Λογισμικό σχεδιασμού T-Shirt για Mac

Κάνετε σιδερένια μεταφορικά για μπλουζάκια, μαξιλάρια ποντικιών, τσάντες και ποδιές

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οποιοδήποτε γραφικό ή δημιουργικό πρόγραμμα εκτύπωσης για να σχεδιάσετε έργα τέχνης μεταφοράς σιδήρου. Ιδανικά το πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα να μεταστρέφει ή να αντιστρέφει την εικόνα, η οποία είναι απαραίτητη για την εκτύπωση μεταφοράς ή μπορείτε να γυρίσετε με το χέρι την εικόνα στο έγγραφο. Μερικά προγράμματα λογισμικού σχεδίασης T-shirt κατασκευάζονται ειδικά για τη δημιουργία εξατομικευμένων σχεδίων με μπλουζάκια και παρόμοιων έργων μεταφοράς σιδήρου. Αυτά τα προγράμματα είναι για την πλατφόρμα Mac.

Avery: DesignPro για Mac

Οι άνθρωποι της ετικέτας Avery προσφέρουν το λογισμικό Avery DesignPro για Mac που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε ετικέτες, επαγγελματικές κάρτες, ευχετήριες κάρτες και πολλά άλλα. Επίσης χειρίζεται μεταφορές σιδερώματος για μπλουζάκια. Εισαγωγή προσωπικών φωτογραφιών από το iPhoto σε Mac OS X Tiger ή Leopard. Είναι δωρεάν λήψη σε οποιονδήποτε με πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Εάν το Mac σας δεν ταιριάζει με τις απαιτήσεις συστήματος για Mac OS Tiger ή Leopard, χρησιμοποιήστε πρότυπα από το Avery Design & Print Online για τις χειροτεχνίες και τις μεταφορές T-shirt.

Broderbund: Το κατάστημα εκτύπωσης

Η πιο πρόσφατη έκδοση του The Print Shop for Mac διαθέτει καλύτερα εργαλεία σχεδίασης, περισσότερα γραφικά και φωτογραφίες και περισσότερα ειδικά εφέ. Περιλαμβάνει χιλιάδες εικόνες και έργα clip art. Όπως και η προηγούμενη έκδοση, ενσωματώνεται απρόσκοπτα με τις εφαρμογές Mac, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία διάταξης και τα γραφικά για να σχεδιάσετε εικόνες για μπλουζάκια και άλλα αντικείμενα για εκτύπωση σε χαρτί μεταφοράς σιδήρου. Θα χρειαστεί να κάνετε μια κατοπτρική εικόνα του σχεδίου σας για να εκτυπώσετε στο χαρτί μεταφοράς.

Το Print Shop for Mac εκτελείται σε Mac OS X 10.7 έως 10.10.

Περισσότερο "

Nova Ανάπτυξη: Εκτύπωση εκρηκτική Deluxe

Οι χρήστες Mac μπορούν να δημιουργήσουν λευκώματα, ευχετήριες κάρτες, αφίσες, ετικέτες, ημερολόγια και ναι, σιδερότυπα για μπλουζάκια, ποντίκια και άλλες χειροτεχνίες με τα γραφικά, τις γραμματοσειρές και τα έτοιμα πρότυπα στο Print Explosion Deluxe της Nova για Mac. Ενσωματώνεται με το βιβλίο διευθύνσεων iPhoto και Mac OS X.

Περισσότερο "

Hanes: T-Shirt Maker 2.0

Το Haynes T-Shirt Maker 2.0 είναι διαθέσιμο για υπολογιστές Mac, Windows και άλλες πλατφόρμες. Αυτό το πακέτο λογισμικού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει σχέδια μεταφοράς για μπλουζάκια, μαξιλάρια ποντικιών, τσάντες tote, ποδιές και πολλά άλλα. Έρχεται με 50 γραμματοσειρές, 1.900 σχέδια εύκολης επεξεργασίας και 5.000 γραφικά επαγγελματικής ποιότητας. Περισσότερο "