Πώς να χρησιμοποιήσετε το Κέντρο παιχνιδιών στο iPad σας

01 από 03

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Κέντρο παιχνιδιών στο iPad σας

Το Κέντρο Παιχνιδιών του iPad σας επιτρέπει να συνδέεστε με φίλους, να συμμετέχετε σε leaderboard, να παρακολουθείτε τα επιτεύγματα στα αγαπημένα σας παιχνίδια και ακόμα και να προκαλείτε στους φίλους σας να δουν ποιος μπορεί να πάρει το υψηλότερο σκορ. Παρακολουθεί επίσης τις στροφές σας σε πολλά παιχνίδια πολλών παικτών που βασίζονται σε σειρά παιχνιδιών.

Το καλύτερο πράγμα για το Κέντρο Παιχνιδιών είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για να χρησιμοποιήσετε τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του. Τα παιχνίδια που υποστηρίζουν κορυφαίους πίνακες και τα επιτεύγματα θα σας υπογράψουν αυτόματα στο Κέντρο παιχνιδιών όταν ξεκινήσετε το παιχνίδι. Αν δεν έχετε συνδεθεί ποτέ στο Κέντρο Παιχνιδιών, θα σας ζητήσουν να συνδεθείτε.

Το Κέντρο Παιχνιδιών χρησιμοποιεί το ίδιο αναγνωριστικό της Apple με το App Store και το iTunes. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται στο Apple ID θα πρέπει ήδη να συμπληρωθεί στην οθόνη σύνδεσης όταν σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο Κέντρο παιχνιδιών και ο κωδικός πρόσβασης θα είναι ο ίδιος κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιείτε κατά την αγορά εφαρμογών ή βιβλίων ή μουσικής.

Τα περισσότερα παιχνίδια θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε τη στάση σας στους κορυφαίους πίνακες και τα επιτεύγματά σας μέσα στο παιχνίδι, αλλά μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε αυτά τα πράγματα στην ίδια την εφαρμογή Game Center. Η εφαρμογή είναι επίσης χρήσιμη για την προσθήκη νέων φίλων και την πρόκληση φίλων σε ένα παιχνίδι. Η εφαρμογή Κέντρο παιχνιδιών χωρίζεται σε πέντε κατηγορίες: Εγώ, φίλοι, παιχνίδια, προκλήσεις και στροφές.

Τα καλύτερα παιχνίδια δράσης

Me είναι η σελίδα προφίλ σας. Θα σας ενημερώσει πόσα παιχνίδια συμβατά με το Game Center έχετε εγκαταστήσει, πόσους φίλους έχετε, αν είναι η σειρά σας σε ένα παιχνίδι ή εάν έχετε οποιεσδήποτε αιτήσεις φίλων. Θα εμφανίσει επίσης μια λίστα με τα κορυφαία παιχνίδια του Κέντρου Παιχνιδιών. Μπορείτε να προσθέσετε ένα όνομα χρήστη διαφορετικό από το αναγνωριστικό της Apple σας, ένα σύνθημα και μια φωτογραφία στο προφίλ σας.

Οι φίλοι είναι μια λίστα με τους τρέχοντες φίλους σας. Μπορείτε να δείτε κάθε προφίλ φίλων, συμπεριλαμβανομένων μερικών παιχνιδιών που έχουν παίξει. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε νέα παιχνίδια και να συνδεθείτε με φίλους μέσω ενός παιχνιδιού που έχετε κοινό. Αυτή η σελίδα θα σας δείξει επίσης συστάσεις φίλων με βάση τους τρέχοντες φίλους σας.

Τα παιχνίδια είναι μια λίστα με τα τρέχοντα παιχνίδια σας και τα παιχνίδια που σας προτείνουμε με βάση άλλα παιχνίδια που παίζετε ή παιχνίδια που παίζουν οι φίλοι σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα Παιχνίδια για να δοκιμάσετε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι για να δείτε τα leaderboards, τα επιτεύγματα και τους άλλους παίκτες. Όλοι οι πίνακες βαθμολογίας είναι χωρισμένοι μεταξύ όλων των παικτών που παίζουν το παιχνίδι και μόνο οι φίλοι σας, έτσι έχετε βασικά ένα ξεχωριστό leaderboard για να δείτε πώς μπορείτε να στοιβάζετε εναντίον ανθρώπων στη λίστα των φίλων σας. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε φίλους σε ένα παιχνίδι πατώντας τον φίλο στη λίστα leaderboard και επιλέγοντας "Send Challenge".

Οι προκλήσεις είναι όπου μπορείτε να δείτε όλες τις προκλήσεις που έχετε εκδώσει. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε έναν παίκτη στο παιχνίδι από αυτήν την περιοχή, γεγονός που το καθιστά λίγο συγκεχυμένο. Αλλά αν σας έχει δοθεί μια πρόκληση, μπορείτε να παρακολουθείτε την σε αυτή την οθόνη.

Το Turns είναι το τελευταίο τμήμα του Κέντρου Παιχνιδιών και εμφανίζει όλα τα παιχνίδια που βασίζονται σε σειρά παιχνιδιών για πολλούς παίκτες που εμπλέκονται και αν είναι ή όχι η σειρά σας για να παίξετε. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν θα αναφέρονται όλα τα παιχνίδια με βάση το γύρο. Το παιχνίδι πρέπει να υποστηρίζει την κατάσταση λειτουργίας του Κέντρου Παιχνιδιού που θα εμφανίζεται σε αυτήν την οθόνη. Μερικά παιχνίδια όπως το Draw Something παρακολουθούν τις στροφές έξω από το Κέντρο Παιχνιδιών.

Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια για το iPad

Μάθετε πώς να αποσυνδεθείτε από το Κέντρο Παιχνιδιών

02 του 03

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Κέντρο παιχνιδιών στο iPad

Είναι εξαιρετικά εύκολο να συνδεθείτε στο Κέντρο Παιχνιδιών. Απλά ξεκινήστε οποιοδήποτε παιχνίδι που το υποστηρίζει και το iPad θα σας ζητήσει τον κωδικό πρόσβασής σας. Θα συμπληρώσει ακόμη και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Apple ID για εσάς. Θέλετε να αποσυνδεθείτε από το Κέντρο Παιχνιδιών; Οχι και τόσο εύκολο. Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε να αποσυνδεθείτε από το Κέντρο Παιχνιδιών ενώ βρίσκεστε στην εφαρμογή Game Center.

Τόσο πώς το κάνετε;

  1. Πρώτον, πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις του iPad. Είναι το εικονίδιο της εφαρμογής με τα εργαλεία στροφής. Και ναι, πρέπει να βγείτε από την εφαρμογή Game Center και σε άλλη εφαρμογή για να αποσυνδεθείτε. Μάθετε πώς να μπείτε στις ρυθμίσεις του iPad
  2. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο αριστερό μενού και πατήστε "Κέντρο παιχνιδιών". Είναι στο μπλοκ επιλογών που ξεκινάει με το iTunes και το App Store.
  3. Στις ρυθμίσεις του Κέντρου παιχνιδιών, πατήστε το πλαίσιο "Apple ID:" στην κορυφή. Αυτό θα σας ειδοποιήσει αν θέλετε να αποσυνδεθείτε ή εάν έχετε ξεχάσει το αναγνωριστικό ή τον κωδικό σας Apple. Αν πατήσετε "Αποσύνδεση", θα σας αποσυνδεθείτε από το Κέντρο Παιχνιδιών.

Τα καλύτερα κλασικά παιχνίδια Arcade στο iPad

Μάθετε: Πώς να αλλάξετε το όνομα του προφίλ σας

03 του 03

Πώς να αλλάξετε το όνομα του προφίλ σας στο Κέντρο παιχνιδιών

Είναι πολύ εύκολο να ορίσετε την πρώτη φορά το όνομα του προφίλ του Κέντρου Παιχνιδιών, αλλά μετά την τοποθέτησή του, το Κέντρο Παιχνιδιών είναι λίγο τσίμπημα για την αλλαγή του. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε κολλήσει με το αρχικό ψευδώνυμό σας για πάντα. Απλά σημαίνει ότι το Κέντρο Παιχνιδιών δεν σας προσφέρει το πλήρες φάσμα των ρυθμίσεων για την προσαρμογή της εμπειρίας σας. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το όνομα του προφίλ σας:

  1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις του iPad. Είναι η εικόνα με τη στροφή των εργαλείων. Μάθετε πώς μπορείτε να ανοίξετε τις ρυθμίσεις του iPad
  2. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στο αριστερό μενού και βρείτε "Κέντρο παιχνιδιών". Μόλις πατήσετε αυτό το στοιχείο μενού, οι ρυθμίσεις θα εμφανιστούν στα δεξιά.
  3. Το προφίλ σας παρατίθεται στη μέση των ρυθμίσεων του Κέντρου παιχνιδιών. Απλώς πατήστε το όνομα του προφίλ σας για να κάνετε τροποποιήσεις.
  4. Στην οθόνη προφίλ, μπορείτε να αλλάξετε το ψευδώνυμό σας αγγίζοντας το.
  5. Μπορείτε επίσης να κάνετε το προφίλ σας ιδιωτικό, να προσθέσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο προφίλ σας στο Κέντρο παιχνιδιών ή να επεξεργαστείτε πληροφορίες σχετικά με το αναγνωριστικό σας Apple.

Τα καλύτερα παιχνίδια μάχης καρτών στο iPad