Τα 7 καλύτερα δελτία για αγορά για παιδιά το 2018

Οι καλύτερες συσκευές για την εργασία ή την αναπαραγωγή των παιδιών

Δοκιμάστε όπως μπορείτε να περιορίσετε την ώρα της οθόνης του παιδιού σας, ενώ τα δισκία έχουν καταστεί βασικό στοιχείο στα περισσότερα νοικοκυριά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ψυχαγωγία για να περιηγηθούν στο Web, να μεταδώσουν Netflix και να παίξουν παιχνίδια ή για εκπαιδευτικούς σκοπούς όπως ανάγνωση. Αλλά η τοποθέτηση της τεχνολογίας στα χέρια των παιδιών μπορεί να είναι επικίνδυνη, για πολλούς λόγους, γι 'αυτό είναι σημαντικό να επιλέξετε το κατάλληλο tablet για τις ανάγκες σας. Είναι αρκετά ανθεκτικό για το προσχολικό σας; Έχει τους κατάλληλους γονικούς ελέγχους για τον προ-έφηβο; Είναι αρκετά ισχυρό για τον έφηβο; Για να σας εξοικονομήσουμε κάποιο άγχος, έχουμε στρογγυλοποιήσει μια λίστα με τα αγαπημένα μας δισκία για παιδιά.

Το tablet Amazon Fire των οκτώ ιντσών βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας για το καλύτερο δισκίο για παιδιά, χάρη στην ανθεκτικότητα, τους γονικούς ελέγχους και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Έχει μια όμορφη οθόνη 1280 x 800 (189 ppi), αποθήκευση 32 GB (δυνατότητα επέκτασης έως 256 GB μέσω κάρτας microSD) και διάρκεια ζωής μπαταρίας 12 ωρών. Αυτοί οι παράγοντες συνδυάζονται καθιστούν κάτι πολύ περισσότερο από ένα παιχνίδι, αλλά μάλλον άξια εκπαιδευτική συσκευή. Το tablet έρχεται με ένα δωρεάν έτος του FreeTime Unlimited, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε περισσότερες από 15.000 εφαρμογές, βιβλία και παιχνίδια από φιλικές προς το παιδί εταιρείες όπως τα PBS Kids, Nickelodeon και Disney.

Επιπλέον, το Amazon Fire διαθέτει εκτεταμένους γονικούς ελέγχους που σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε μέχρι και τέσσερα ξεχωριστά προφίλ. Μπορείτε να ρυθμίσετε την απαγόρευση του ύπνου, να περιορίσετε την ώρα της οθόνης, να περιορίσετε την πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία και ακόμη και να αποκλείσετε τα Angry Birds μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάγνωση. Η θήκη Kid-Proof έρχεται σε μπλε, ροζ και κίτρινο και η συσκευή έχει ακόμη και εγγύηση δύο ετών, χωρίς ερωτήσεις.

Ανεξάρτητα από το πώς το γυρίζετε, η τοποθέτηση ενός ακριβού δισκίου στα χέρια ενός παιδιού είναι επικίνδυνο. Είναι βέβαιο ότι θα πέσει, θα χαθεί ή θα χαθεί. Επομένως, δεν σας κατηγορούμε αν είστε επιφυλακτικοί να ξοδέψετε $ 100 + σε ένα. Τυχερός για εσάς, αυτό το tablet έρχεται κάτω από $ 70, αλλά εξακολουθεί να καταφέρνει να ελέγξει τα περισσότερα από τα κιβώτια μας: Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, με μαλακή θήκη από σιλικόνη που έρχεται σε ροζ, μπλε, πορτοκαλί και πράσινο. Έρχεται προεγκατεστημένο με φορτία φιλικών προς το παιδί περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των ebooks Disney και audiobooks. Και έχει προηγμένους ελέγχους γονέων που σας επιτρέπουν να ορίσετε χρονόμετρα και να περιορίσετε την πρόσβαση σε ορισμένα υλικά.

Παρόλο που έχει σχεδιαστεί για παιδιά, διαθέτει ακόμα έναν επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα ταχείας εκτέλεσης, έχει οθόνη IPS 1024 x 600 και τρέχει Android 6.0 (Marshmallow), η οποία σας δίνει πρόσβαση σε σχεδόν κάθε εφαρμογή που θα θέλατε. Συνολικά, είναι πραγματικά μια απίστευτη αξία.

Το LeapFrog έχει γίνει ηγέτης στην εκπαιδευτική ψυχαγωγία των παιδιών και όλο το περιεχόμενο της Ακαδημίας LeapFrog είναι προφορτωμένο στο tablet της Epic. Το πρόγραμμα μεγαλώνει μαζί με το παιδί σας, προσθέτοντας δραστηριότητες σε περιοχές που μπορεί να χρειαστεί επιπλέον βοήθεια σε ή πιο σκληρές δραστηριότητες για να τον κρατήσουν αντιμέτωποι. Για τους πρώτους τρεις μήνες, τα παιδιά έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε εκατοντάδες εγκεκριμένων εκπαιδευτικών παιχνιδιών, βίντεο, ηλεκτρονικών βιβλίων και μουσικής δωρεάν, αλλά μετά τη δοκιμαστική περίοδο, το περιεχόμενο θα κοστίσει 7,99 δολάρια το μήνα.

Το tablet διαθέτει Android 4.4 και διαθέτει οθόνη πολλαπλών αφής 1024 x 600, επεξεργαστή quad-core 1,3 GHz και 16 GB μνήμη. Διαθέτει επίσης διπλές κάμερες για λήψη φωτογραφιών και εγγραφή βίντεο. Και με τους βασικούς γονικούς ελέγχους, μπορείτε να ορίσετε τι, πότε και για πόσο καιρό το παιδί σας μπορεί να χρησιμοποιήσει το tablet, για έως και τρία προφίλ.

Το δημοτικό σχολείο μπορεί να είναι ένας καθοριστικός χρόνος για τα παιδιά καθώς ξεκινούν να εξερευνούν τα ενδιαφέροντά τους και αυτό το tablet της Samsung βοηθά να καλλιεργήσει αυτά τα ενδιαφέροντα παρέχοντας εκπαιδευτικό περιεχόμενο ευθυγραμμισμένο με τα STEM και τα κοινά βασικά προγράμματα σπουδών. Το tablet συνοδεύεται από δωρεάν, τριμηνιαία συνδρομή στο Samsung Kids, μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών, βιβλίων και βίντεο από φιλικές προς τα παιδιά εταιρίες, όπως DreamWorks Animation, Sesame Street, National Geographic και άλλα. (Η συνδρομή κοστίζει 7,99 δολάρια το μήνα μετά από αυτό.) Με τους απλούς γονικούς ελέγχους, μπορείτε να ορίσετε χρονικά όρια, να περιορίσετε την πρόσβαση στην εφαρμογή και να παρακολουθήσετε την πρόοδο του παιδιού σας στον πίνακα ελέγχου.

Το tablet έχει οθόνη επτά ιντσών που υποστηρίζεται από επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα 1,3 GHz και ενσωματωμένη μνήμη 8 GB (επεκτάσιμη έως 32 GB) και τρέχει Android 4.4. Διαθέτει μια κάμερα που βλέπει προς τα πίσω για λήψη φωτογραφιών αλλά δεν διαθέτει ένα μπροστινό μέρος. Ακόμα, η ανθεκτική θήκη προφυλακτήρα και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εννέα ωρών μπορεί να είναι αρκετή για να σας επηρεάσει.

Όταν το παιδί σας έχει ξεπεράσει τα δισκία που έχουν τοποθετηθεί σε προφυλακτήρες αλλά δεν είναι έτοιμο ακόμα για το δικό του, το Lenovo Tab 4 κάνει μια εξαιρετική επιλογή επειδή είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια. Μπορεί να προσαρμοστεί για έως και επτά άτομα, με κάθε προφίλ να επιτρέπει διαφορετικές ρυθμίσεις πρόσβασης, διεπαφή και αποθήκευση. Το πακέτο πρόσθετου παιδιού περιλαμβάνει έναν προφυλακτήρα ανθεκτικό σε κρούσεις για σταγόνες και προσκρούσεις, καθώς και ένα φίλτρο οθόνης μπλε φωτός και αυτοκόλλητα διασκέδασης. Είναι επίσης ενσωματωμένο με επιμελημένο, φιλικό προς τα παιδιά περιεχόμενο, εργαλεία προγραμματισμού για τον περιορισμό της χρήσης και προγράμματα περιήγησης που περιηγούνται σε ιστότοπους που βρίσκονται σε λίστα με λευκώματα.

Αλλά ανεξάρτητα από την ηλικία σας, θα εκτιμήσετε τη λαμπρή οθόνη HD οκτώ ιντσών, τον γρήγορο τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon, 2GB μνήμης RAM και την εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας 20 ωρών. Και αν το χρησιμοποιείτε κυρίως για να παρακολουθήσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, θα αγαπήσετε τα δύο υψηλής ποιότητας ηχεία Dolby Atmos για εντυπωσιακό ήχο. Οι αναθεωρητές για το Amazon επαινέσω το γεγονός ότι είναι ένα από τα φθηνότερα δισκία που μπορείτε να βρείτε που τρέχει το πιο πρόσφατο Android Nougat.

Όταν το παιδί σας έχει αποφοιτήσει σε πιο υπεύθυνη ηλικία, το iPad 9,7 ιντσών της Apple κάνει μια εξαιρετική επιλογή. Παρόλο που είναι λίγο ακριβό σε σχέση με τους υπόλοιπους σε αυτόν τον κατάλογο, διαθέτει μια άψογη οθόνη 2048 x 1536 Retina, συν έναν επεξεργαστή A9 με αρχιτεκτονική 64 bit και έναν συνεπεξεργαστή κίνησης M9. Μαζί συνεργάζονται για να κάνουν streaming Netflix, να παίζουν παιχνίδια και να περιηγούνται στο Web ένα αεράκι. Ανησυχείτε για πολύ χρόνο οθόνης; Η Apple έχει μια ευχάριστη λειτουργία Shift Night, η οποία σπρώχνει τις μπλε αποχρώσεις που πιστεύεται ότι διαταράσσουν τον ύπνο αν χρησιμοποιηθεί πριν από τον ύπνο.

Αν ο έφηβός σας έχει ήδη ένα iPhone ή χρησιμοποιεί ένα Mac στο σχολείο, αυτός ή αυτή θα νιώθει αμέσως στο σπίτι χρησιμοποιώντας το λογισμικό iOS. Αν όχι, είναι όμως διαισθητικό και έχει μια τεράστια ποικιλία εφαρμογών, τόσο εκπαιδευτικών όσο και μη, όχι τόσο εκπαιδευτικών εφαρμογών. Έχει μια αξιοπρεπή φωτογραφική μηχανή οκτώ megapixel και μια εντυπωσιακή μπροστινή κάμερα 1,2 megapixel, η οποία είναι απογοητευτική, διότι θα μπορούσε να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για FaceTiming, αλλά οι αυτοεξυπηρέτες είναι καλύτερα για τα smartphones ούτως ή άλλως. Δεν προσφέρει νέες λειτουργίες δολοφόνων σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και δυστυχώς δεν διαθέτει υποστήριξη για το Μολύβι της Apple, αλλά είναι λίγο φθηνότερο από το iPad Pro και το iPad Air 2 αν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτά. Συνολικά, είναι ένα φανταστικό δισκίο και αυτό που ο έφηβός σας πιθανώς ήδη σας ζητάει.

Εάν χρειάζεστε ένα δισκίο που μπορεί να διπλασιαστεί ως φίλος της μελέτης, αρπάξτε το RCA Viking Pro με ένα αποσπώμενο πληκτρολόγιο. Αυτό το tablet εκπέμπει κάθε άλλη συσκευή αυτής της λίστας όταν πρόκειται για μέγεθος οθόνης - ένα χαρακτηριστικό που κάνει αυτό το 10-incher ακόμη πιο άνετο να πληκτρολογήσετε. Διαθέτει επίσης επεξεργαστή τετραπλού επεξεργαστή MediaTek MT8127 1.4GHz, 1GB μνήμης RAM και ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Εκτελεί το Android 5.0, το οποίο είναι εκπληκτικά απαλλαγμένο από bloatware και μπορεί να τρέξει τις αγαπημένες σας εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της σουίτας του Microsoft Office. Διαθέτει επίσης είσοδο HDMI, είσοδο microUSB, είσοδο USB και υποδοχή ακουστικών, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε μια σειρά περιφερειακών συσκευών όπως ασύρματο ποντίκι ή ηχεία. Ζυγίζοντας μόλις πάνω από μία λίβρα, είναι αρκετά ελαφρύ για να πετάξει σε μια τσάντα, καθιστώντας το κατάλληλο stand-in για έναν πλήρη φορητό υπολογιστή.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .