Οι 8 καλύτερες τρέχουσες κονσόλες παιχνιδιών που θα αγοράσουν το 2018

Ελέγξτε τα καλύτερα συστήματα του σήμερα και ξεκινήστε το παιχνίδι τώρα

Με τόσες πολλές νέες κονσόλες διαθέσιμες το 2018, είναι δύσκολο να επιλέξετε ποιες είναι κατάλληλες για εσάς και την οικογένειά σας. Μερικοί από τους βαρύτερους υποψηφίους της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών φέρνουν τον υψηλότερο ορισμό των δυνατοτήτων 4Κ, προσφέροντας όμορφες οθόνες που καταγράφουν κάθε λεπτομέρεια της δράσης. Άλλες κονσόλες είναι πιο απλές και δίνουν έμφαση στα παιχνίδια και τη λειτουργικότητα του πρώτου μέρους. Ανάλογα με τον οποίο το αγοράζετε, υπάρχει μια τρέχουσα κονσόλα παιχνιδιών στην αγορά για σχεδόν οποιονδήποτε.

Θέλετε να χαλάσετε τον εαυτό σας με μία από τις πιο ισχυρές κονσόλες μέχρι σήμερα; Ίσως θέλετε απλώς να επιστρέψετε στο παιχνίδι, αλλά δεν θέλετε να περάσετε πολλή ζύμη; Ή, μπορείτε να αναζητήσετε ένα σύστημα τυχερών παιχνιδιών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας εν κινήσει. Παρακάτω θα βρείτε τις καλύτερες διαθέσιμες κονσόλες παιχνιδιών που εξετάζουν όλες αυτές τις δυνατότητες και διευκολύνουν την επιλογή τους.

Με την πρώτη του αποκάλυψη, ο Nintendo Switch κυκλοφορεί ως κινητό σύστημα τυχερών παιχνιδιών το οποίο όχι μόνο θα μπορούσε να παιχτεί στο σπίτι της τηλεόρασής σας, αλλά και να μεταφέρεται και να αναπαράγεται όπου κι αν πάτε. Η πρωτοποριακή κονσόλα της Nintendo κάνει εύκολη την αναπαραγωγή εν κινήσει και διαθέτει έναν ελεγκτή αποσυναρμολόγησης με επιλογές διαίρεσης οθόνης, ώστε να μπορείτε να παίξετε με φίλους.

Το Nintendo Switch έχει 50 συνεργαζόμενους εκδότες για την ανάπτυξη των μελλοντικών παιχνιδιών του. Επισκέψεις όπως ο Mario Kart 8, Ο θρύλος του Zelda: Η αναπνοή της άγριας ζωής και η Mario Odyssey έδωσαν μια ισχυρή σύνθεση. Ο διακόπτης δημιουργεί ένα εξαιρετικό σύστημα για parties με τους κινητούς ελεγκτές joy-con - μόλις βγει από το σταθμό σύνδεσης, λειτουργεί σαν ένα tablet με δική του ειδική οθόνη που μπορεί να μοιραστεί με άλλους μέσω παιχνιδιών πολλαπλών παικτών με split-screen.

Το Xbox One X κεφαλαιοποιεί το προηγούμενο μοντέλο του Xbox One με μερικές από τις πιο ισχυρές τεχνολογίες που θα βρείτε σε ένα σύστημα παιχνιδιών σήμερα. Αν αναζητάτε την υψηλότερη αίσθηση ρεαλισμού από μια τρέχουσα κονσόλα παιχνιδιών με τις πιο ισχυρές οθόνες, το Xbox One X παίρνει το κέικ.

Το Xbox One X περιέχει έξι τρισεκατομμύρια λειτουργίες κινητής υποδιαστολής ανά δευτερόλεπτο με χωρητικότητα 326GB / s και 12GB GDDR5 RAM, προσφέροντάς του την πιο γραφική ιπποδύναμη στην απόδοση των εγγενών γραφικών 4K HD στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Αυτό κάνει τα παιχνίδια όπως το Call Of Duty: WWII έχουν μια αυξημένη αίσθηση ρεαλισμού, αναλύοντας τα πάντα, από τα ρέοντα μαλλιά, τις ακτίνες του ήλιου και τις ίνες ρούχων. Όλα τα παιχνίδια του Xbox One είναι συμβατά και λειτουργούν καλύτερα στο Xbox One X σε πλήρη οθόνη Full HD. Η Microsoft σχεδιάζει ακόμη να φέρει το πρωτότυπο Xbox και Xbox 360 συμβατότητα προς το σύστημα.

Με σχεδόν 64 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί η 62% σύλληψη της αγοράς και η βάση χρηστών του PlayStation 4 της Sony. Το τελευταίο μοντέλο, η κονσόλα PlayStation 4 Pro 1TB φέρνει μια πιο ενημερωμένη έκδοση του συστήματος με ακόμη πιο ισχυρή ισχύ.

Η έκδοση PlayStation 4 Pro ξεπερνά τα ποσοστά καρέ για τα παιχνίδια PS4 - έως 60 fps - φέρνοντας παιχνίδια υψηλής ευκρίνειας 4K και streaming video, καθώς και διπλάσια ισχύ GPU ενός τυπικού PS4. Η τεράστια βιβλιοθήκη του PlayStation 4 περιλαμβάνει 1.648 παιχνίδια, τα οποία μπορούν να παιχτούν σε HD με την έκδοση Pro. Το σύστημα είναι επίσης κατάλληλο για τη λειτουργικότητα πολυμέσων, αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray, καθώς και streaming TV, μουσική και πολλά άλλα με εφαρμογές και παιχνίδια που μπορούν να κατεβάσουν στο PlayStation Store. Λόγω της δημοτικότητάς του, υπάρχει πάντα κάποιος που είναι πρόθυμος να παίξει online μαζί σας, οπότε δεν θα χάσετε ποτέ τη διασκέδαση.

Σε λίγο κάτω από $ 200, δεν υπάρχει καλύτερη τρέχουσα κονσόλα παιχνιδιών που μπορείτε να πάρετε από το Xbox 360. Παρόλο που έχει εκτελέσει πολλαπλά μοντέλα, η κονσόλα Xbox 360 E διαθέτει όλα τα βασικά: έναν ασύρματο ελεγκτή, ενσωματωμένο Wi-Fi και ένα μήνα του Xbox LIVE Gold (υπηρεσία premium online για αγορές και online multiplayer).

Παρόλο που κατέχει μόνο 4GB, η κονσόλα Xbox 360 E είναι επεκτάσιμη με μια προσθήκη στο σκληρό δίσκο μέσων έως και 500 GB. Η κονσόλα Xbox 360 E είναι μια ωραία βάση στην τρέχουσα αγορά της κονσόλας παιχνιδιών, με πάνω από 1.200 παιχνίδια Xbox 360 στη βιβλιοθήκη της και καταμέτρηση, ταινίες HD κατά παραγγελία, τηλεοπτική ροή, καθώς και ενσωματωμένο DVD player, ώστε οι παίκτες να μην βαριέμαι. Παρόλο που το Xbox 360 πλησιάζει τη διάρκεια ζωής του στην τρέχουσα αγορά, το τελευταίο του μοντέλο είναι μια καθιερωμένη ενημερωμένη έκδοση του προηγούμενου εαυτού του, βελτιώνοντάς τον με κάθε τρόπο από αξιοπιστία σε τιμή και εξασφαλίζοντας μια μακρά ζωή που θα έρθει ως πλήρης κονσόλα.

Δεν θα βρείτε συμβατότητα προς τα πίσω με την πιο νέα έκδοση, αλλά τα αρχικά μοντέλα εκκίνησης του PlayStation 3 είναι συμβατά με τα παλιά σας παιχνίδια PlayStation. Οι παίκτες μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια PlayStation One και PlayStation 2 σε αυτό το PlayStation 3 (και θα υπάρξουν αναβαθμισμένες απεικονίσεις στην οθόνη τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας χωρίς να ανησυχείτε).

Διπλασιάζοντας ως συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray / DVD με ενσωματωμένο Wi-Fi, το PlayStation 3 διαθέτει σήμερα μια βιβλιοθήκη με περισσότερα από 1.400 παιχνίδια. Δεν συμπεριλαμβάνεται η PlayStation 2 βιβλιοθήκη του με 3.874 παιχνίδια και το PlayStation One με 2.513. Η ευπροσάρμοστη και τρέχουσα κονσόλα παιχνιδιών εξακολουθεί να παγιδεύει μια γροθιά, παρέχοντας ένα ισχυρό σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας όχι μόνο για παιχνίδια, αλλά και για συνομιλία μέσω βίντεο, πρόσβαση στο Internet, ψηφιακή προβολή φωτογραφιών και ψηφιακό ήχο και βίντεο.

Η Nintendo είναι γνωστή ως η κορυφαία κονσόλα που είναι η πιο φιλική προς το παιδί και το Wii U δεν αποτελεί εξαίρεση. Το μεγαλύτερο μέρος της βιβλιοθήκης του παιχνιδιού περιέχει μια βαθμολογία Ε για όλους, και τα παιχνίδια είναι συχνά μερικά από τα πιο κριτικά για το gameplay, την κατεύθυνση της τέχνης και απλά την καθαρή διασκέδαση.

Το Nintendo Wii U χρησιμοποιεί ένα ελεγκτή παιχνιδιών με μια οθόνη σε αυτό, έτσι εάν οι γονείς θέλουν να χρησιμοποιήσουν την τηλεόραση καθιστικού, τα παιδιά μπορούν ακόμα να παίξουν στο Wii U μέσω της αποκλειστικής οθόνης παιχνιδιών τους χωρίς παρεμβολές. Περιλαμβάνει μερικά από τα πιο διασκεδαστικά τοπικά παιχνίδια για πολλούς παίκτες, όπως ο Mario Kart 8 και ο κόσμος του Super Mario 3D - και οι δύο ικανά μέχρι και για τέσσερις παίκτες. Το Wii U είναι επίσης συμβατό με τηλεχειριστήρια Wii, οπότε δεν χρειάζεται να αγοράσετε ακόμη περισσότερο υλικό για να μπείτε στο παιχνίδι με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Ο βασιλιάς των φορητών συστημάτων τυχερών παιχνιδιών έθεσε πρώτα το έδαφος με το Gameboy το 1989, αλλά τώρα εκρήγνυται στις σκηνές του 2017 με το Nintendo 3DS XL. Το φορητό φορητό σύστημα διπλής οθόνης διαθέτει πραγματικές δυνατότητες 3D, μια βιβλιοθήκη με πάνω από 1.224 παιχνίδια και είναι συμβατή με τα παιχνίδια Nintendo DS.

Η Nintendo έχει έρθει σε τροχιά από το χειροκίνητο σύστημα Gameboy με οκτώ δυαδικά ψηφία, στο ισχυρό και ισχυρό σύστημα Nintendo 3DS XL που διαθέτει δυνατότητα 3D, με δυνατότητες 3D. Μπορεί να παίξει τοπικά και online multiplayer, έτσι ώστε εσείς και οι άλλοι ιδιοκτήτες 3DS σε όλο τον κόσμο ή στη γειτονιά να παίξετε παιχνίδια όπως το Super Smash Bros και το Mario Kart 7. Το Nintendo 3DS XL μετρά 1,5 x 7,1 x 5,1 ίντσες, ζυγίζει 1,1 κιλά έρχεται σε μια ποικιλία από μοναδικά χρώματα.

Όταν οι ειδήσεις έπεσαν ότι η Nintendo θα επανεκδίδει ενημερωμένα κλασικά των προηγούμενων κονσολών της όπως το NES και το Super NES Classic, οι παίκτες χαίρονται. Το Super NES Classic αναβιώνει την ένδοξη εποχή τυχερών παιχνιδιών της δεκαετίας του 1990 με 21 διαφορετικά παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου του Starfox 2.

Με την αρχική εμφάνιση και την αίσθηση της κονσόλας 16-bit (μόνο μικρότερη), το Super NES Classic λειτουργεί ως ένα είδος ρολογιού για το πότε τα τυχερά παιχνίδια φθάνουν στις κορυφές. Μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια δύο παικτών της εποχής του περιλαμβάνονται και είναι έτοιμα να παίξουν, όπως το Super Mario Kart και το Street Fighter II Turbo. Ορίστε παιχνίδια όπως Megaman X, Earthbound, Kirby Super Star και Super Mario RPG. Οποιοσδήποτε παίκτης θέλει να ξαναζήσει τη νεολαία του ή να εισαγάγει νέους παίκτες σε έναν απλούστερο χρόνο, όταν το Internet ξεκίνησε αρχικά θα πρέπει να πάρει το Super NES classic. Περιλαμβάνονται δύο ενσύρματοι ελεγκτές Super NES Classic για δράση πολλαπλών παικτών.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .