Αναθεώρηση προσωπικών εκπαιδευτών UFC (X360, Kinect)

Το τελευταίο παιχνίδι άσκησης για να χτυπήσει το Kinect είναι το UFC Personal Trainer από την THQ. Όχι, δεν σας εκπαιδεύει πραγματικά να είστε μαχητής UFC, αλλά προσπαθεί να σας διδάξει να εργάζεστε σαν ένα. Όσον αφορά την παρουσίαση, τα κίνητρα, τις δραστηριότητες και τις ρουτίνες προπόνησης, το UFC Personal Trainer είναι πολύ εύκολα το καλύτερο παιχνίδι προπόνησης στο Kinect. Υπάρχουν ακόμα δύο αισθητήρες που σχετίζονται με λόξυγκας, αλλά σε γενικές γραμμές λειτουργεί πολύ καλά και σίγουρα θα σας πάρει για να επεξεργαστείτε έναν ιδρώτα. Ανακαλύψτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Στοιχεία παιχνιδιού

Το UFC Personal Trainer είναι ένα από τα πιο έξυπνα και καλά σχεδιασμένα παιχνίδια άσκησης γύρω. Με την υποστήριξη της Εθνικής Ακαδημίας Αθλητιατρικής μαζί με την τεχνογνωσία των μαχητών και εκπαιδευτών του UFC, παρέχει την καλύτερη, ασφαλέστερη προπόνηση που διατίθεται σήμερα στο Xbox 360 και το Kinect. Οι προπονήσεις επικεντρώνονται στην επέκταση μαζί με τις περιόδους θερμικής / ψυχρής λειτουργίας - έτσι ώστε να μην τραυματίσετε τον εαυτό σας. Προσφέρει ένα πλήθος διαφορετικών επιπέδων προπόνησης για να ταιριάζει με το επίπεδο γυμναστικής σας και σας επιτρέπει επίσης να σταματήσετε σταδιακά το δρόμο σας μέχρι πιο έντονες προπονήσεις ή ακόμα και να χρησιμοποιήσετε βάρη σε πολλές ασκήσεις όταν είστε έτοιμοι για αυτό.

Η ιδέα πίσω από το παιχνίδι είναι ότι σας καθοδηγεί σε προσεκτικά προγραμματισμένες και ασφαλείς προπονήσεις. Υπάρχουν διάφορες διαφορετικές προκαθορισμένες ρουτίνες προπόνησης για την αντοχή, το κόψιμο βάρους και την κατάρτιση δύναμης που προπορεύονται από τους πραγματικούς εκπαιδευτές UFC Mark DellaGrotte, Greg Jackson και Javier Mendez. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τις δικές σας ρουτίνες αν θέλετε. Και μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας μέσω προγραμμάτων προπόνησης 30 και 60 ημερών.

Πρέπει να επαναληφθεί, ωστόσο, ότι αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι εκπαίδευσης UFC μάχης. Δεν θα μάθετε πώς να πολεμάτε. Είναι ένα παιχνίδι άσκησης, έτσι ώστε να διατηρείτε τις προσδοκίες σας υπό έλεγχο ό, τι θέλετε να είστε μεικτοί πολεμικοί καλλιτέχνες.

Kinect Star Wars αναθεώρηση , Kinect Disneyland Περιπέτειες αναθεώρηση , Kinectimals κριτική

Κίνητρο

Το κίνητρο είναι το κλειδί κατά την επεξεργασία και το UFC Personal Trainer κάνει καλή δουλειά. Εργάζεστε με αυτούς τους πραγματικούς εκπαιδευτές που προσφέρουν ανατροφοδότηση καθώς εργάζεστε (αν και τα σχόλιά τους τείνουν να επαναληφθούν) ή θα συνεργαστείτε με έναν από τους 19 μαχητές UFC από τους οποίους μπορείτε να διαλέξετε. Οι ασκήσεις που κάνετε στο παιχνίδι σας κρατούν επίσης κίνητρα γιατί είναι πραγματικά διασκεδαστικές. Η διάτρηση και η κλοπή και η μετακίνηση είναι απλά πιο διασκεδαστική από τα περισσότερα από τα κουρασμένα και αποπνικτικά παραδοσιακά προγράμματα άσκησης εκεί έξω.

Εκτός από τα συνήθη πράγματα ρουτίνας προπόνησης - τέντωμα, καρδιο, κλπ. - υπάρχουν μερικά μίνι παιχνίδια που σας επιτρέπουν να ασχοληθείτε με λίγο απογοήτευση, στυλ UFC. Μπορείτε να χτυπήσετε τα γάντια με όλο και πιο περίπλοκα σχέδια τρυπών, σταυρών και πολλά άλλα. Μπορείτε να χτυπήσετε τη βαριά τσάντα. Μπορείτε να χτυπήσετε την τσάντα ταχύτητας. Και μπορείτε να γυρίσετε τα ελαστικά (πώς αλλιώς νομίζετε ότι ο Brock Lesnar πήρε τόσο μεγάλο;). Το κρέας του παιχνιδιού είναι σίγουρα το προκαθορισμένο workouts, αλλά αυτές οι πρόσθετες δραστηριότητες προσθέτουν λίγη διασκέδαση.

Παιχνίδι

Στην πραγματικότητα "παίζει" το UFC Personal Trainer είναι αρκετά απλό. Πρόκειται για ένα παιχνίδι άσκησης. Ο εκπαιδευτής σας δείχνει κάτι στην οθόνη και το αντιγράφετε. Το Kinect έχει μια αρκετά καλή δουλειά να σας εντοπίζει, αλλά δεν είναι πάντα τέλεια που μπορεί να επηρεάσει το σκορ που παίρνετε στο τέλος των δραστηριοτήτων. Ακριβώς όπως και η συμβουλή μου στο σχήμα μου: Fitness Evolved review, μην ανησυχείτε για τα υψηλά αποτελέσματα, απλά επικεντρωθείτε στην άσκηση και στη διασκέδαση.

Ωστόσο, το Kinect θέτει μερικά άλλα προβλήματα. Πρώτον, το παιχνίδι απαιτεί περισσότερο χώρο από το κανονικό διάστημα 6-8 ποδιών που συνήθως κάνουν τα παιχνίδια Kinect. Κάνοντας push-ups τον τρόπο που το παιχνίδι σας θέλει να - κάθετα με την τηλεόραση - απαιτεί να πάρετε αρκετά πίσω, ώστε ο αισθητήρας σας βλέπει πραγματικά. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, αφού πολλοί άνθρωποι προσπαθούν ήδη να βρουν αρκετό χώρο για να χρησιμοποιήσουν το Kinect. Δεύτερον, κάνετε αρκετά ασκήσεις στο πάτωμα και ο Kinect απλά δεν βλέπει το πάτωμα πολύ καλά. Το παιχνίδι έχει ένα μικρό περίγραμμα του σώματός σας στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης ώστε να μπορείτε να δείτε τι κάνετε και πόσο καλά ο αισθητήρας σας βλέπει. Όταν είναι πράσινο, είσαι καλός. Κάνοντας τα sit ups και push ups στο πάτωμα, ωστόσο, είχε ως αποτέλεσμα το περίγραμμα μου να μην είναι καν στην οθόνη καθόλου. Ακόμη και όταν επανατοποθετήσαμε και ανακατατάξαμε το Kinect για να με δει στο πάτωμα, απλά δεν αναγνωρίζει την κίνηση πολύ χαμηλά. Στη συνέχεια, φυσικά, έπρεπε να κινηθώ και να ξαναβαθμίσω ξανά για τις ασκήσεις προς τα πάνω.

Μετά από λίγο, άρχισα να κλέβω και απλά έκανα τις ασκήσεις στο πάτωμα στον καναπέ μου όπου ο Kinect μπορούσε να με δει καλύτερα. Έκανε δουλειά και ήταν άνετο, αλλά είμαι σίγουρος ότι βιδώνει την προπόνηση κάνοντας κάπως κάθονται σε ένα ελαστικό μαξιλάρι. Το να ανεβαίνεις σίγουρα βοηθάει τα προβλήματα αναγνώρισης.

Όλα τα άλλα που σας ζητάει να κάνετε - γροθιές και κλωτσιές και σχεδόν όλα όσα στέκονται - αναγνωρίζονται καλά.

Για τα παιχνίδια γυμναστικής του Xbox One, ελέγξτε το Zumba Fitness: World Party και Just Dance 2016 .

Παρουσίαση

Η παρουσίαση είναι ένα καθοριστικό σημείο εδώ. Η εκπαίδευσή σας πραγματοποιείται σε γυμναστήριο UFC. Οι εκπαιδευτές και οι μαχητές του UFC με τους οποίους εργάζεστε είναι όμορφα διαμορφωμένοι και μοιάζουν με τους ομολόγους τους στον πραγματικό κόσμο. Υπάρχουν επίσης ορισμένα βίντεο κλιπ των εκπαιδευτών σας (και Octagon Girl Rachelle Leah) που είναι ωραία και τραγανή βίντεο HD και όχι σε μεγάλο βαθμό συμπιεσμένα και φοβερά μοιάζουν με τα κλιπ σε πολλά παιχνίδια. Τα μενού είναι επίσης εύκολο να πλοηγηθεί και να λειτουργήσει καλά.

Ο ήχος είναι επίσης αξιοσημείωτος χάρη σε μια αξιοπρεπή μουσική προπόνηση που σας βοηθά να σας κρατήσουμε αντλημένο και κάποια σταθερή φωνή από τους εκπαιδευτές σας. Οι εκπαιδευτές επαναλαμβάνουν αρκετά συχνά, αλλά λειτουργεί. Τα ηχητικά εφέ είναι επίσης ωραία. Το χτύπημα του γάντι ή της βαρύς τσάντας έχει ένα ωραίο ικανοποιητικό "ύφος" όταν οι γροθιές σας αέρος χτύπησαν τα γάντια του παιχνιδιού, το οποίο είναι ωραίο.

Συμπέρασμα

Το UFC Personal Trainer είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι άσκησης που αποτελεί σήμερα την καλύτερη προπόνηση που θα έχετε με το Kinect. Προσφέρει έναν τόνο πράγματα που μπορείτε να κάνετε σε καλά σχεδιασμένες ρουτίνες που είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι μόνο για τους οπαδούς του UFC. Η μάρκα UFC είναι παντού, σίγουρη και οι οπαδοί θα εκτιμήσουν τους πραγματικούς εκπαιδευτές και τους μαχητές, αλλά είναι ένα στερεό παιχνίδι άσκησης πρώτα και πάνω απ 'όλα, οπότε μην φοβάστε με την άδεια αν δεν είστε οπαδός. Συνολικά, αν ψάχνετε για ένα παιχνίδι άσκησης για το Kinect σας, το UFC Personal Trainer προσφέρει μια εξαιρετική προπόνηση και σίγουρα αξίζει να το πάρετε.

Γνωστοποίηση: Αντίγραφο αναθεώρησης δόθηκε από τον εκδότη. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.

Αγοράστε το UFC Personal Trainer στο Amazon.com