Τα κορυφαία παιχνίδια συλλεκτικής κάρτας για το iPad

Η Καλύτερη Κάρτα Μάχης και Παιχνίδια Καταστρώματος

Η αγορά πακέτων συλλεκτικών καρτών υπήρξε εδώ και πάνω από ένα αιώνα, αλλά όταν το Magic: The Gathering εισήχθη το 1993, η ιδέα των συλλεκτικών καρτών έλαβε μια εντελώς νέα διάσταση. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με ένα βαθύ επίπεδο στρατηγικής, Magic: Η Συγκέντρωση έθεσε το πρότυπο για συλλεκτικά παιχνίδια καρτών. Και με την εισαγωγή του στο iPad, επιδιώκει να θέσει ένα νέο πρότυπο για παιχνίδια ψηφιακών καρτών.

Όμως οι Duels των Planeswalkers δεν είναι το μόνο στρατηγικό παιχνίδι καρτών για το iPad. Υπάρχουν πολλές επιλογές για όσους θέλουν να ξεπεράσουν τα παιχνίδια Hearts, Spades και Uno.

Hearthstone: Ήρωες του Warcraft

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για την εισβολή του Blizzard στο είδος μάχης καρτών για να γίνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στο iPad. Το Hearthstone διαθέτει έναν εξαιρετικό συνδυασμό στρατηγικής, παιχνιδιού εύκολης λήψης και παιχνιδιού και εθιστικών αναζητήσεων και εκδηλώσεων Arena που οδηγούν στο άνοιγμα πακέτων καρτών. Επειδή, πραγματικά, είναι όλα σχετικά με τις κάρτες, και τίποτα δεν κτυπά τη συγκίνηση του να πάρει μια σπάνια κάρτα. Η Blizzard κάνει εξαιρετική χρήση αυτού του καρότου χωρίς να πιέσει το μισθό του μοντέλου freemium από το λαιμό του καθενός. Περισσότερο "

Magic Duels

Το Magic Duels είναι η τελευταία ενσάρκωση της Magic: The Gathering στο iPad. Πρόκειται για ένα όμορφο παιχνίδι με διάφορες διαφορετικές λειτουργίες εκστρατείας ενός παίκτη που θα εισαγάγουν νέους παίκτες και θα αποτελέσουν πρόκληση για έμπειρους παίκτες. Περιέχει επίσης ένα ωραίο σύστημα αντιστοίχισης για το online παιχνίδι, οπότε μόλις μάθετε την καμπάνια, μπορείτε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας ενάντια σε άλλους παίκτες. Περισσότερο "

Pathfinder Περιπέτειες

Εάν είστε έτοιμοι για την πιο περίπλοκη εφαρμογή του παιχνιδιού μάχης με κάρτες, ίσως είστε έτοιμοι για Pathfinder Adventures. Ενώ τα παιχνίδια όπως το Lords of Waterdeep παίρνουν το παιχνίδι μάχης καρτών σε μια νέα κατεύθυνση, το Pathfinder Adventures επιχειρεί να αναδημιουργήσει τη διασκέδαση των παιχνιδιών στυλό και χαρτιού μέσα στο συλλεκτικό παιχνίδι παιχνιδιού καρτών. Και επιτυγχάνει σε μεγάλο βαθμό.

Ως προτάσεις για το όνομά σας, χρησιμοποιείτε τα καταστρώματα σας για να προχωρήσετε σε περιπέτειες που περιλαμβάνουν πολλούς χαρακτήρες στο πάρτι σας, αντικείμενα που σας βοηθούν να προστατεύσετε, να ξέρουν να ξεπεράσουν τους εχθρούς ή να ανακαλύψουν νέα μυστικά και, ναι, άφθονο ζάρια. Ενώ μπορείτε να αναβάλετε με ασφάλεια μερικά μαθήματα παιχνιδιών, αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τους Pathfinder Adventurers, θα θελήσετε να δώσετε προσοχή σε αυτό. Αλλά αξίζει τον κόπο. Περισσότερο "

Ανάληψη: Χρονικό του Θεού

Στον κόσμο των παιχνιδιών στρατηγικής καρτών, υπάρχουν συλλεκτικά παιχνίδια καρτών όπως Magic: The Gathering και υπάρχουν παιχνίδια κτιρίων κατάστρωμα όπως η Ανάληψη: Χρονικό του Godslayer. Βεβαίως, υπάρχει ένα δίκαιο ποσό χτίζοντας κατάστρωμα σε κάθε καλό παιχνίδι καρτών. Αλλά σε ένα παραδοσιακό συλλεκτικό παιχνίδι καρτών, συλλέγετε κάρτες είτε αγοράζοντας αναμνηστικά πακέτα είτε κερδίζοντας τους. Σε ένα παιχνίδι κτιρίου κατάστρωμα, χρησιμοποιείτε τις κάρτες στο κατάστρωμα σας για να αγοράσετε καλές κάρτες, οπότε το κτίριο του καταστρώματος τοποθετείται στο ίδιο το παιχνίδι αντί για κάτι που γίνεται μεταξύ αγώνων. Αυτή η παραλλαγή προσθέτει ένα νέο επίπεδο παιχνιδιού σε όσους αγαπούν συλλεκτικά παιχνίδια καρτών. Περισσότερο "

BattleHand

Ένα mashup μεταξύ του καλού, παλιομοδίτικου ρόλου και του κλασικού παιχνιδιού μάχης καρτών σας, το BattleHand καταφέρνει να επιτύχει μια μεγάλη ισορροπία. Το παιχνίδι σας διευκολύνει σε μάχες με μερικούς αγώνες μαθημάτων και στη συνέχεια σας επιτρέπει να διαλέξετε το δρόμο σας προς τη νίκη μεταξύ πολλών διαφορετικών επιλογών αναζήτησης. Τα γελοιογραφικά γραφικά και το ύφος της γλώσσας σε μάγουλο προσφέρονται για ένα καλό, σταθερό παιχνίδι. Το BattleHand δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα Hearthstone ή Magic Duels όσον αφορά το στρατηγικό βάθος, αλλά είναι ένα διασκεδαστικό σπάσιμο από την ανταγωνιστική δράση αυτών των άλλων τίτλων. Περισσότερο "

Spectromancer HD

Ο Spectromancer θα είναι άμεσα εξοικειωμένος με όποιον έχει παίξει Kard Combat. Και για καλό λόγο. Το Kard Combat βασίστηκε στα παιχνίδια υπολογιστών Spectromancer, αλλά χωρίς πλήρη άδεια σε όλες τις κάρτες, ήταν μόνο ένα υποσύνολο του παιχνιδιού. Με το Spectromancer HD, το πλήρες παιχνίδι προσγειώνεται στο iOS. Και τα δύο παιχνίδια διαθέτουν πέντε στοιχεία και ένα τυχαία παραγεμισμένο κατάστρωμα, οπότε δεν μπορείτε να επιλέξετε τη στρατηγική σας πριν αρχίσει το παιχνίδι. Αλλά αυτό που χάθηκε κατά την προετοιμασία είναι προσαρμοσμένο στην προσαρμογή, καθώς πρέπει να γνωρίζετε όλα τα χαρτιά καλά για να πετύχετε στο παιχνίδι. Περισσότερο "

Καταπολέμηση τέρατα

Συλλεκτικά παιχνίδια καρτών είχαν πάντα ένα στοιχείο RPG σε αυτά, αλλά τα Combat Monsters τα παίρνουν στο επόμενο επίπεδο. Στην αρχή του παιχνιδιού, θα επιλέξετε τον ήρωά σας, ο οποίος μπορεί να είναι πολεμιστής, τοξότης ή μαγεία. Και αντί να έχετε κάρτες που αντιπροσωπεύουν κυρίως πλάσματα, ξόρκια και πόρους, θα έχετε επίσης όπλα, πανοπλίες, εξοπλισμό και ρουάνα. Ερχόμενοι από τους κατασκευαστές του Great Little War Game, η τακτική φύση της μάχης δεν αποτελεί έκπληξη. Το Combat Monsters είναι ιδανικό για όσους θέλουν να συνδυάσουν το παραδοσιακό gameplay ενός παιχνιδιού χαρτοπαικτικών λεσχών με παιχνίδια ρόλων και στρατηγικής. Περισσότερο "

Εποχή σκιάς

Η Σκιά Εποχή στρέφει την τυποποιημένη φόρμουλα για παιχνίδια καρτών. Αντί να παίζετε ένα σύνολο καρτών για να δημιουργήσετε μια μάζα μάνας και ένα άλλο σύνολο για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μάνα, έχετε ένα ενιαίο σύνολο καρτών που μπορούν είτε να χρησιμοποιηθούν για να ρίξετε ένα ξόρκι ή μια θυσία για να χτίσετε την πισίνα mana. Το παιχνίδι έχει όμορφα σχεδιασμένα φύλλα και διαθέτει ένα build builder, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε διαφορετικές στρατηγικές. Περισσότερο "

Πόλεμοι Summoner

Ένα άλλο παιχνίδι καρτών που έχει μετατραπεί από το τραπέζι του σαλονιού σας στο iPad μας, Summoner Wars είναι ένας σταυρός ανάμεσα σε ένα συλλεκτικό παιχνίδι καρτών και ένα παραδοσιακό παιχνίδι στρατηγικής. Αντί να έχετε ένα κατάστρωμα που παίζετε σαν ένα τυποποιημένο παιχνίδι καρτών, χρησιμοποιείτε τις κάρτες για να μετακινηθείτε σε ένα χάρτη, τοποθετώντας τις κάρτες για να σας δώσουν τελικά το πάνω χέρι. Περισσότερο "