Οι διάφορες πλατφόρμες του Minecraft

Το Minecraft είναι σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες! Μάθετε γι 'αυτούς εδώ!

Παρόλο που κάθε έκδοση του Minecraft, όσον αφορά τις πλατφόρμες (Υπολογιστές, Κονσόλες, Pocket Edition, Pi Edition και Windows 10 Edition) είναι γενικά το ίδιο πράγμα, μερικές είναι πιο περιορισμένες από άλλες. Σε αυτό το άρθρο, θα απαριθμήσω τα θετικά και τα πιθανά αρνητικά (ανάλογα με το ποιοι είστε και τι χρησιμοποιείτε αυτό το παιχνίδι) για κάθε έκδοση. Ας πιάσουμε και να μάθουμε νέα πράγματα!

Εκδόσεις υπολογιστών (Windows, Mac OS X και Linux)

Από τις διάφορες πλατφόρμες που διαθέτει το Minecraft, η έκδοση υπολογιστή του παιχνιδιού είναι εύκολα πιο ενημερωμένη και φιλική προς το χρήστη. Οι διάφορες ενημερώσεις για το Minecraft ξεδιπλώνονται πολύ νωρίτερα στην επανάληψη του παιχνιδιού του υπολογιστή πριν χτυπήσουν τις άλλες διαθέσιμες πλατφόρμες. Καθώς οι ενημερώσεις για το Minecraft υλοποιούνται πρώτα στην επανάληψη του υπολογιστή του παιχνιδιού, οι άνθρωποι τείνουν να δημιουργούν πολύ τακτοποιημένα έργα κατά την απελευθέρωση. Μερικά από αυτά τα έργα είναι (και δεν περιορίζονται σε) πακέτα πόρων, προσαρμοσμένοι χάρτες, προϊόντα Redstone και πολλά άλλα.

Υπάρχουν και άλλες αξιοσημείωτες πτυχές στην έκδοση PC του Minecraft που το καθιστούν πιο κατάλληλο για το παιχνίδι σε σχέση με τις άλλες πλατφόρμες. Υπάρχουν λιγότεροι περιορισμοί όσον αφορά τα στοιχεία, το μέγεθος του κόσμου, τους διακομιστές, τις εντολές , τις τροποποιήσεις, τα πακέτα πόρων που δημιουργήθηκαν από τον χρήστη και πολλές άλλες ρυθμίσεις για να εξομαλύνετε το gameplay σας και να κάνετε το παιχνίδι πιο φυσικό για εσάς.

Pocket Edition (Κινητό)

Εάν το παιχνίδι-on-the-go είναι περισσότερο το τσάι σας, το Minecraft: Pocket Edition μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Το Minecraft: Pocket Edition έχει κυκλοφορήσει σε πλήθος πλατφορμών. Αυτές οι πλατφόρμες είναι Android, iOS, Fire OS, Windows Phone 8.1 και Windows 10. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με αυτή τη συγκεκριμένη έκδοση του παιχνιδιού είναι η τιμή. Για $ 6.99, το Minecraft: Pocket Edition έχει σίγουρα ένα ωραίο δαχτυλίδι σε αυτό. Είναι η πιο προσιτή έκδοση του παιχνιδιού όσον αφορά τις πλατφόρμες και είναι ιδανική για άμεσο τυχερό παιχνίδι.

Ένα οριστικό μειονέκτημα για την εμπειρία του Minecraft: Pocket Edition, ωστόσο, έχει λιγότερες επιλογές όσον αφορά τις ρυθμίσεις, τα πακέτα πόρων, τα δέρματα, τους διακομιστές και τις ενημερώσεις (για παράδειγμα, έλλειψη The End ). Ένα άλλο δυνητικό μειονέκτημα είναι το μέγεθος της οθόνης και οι ίδιοι οι έλεγχοι, όπως γενικά, γίνεται όλοι χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα σε μια οθόνη. Οι ενημερώσεις κυκλοφορούν πολύ αργότερα για αυτές τις εκδόσεις του παιχνιδιού καθώς πρέπει να βελτιστοποιηθούν για συμβατότητα. Το Minecraft: Pocket Edition είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παίξετε όμως αν απολαύσετε τη Minecraft και θέλετε να εισβάλει το τηλέφωνό σας (και ο ελεύθερος χρόνος) ένα μπλοκ κάθε φορά.

Κονσόλα (Playstation 3, XBOX 360, Playstation 4, XBOX One)

Τα παιχνίδια για κινητά και υπολογιστές δεν είναι για όλους. Μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να κολλήσουν με την κλασική αίσθηση της χρήσης ενός ελεγκτή και παίζοντας σε μια κονσόλα. Αυτό είναι όπου οι εκδόσεις της κονσόλας Minecraft μπαίνουν στο παιχνίδι. Η κονσόλα έκδοση του Minecraft είναι επί του παρόντος διαθέσιμη στο Playstation 3, το Playstation 4, το XBOX 360 και το XBOX One. Από όλες τις πλατφόρμες που μπορούν να παιχτούν στο Minecraft (εκτός από τον υπολογιστή), οι εκδόσεις κονσόλας τείνουν να έχουν τα περισσότερα από τα θετικά.

Η κονσόλα έκδοση του παιχνιδιού μοιράζεται περισσότερες ομοιότητες με την έκδοση υπολογιστή του παιχνιδιού με μικρές διαφορές εδώ και εκεί. Μία σημαντική διαφορά από την άποψη των διαφόρων πλατφορμών που διαθέτει το Minecraft είναι το παγκόσμιο μέγεθος. Στο XBOX 360 και το Playstation 3 Edition των κόσμων του Minecraft περιορίζονται σε ένα χάρτη μπλοκ 864x864. Στις εκδόσεις XBOX One και Playstation 4 του Minecraft οι κόσμοι περιορίζονται σε ένα χάρτη block 2500x2500. Σε σύγκριση, η έκδοση του υπολογιστή και η έκδοση Pocket Edition του Minecraft ξεπερνούν αυτό το όριο δημιουργώντας έναν κόσμο που είναι φαινομενικά άπειρος.

Έκδοση Pi

Αν είστε κάποιος που ενδιαφέρεται να μάθει για τον προγραμματισμό, μην κοιτάξετε ξανά! Minecraft: Pi Edition έχετε καλυφθεί! Η έκδοση Pi της Minecraft είναι μια μεγάλη εισαγωγή στην κωδικοποίηση. Για να ξεκινήσετε την περιπέτεια κωδικοποίησης θα χρειαστείτε το "Raspberry Pi". Σύμφωνα με τα λόγια του Mojang, "Το Raspberry Pi είναι ένας υπολογιστής μεγέθους πιστωτικής κάρτας που είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης. Είναι φθηνό, ικανό και προσιτό στους προγραμματιστές newbie. "

Αυτή η έκδοση του Minecraft βασίζεται στην έκδοση Minecraft Minecraft: Pocket Edition του Minecraft. Η έκδοση Minecraft: Pocket Edition για αυτήν την πλατφόρμα επιτρέπει την υποστήριξη με πολλές γλώσσες προγραμματισμού. Είναι δωρεάν για να κατεβάσετε την έκδοση του Minecraft, γι 'αυτό άλμα δεξιά εάν προγραμματισμός είναι περισσότερο το στυλ σας!

Συμπερασματικά

Αν ψάχνετε να παίξετε Minecraft σίγουρα επιλέξτε ό, τι αισθάνεστε άνετα. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι πριν αγοράσετε μία από αυτές τις εκδόσεις καταλαβαίνετε ότι κάθε έκδοση του παιχνιδιού είναι πολύ διαφορετική. Οι εκδόσεις κονσόλας και η έκδοση του υπολογιστή του παιχνιδιού είναι σίγουρα η πιο ενημερωμένη όσον αφορά το περιεχόμενο. Η έκδοση Pocket Edition του παιχνιδιού είναι επίσης ιδανική για παιχνίδια στο παιχνίδι. Τέλος, η έκδοση Pi της Minecraft βασίζεται περισσότερο στον προγραμματισμό από ό, τι παίζει. Έτσι, αν κλαίτε πίσω χαλάρωση ή εν κινήσει στη ζωή, διασκεδάστε και κρατήστε κτίριο!