Οδηγός για τα καλύτερα παιχνίδια προσομοίωσης αμαξοστοιχίας

Τα sim sim τρέχουν τον κόσμο των μοντέλων τρένων στην επιφάνεια εργασίας σας. Αυτά τα παιχνίδια σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε τα συστήματα των σιδηροδρόμων και να καθίσετε στο κάθισμα του μηχανικού. Είτε είστε επιχειρηματίες και θέλετε να επεκτείνετε μια αυτοκρατορία των σιδηροδρόμων, γοητεύονται από την τεχνολογία των τρένων και την ανάπτυξη, ή αγαπάτε την κλασική εποχή της σιδηροδρομικής έκρηξης, αυτά τα sim sim train είναι γεμάτα δράση και προσφέρουν μια ποικιλία στρατηγικών παιχνιδιού για να ταιριάζει με το στυλ σας .

01 από 07

Τα σιδηρόδροχα του Sid Meier!

Ευγενική προσφορά της Pricegrabber.

Ώρα να φτάσουμε στη δουλειά να βάλουμε μαζί τα συστήματα σιδηροδρόμων και να τα συνδέσουμε για να τρέξουμε αποτελεσματικά. Η τοποθέτηση ενός κομματιού και η διασφάλιση ότι τα αγαθά και η μεταφορά με ευκολία είναι η κύρια δουλειά σας. Τα σιδηρόδροχα του Sid Meier! η εισαγωγή των εννοιών παιχνιδιών δίνει στο παιχνίδι χαμηλή καμπύλη εκμάθησης, καθιστώντας την ιδανική για νέους παίκτες στο είδος. Περισσότερο "

02 του 07

Η μετακίνηση του Chris Sawyer

Κουτί κάλυψης © Atari.

Με βάση το Tycoon Transport, ο στόχος είναι να οικοδομηθεί ένα σύστημα μεταφοράς μεταξύ των πόλεων. Η μεταφορά δεν περιορίζεται μόνο σε τρένα, περιλαμβάνει λεωφορεία, πλοία, τραμ και άλλες μεθόδους. Τα γραφικά είναι ξεπερασμένα, η ανάποδη είναι ότι το gameplay είναι εθιστικό. Περισσότερο "

03 του 07

Σιδηρόδρομος Pioneer

Κάλυψη πλαισίου © JoWood Productions.

Είστε ο ιδιοκτήτης μιας εταιρείας σιδηροδρόμων στη δεκαετία του 1800. Πρέπει να βάζετε τα κομμάτια για να συνδέσετε πόλεις μαζί, ώστε να μπορούν να εμπορεύονται αγαθά και οι άνθρωποι μπορούν να ταξιδεύουν. Περισσότερο "

04 του 07

Σιδηροδρομική αυτοκρατορία

Σιδηροδρομική αυτοκρατορία για υπολογιστή.

Δημιουργήστε το δικό σας σιδηροδρομικό δίκτυο στις Ηνωμένες Πολιτείες της δεκαετίας του 1830 κατά τη διάρκεια της έκρηξης των σιδηροδρόμων. Αγοράστε σιδηροδρομικούς σταθμούς ή κατασκευάστε το δικό σας και αγοράστε τρένα από πάνω από 40 λεπτομερείς τύπους. Κατασκευάστε την υποδομή σας, συμπεριλαμβανομένων εργοστασίων και κτιρίων συντήρησης, αναπτύξτε νέες τεχνολογίες - υπάρχουν περισσότερες από 300 διαθέσιμες - για να βελτιώσετε την αποδοτικότητα και την εξυπηρέτηση, να προσφέρετε τουριστικά αξιοθέατα για να κρατήσετε την εταιρεία σας μπροστά από τον ανταγωνισμό και να την κρατήσετε έγκαιρη. ΕΡΓΑΤΙΚΟ δυναμικο.

Η Αυτοκρατορία των Σιδηροδρόμων διαρκεί πέντε διαφορετικές εποχές καινοτομιών σιδηροδρόμων και διαθέτει βιομηχανική κατασκοπεία και σαμποτάζ ως τρόπους για να διατηρήσετε την αυτοκρατορία σας μπροστά από το πακέτο.

Περισσότερο "

05 του 07

Microsoft Train Simulator

Microsoft Train Simulator.

Το Microsoft Train Simulator σας δίνει την ευκαιρία να βρίσκεστε στην έδρα του μηχανικού για πάνω από εννέα τρένα. Μπορείτε να κάνετε και τις δικές σας διαδρομές και δραστηριότητες. Το Train Simulator κυκλοφόρησε το 2001, ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι για την εποχή του, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει μια διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία. Περισσότερο "

06 του 07

Σιδηρόδρομος Tycoon 3

Σιδηρόδρομος Tycoon 3.

Το Railroad Tycoon 3 προσφέρει gameplay που έχει αλλάξει από προηγούμενες εκδόσεις. Σε αυτή την έκδοση, οι καμπάνιες σας παρέχουν στόχους που πρέπει να ολοκληρωθούν με κάποιο τρόπο. Υπάρχουν 25 σενάρια για να παίξετε.

Το Railroad Tycoon 3 παρέχει έναν παγκόσμιο επεξεργαστή που σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τοπία.

Θα χρειαστεί να εξασφαλίσετε αρκετό κεφάλαιο για να φτιάξετε τη δική σας εταιρεία σιδηροδρόμων, αλλά από τη στιγμή που την έχετε θέσει σε λειτουργία, μπορείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω για να εκτιμήσετε πλήρως τη δημιουργία σας χρησιμοποιώντας τα παιχνίδια με 3D σχεδίαση με το Pop Top design.

Ενώ το Railroad Tycoon 3 είναι ένα καλό παιχνίδι, το οικονομικό σύστημα δεν είναι τελείως τέλειο. Περισσότερο "

07 του 07

Trainz Simulator 12

Trainz Simulator 12.

Το Trainz είναι μια μακρόχρονη σειρά παιχνιδιών προσομοίωσης σιδηροδρόμων και αυτή η έκδοση ανοίγει το gameplay για να συμπεριλάβει και άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σιδηροδρομικά δίκτυα με φίλους στο παιχνίδι για πολλούς παίκτες, να σχεδιάσετε και να φτιάξετε τους δικούς σας σιδηροδρόμους με το εργαλείο επεξεργασίας, καθώς και να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε εκατοντάδες χιλιάδες περιουσιακά στοιχεία που δημιουργούνται από άλλους παίκτες.

Και, φυσικά, μπορείτε να νιώσετε τη συγκίνηση του ελέγχου της δικής σας ισχυρής ατμομηχανής καθώς οδηγείτε μέσα από πόλεις, πόλεις και την ύπαιθρο. Περισσότερο "