Ψάχνετε για περισσότερες τοποθεσίες όπως το Groupon;

Επωφεληθείτε από τις εξοικονομήσεις με τους ανταγωνιστές της Groupon

Η Groupon είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος ηλεκτρονικού κουπονιού που προσφέρει στους καταναλωτές "deal-of-the-day" πιστοποιητικά δώρων με έκπτωση για την αγορά συγκεκριμένων προϊόντων ή υπηρεσιών από τοπικές ή εθνικές επιχειρήσεις. Οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί δωρεάν για να χρησιμοποιήσει τη Groupon και να ειδοποιηθεί με email για τις προσφορές.

Αν αγαπάτε την εμπειρία του Groupon και ενδιαφέρεστε να μάθετε για εταιρείες που παρέχουν παρόμοιες υπηρεσίες στην περιοχή σας, ανατρέξτε σε μερικές από αυτές τις τοποθεσίες. Μερικοί παρέχουν εκπτώσεις στα τοπικά προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ παράλληλα παρέχουν εξοικονόμηση σε εθνικές μάρκες.

01 του 06

LivingSocial

Harry Briggs / Photosdisc / Getty Images

Η LivingSocial ήταν ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της Groupon μέχρι οι δύο εταιρείες να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Έχουν ακόμα ξεχωριστές παρουσίες στο διαδίκτυο και η LivingSocial προσφέρει νέες προσφορές κάθε μέρα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την περιοχή σας. Μπορείτε να αγοράσετε την ημερήσια προσφορά και να λάβετε ένα κουπόνι την επόμενη μέρα. Οι προσφορές προσφέρονται για περιορισμένο χρονικό διάστημα και αντιπροσωπεύουν σημαντική εξοικονόμηση από τις κανονικές τιμές. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να ξοδέψετε 24 € για να λάβετε πίστωση 75 € σε ένα τοπικό εστιατόριο.

Με τις ημερήσιες προσφορές LivingSocial, μπορείτε να φτάσετε έως και 90% στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της πόλης σας. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε τις καθημερινές προσφορές στην κινητή συσκευή σας . Περισσότερο "

02 του 06

Yipit

Όπως και το Groupon, επιλέγετε την πόλη ή την κοινότητα σας από τη λίστα του Yipit, έτσι ώστε τα κουπόνια που σας προσφέρονται να ισχύουν για παρόχους στην περιοχή σας. Σας ζητείται να εισαγάγετε τις προτιμήσεις σας σε ένα φύλλο εργασίας που περιλαμβάνει εστιατόρια, υγεία & ομορφιά, γυμναστήριο, λιανικό εμπόριο, δραστηριότητες και εκδηλώσεις και ειδικά ενδιαφέροντα, έτσι ώστε τα κουπόνια να μπορούν να προσαρμοστούν στις αγοραστικές σας συνήθειες. Πολλές από τις ειδικές προσφορές διατίθενται μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή έως ότου εξαντληθούν οι προμήθειες.

Θα χρειαστεί να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Bargain Hunters της εταιρείας, όπου θα διαβάσετε για τα freebies και τα κουπόνια από τις επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά σας. Περισσότερο "

03 του 06

Woot

Η Woot ξεκίνησε τη ζωή ως μια μονοήμερη ιστοσελίδα μιας ημέρας όπου προσφέρει ένα προϊόν με σημαντική έκπτωση για μία μόνο ημέρα. Έχει ακόμα μια χαρακτηρισμένη συμφωνία της ημέρας, αλλά τώρα προσφέρει και άλλες προσφορές. Με την Woot, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας και, αν σας ενδιαφέρει, αγοράστε την καθημερινή σας προσφορά. Δεν υπάρχει κουπόνι.

Το Woot προσφέρει προσφορές στις κατηγορίες Σπίτι & Κουζίνα, Ηλεκτρονικά, Υπολογιστές, Εργαλεία & Κήπος, Αθλητισμός & Υπαίθρια, Μόδα, Παιδιά & Παιχνίδια και Κρασί. Περισσότερο "

04 του 06

RetailMeNot

Η RetailMeNot ισχυρίζεται ότι έχει πάνω από 500.000 προσφορές κουπονιών για 70.000 καταστήματα. Μπορείτε να περιηγηθείτε στα κουπόνια στην ιστοσελίδα ή να εγγραφείτε για να λάβετε ένα email με τις τρέχουσες προσφορές. Όταν κάνετε μια επιλογή, θα λάβετε έναν κωδικό που θα εισαγάγετε στη συνέχεια σε μια ιστοσελίδα για τη συμφωνία.

Το RetailMeNot προσφέρει μετρητά για όσους πραγματοποιούν ηλεκτρονικές αγορές σε μία από τις χορηγίες τους. Ο κατάλογος των συμμετεχόντων λιανοπωλητών είναι μακρύς, οπότε μπορείτε να βρείτε μια εταιρεία στην οποία έχετε ήδη ψωνίσει στη λίστα. Περισσότερο "

05 του 06

Τάνγκα

Το Tanga είναι ένας άλλος ιστότοπος που προσφέρει μια συμβόλαιο για περιορισμένο χρονικό διάστημα μαζί με άλλες ειδικές προσφορές σε κατηγορίες κοσμήματος, Υγείας και Ομορφιάς, Ηλεκτρονικής, Ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων και οικιακών ειδών.

Η Tanga δημοσιεύει καθημερινά δύο νέες πωλήσεις - μία 24ωρη πώληση που αρχίζει στις 7 π.μ. και μια 48ωρη πώληση ξεκινώντας στις 4 μ.μ. (ώρα Ειρηνικού). Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας για να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες προσφορές και πωλήσεις. Περισσότερο "

06 του 06

Ebates

Η Ebates προσφέρει κουπόνια, προσφορές, κωδικούς promo και μετρητά. Οι αγοραστές που συμμετέχουν στο Ebates λαμβάνουν ένα μπόνους υπογραφής ύψους 10 $. Έπειτα, ψωνίζουν σε οποιονδήποτε από τους 2.000 συνεργάτες που αναφέρονται στον ιστότοπο και λαμβάνουν μετρητά για την αγορά τους. Κάθε πάροχος παραθέτει τα μυστικά αγορών για αγορές στο κατάστημα μέσω της Ebates και παραθέτει το μέσο όρο ανά παραγγελία ανά παραγγελία. Πολλά από τα καταστήματα προσφέρουν εκπτώσεις μετρητών στο κατάστημα που μπορούν να εξαργυρωθούν σε κινητές συσκευές. Περισσότερο "