6 τα πιο κοινά λάθη DLL και πώς να τα διορθώσετε

Εύκολη επιδιόρθωση για κοινά προβλήματα DLL

DLL σφάλματα είναι μερικά από τα πιο κοινά, απογοητευτικά και περίπλοκα σφάλματα για την αντιμετώπιση προβλημάτων και την επίλυση. Η επίλυση ενός σφάλματος DLL είναι σπάνια τόσο εύκολη όσο η αντικατάσταση του DLL, κάτι που δεν προτείνω να το κάνω ακόμη και αν το πρόβλημα επιδιορθωθεί.

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα πιο κοινά σφάλματα DLL που βλέπουν οι χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών αυτήν τη στιγμή με συνδέσμους για εύκολο στη χρήση, βήμα προς βήμα λύσεις που μπορεί να χειριστεί κανείς!

D3dx9_43.dll (D3dx9_43.dll δεν βρέθηκε)

Το "D3dx9_43.dll δεν βρέθηκε" και "D3dx9_43.dll λείπει" σφάλματα προκαλούνται συνήθως από τα προβλήματα του DirectX. Θα δείτε πιο συχνά σφάλματα d3dx9_43.dll κατά την εκκίνηση ορισμένων βιντεοπαιχνιδιών ή προηγμένων προγραμμάτων γραφικών. Περισσότερο "

Xinput1_3.dll (Xinput1_3.dll λείπει)

Τα σφάλματα Xinput1_3.dl είναι παρόμοια με τα σφάλματα d3dx9_43.dll , τα οποία μίλησα παραπάνω. Η επίλυση αυτού του ζητήματος συνήθως περιλαμβάνει επανεγκατάσταση του DirectX ή ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης βίντεο, ήχου ή παιχνιδιών. Περισσότερο "

Hal.dll (λείπει ή κατεστραμμένο Hal.dll)

Το σφάλμα "Λείπει ή διεφθαρμένη hal.dll" και άλλα hal.dll σφάλματα, όπως αυτό προκαλούνται συχνά από τα αρχεία boot.ini ή hal.dll θέματα. Αυτό το μήνυμα λάθους εμφανίζεται συνήθως ως "Δεν ήταν δυνατή η εκκίνηση των Windows επειδή το ακόλουθο αρχείο λείπει ή είναι διεφθαρμένο - Windows root \ system32 \ hal.dll. Παρακαλούμε επανεγκαταστήστε ένα αντίγραφο του παραπάνω αρχείου." Περισσότερο "

Kernel32.dll (σφάλμα μη έγκυρης σελίδας στην ενότητα Kernel32.dll)

Η "Εξερευνητής προκάλεσε ένα σφάλμα μη έγκυρης σελίδας στην ενότητα Kernel32.DLL" είναι το πιο κοινό μήνυμα σφάλματος kernel32.dll που θα δείτε. Τα σφάλματα του Kernel32.dll προκαλούνται συνήθως από προγράμματα λογισμικού που έχουν εσφαλμένη πρόσβαση σε περιοχές της μνήμης του συστήματος. Περισσότερο "

Ntdll.dll (Άγνωστο Σκληρό Σφάλμα Ntdll.dll)

Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, τα σφάλματα ntdll.dll προκαλούνται από προγράμματα λογισμικού και όχι από το λειτουργικό σύστημα . Κοινά μηνύματα λάθους περιλαμβάνουν "STOP: C0000221 άγνωστο σκληρό σφάλμα \ SystemRoot \ System32 \ ntdll.dll", "NTDLL.DLL σφάλμα!" και άλλοι. Περισσότερο "

Ieframe.dll (Res: //ieframe.dll/dnserror.htm#)

Τα θέματα Ieframe.dll εμφανίζονται συνήθως με έναν από τους δύο τρόπους: "Res: //ieframe.dll/dnserror.htm#" ή "File Not Found C: \ WINDOWS \ SYSTEM32 \ IEFRAME.DLL" και μπορεί να προκληθούν από πολλά διαφορετικά υποκείμενα θέματα. Περισσότερο "