιότητας ακόμη και στις πιο σκοτεινές ώρες της νύχτας.

Τα μεγάλα κουμπιά και τα εικονίδια καθιστούν την πλοήγηση αυτής της φωτογραφικής μηχανής εξαιρετικά απλή και οι χρήστες συμφωνούν: αυτό το προϊόν έχει βαθμολογηθεί με μια επιλογή Amazon για τις κορυφαίες του δυνατότητες.

Για μια υψηλής ποιότητας έκκεντρο cam που είναι πολύ απλή στη ρύθμιση και λειτουργεί πάντα άψογα, επιλέξτε την YI Camera Dashboard.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .