Minecraft Στην ποπ πολιτισμού

Το Minecraft είχε μεγάλο αντίκτυπο στον κόσμο της ποπ κουλτούρας!

Το Minecraft είχε μεγάλο αντίκτυπο στον κόσμο της ποπ κουλτούρας όσον αφορά την ψυχαγωγία, τα παιχνίδια και πολλά άλλα μέσα. Έχουν δημιουργηθεί παιχνίδια με βάση τα αγαπημένα μας pixelated mobs και έχουν εμφανιστεί φιγούρες (σαφώς εμπνευσμένες από το Minecraft) σε μουσικά βίντεο, διαφημιστικά μηνύματα και διάφορα άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης συμπεριλαμβανομένων των βιντεοπαιχνιδιών, μια ταινία που θα κυκλοφορήσει σύντομα, διατηρώντας ταυτόχρονα την κυριαρχία της πάνω από το ακροατήριο και οι καταναλωτές συνεχίζουν. Σχεδόν οποιοσδήποτε ηλικίας μπορεί να σας πει τι είναι το Minecraft επειδή κάποιος που ξέρει είναι περισσότερο από πιθανό εθισμό.

01 από 04

Μουσικά βίντεο

Lady Gaga - GUY - Μια ταινία ARTPOP (https://www.youtube.com/watch?v=PNu_-deVemE)

Πάνω από τα μουσικά βίντεο που δημιουργήθηκαν με ανεμιστήρα με βάση το ίδιο το Minecraft, το Minecraft έχει αναφερθεί σε πολλά έργα από πολλούς μουσικούς. Ένα πολύ αξιοσημείωτο παράδειγμα αυτού του γεγονότος είναι η ίδια η "Νέα" βασίλισσα της ποπ, η Lady Gaga. Στην ARTPOP ταινία "GUY" της Lady Gaga (Girl Under You), η Minecraft δεν αναφέρεται μόνο οπτικά με μπλοκ χαρακτήρες, αλλά αναφέρεται επίσης και με μια εντολή (/ gamemode ARTPOP) η οποία είναι η μόνη αναφορά στο "/ gamemode c" παίκτη για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια "Δημιουργική λειτουργία" εντός της Minecraft. Ενώ αυτό το μουσικό βίντεο διαθέτει μια καλλιτεχνική αναπαράσταση του ίδιου του Minecraft, το άτομο που πληκτρολογεί την εντολή "/ gamemode ARTPOP" στο φορητό υπολογιστή δεν είναι τίποτα άλλο από το μόνο SkyDoesMinecraft του YouTube.

02 από 04

Τηλεόραση

Το CONAN "Minecraft" επεισόδιο που δεν θα είναι ποτέ - CONAN στο TBS (https://www.youtube.com/watch?v=xMHRrdRgfCc)

Ο άνθρωπος πολλών ταλέντων, Conan O'Brien, έχει μιλήσει για το Minecraft πολλές φορές στην εκπομπή του TBS "Conan". Στο τμήμα της σειράς "Clueless Gamer", ο Conan και ο φίλος αναθεώρησαν το " Minecraft: XBOX 360 Edition " σε ένα χιουμοριστικό, ας παίξουμε μόδα. Ο Conan έστειλε επίσης ένα κομμάτι για να δείξει τι θα έμοιαζε αν η εκπομπή του "Conan" πυροβολήθηκε με μηχανικό τρόπο. Το βίντεο χαρακτήρισε πολλές από τις πιο αστείες πλευρές στη Minecraft διατηρώντας παράλληλα την υπέροχη σκηνή του Conan O'Brien και του Andy Richter που αισθάνεται φυσική.

03 του 04

Διαφημίσεις

Kate Upton & Snoop Dogg - Έχεις αυτό που τρώω (Hot Video Music Video) [https://vimeo.com/76999129]

Τι παίρνετε όταν συνδυάζετε την Kate Upton, τον Snoop Dogg, τον δημιουργό του YouTube Kevin Wu (KevJumba) και μια παρωδία του "Just A Friend" του Biz Markie; Ένα ζωντανό μουσικό βίντεο ζωντανής δράσης Hot Pockets που θα εμφανίσει ένα πολύ σύντομο, ενδιαφέρον κινούμενο τμήμα μέσα. Για να εξηγήσουμε γιατί τα Hot Pockets είναι τόσο απολύτως νόστιμα, αυτή η απίθανη ομάδα ανθρώπων εμφανίστηκε σε μια διαφήμιση μουσικής βίντεο. Καθώς ο χαρακτήρας Bigg The Butcher παγιδεύει το κομμάτι του τραγουδιού, τα πράγματα γίνονται λίγο φραγμένα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο Bigg The Butcher μετατρέπεται σε χαρακτήρα Minecraft-esque. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πολλές αγελάδες και ένα ζόμπι βρίσκονται στο πλάι δίπλα στον Bigg. Η διαφήμιση είχε πολλές αστείες σκηνές και ήταν πολύ υψηλής ποιότητας παραγωγής.

04 του 04

Κινηματογράφος

https://mojang.com/2015/07/weve-chosen-a-director-for-the-minecraft-movie/

Έχουν υπάρξει πολλά ντοκιμαντέρ για την επιτυχία της Minecraft, Minecraft γενικά, και Mojang ως εταιρεία. Τα επόμενα χρόνια, όμως, περιμένετε μια πιθανή ταινία ζωντανής δράσης που σκηνοθετεί ο Rob McElhenney! Ο Mojang ανακοίνωσε πρόσφατα ότι επέλεξε τον Rob McElhenney να είναι ο διευθυντής της νέας ταινίας στο Minecon 2015 στο Λονδίνο και ότι θα ξεκινήσουν σύντομα το έργο. Δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες εκτός από το μικρό ποσό που έχει δοθεί στο κοινό, αλλά περιμένουν ένα άλλο μέσο για την κυριαρχία του Minecraft!

Συμπερασματικά

Το Minecraft έχει εκτελέσει αποτελεσματικά ένα πλήθος μέσων είτε με πρόθεση είτε με πλήρες ατύχημα. Το Minecraft είναι ένα φαινόμενο που αναμένει να συμβεί στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών. Με αυτό το παιχνίδι να γίνεται όλο και μεγαλύτερο καθώς ο χρόνος εξελίσσεται, μπορώ μόνο να υποθέσω ότι θα δούμε όλο και περισσότερο τη δημιουργία του Mojang μέσα στα επόμενα χρόνια. Το Minecraft έχει χρησιμοποιηθεί με πολλούς άλλους τρόπους από αυτούς που αναφέρονται παραπάνω, όπως η εκπαίδευση, η δημιουργία μουσικής και το δικό του παιχνίδι spin-off ιστορίας που δημιουργήθηκε από τα Telltale Games. Υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα (και ακόμα λιγότερα παιχνίδια) που θα επηρεάσουν ποτέ τον πολιτισμό με τον τρόπο που έχει η Minecraft.