Τα 8 καλύτερα παιχνίδια GameCube που αγοράζουν το 2018

Ελέγξτε αυτούς τους διαρκούς τίτλους που έχουν καταγράψει τις καρδιές πολλών

Οι αρχές της δεκαετίας του 2000 ήταν μια άγρια ​​εποχή για τυχερά παιχνίδια. Η Sony κυκλοφόρησε την καλύτερη κονσόλα πωλήσεων στον κόσμο που ονομάζεται PlayStation 2, η Sega πεθαίνει αδιανόητα με το Dreamcast, η Microsoft εισήγαγε τη βιομηχανία κονσόλας παιχνιδιών βίντεο και η μικρή παλιά Nintendo κυκλοφόρησε μια γοητευτική κονσόλα που ονομάζεται GameCube και δεν κατέλαβε αρκετά το μερίδιο αγοράς , αλλά αντ 'αυτού, κατέλαβε την καρδιά του παίκτη.

Σίγουρα, το Gamecube δεν ήταν τεράστια επιτυχία στην αγορά, αλλά η Nintendo έμοιαζε πάντα να αφήνει έντονη εντύπωση στους παίκτες. Η μικρή πορφυρή κονσόλα με το μωβ πήγε στη γραμμή και απελευθέρωσε αποκλειστικά παιχνίδια όπως δύο θρυλικές αξέχαστες αναδιαμορφώσεις, ένα παιχνίδι Luigi, καθώς και ένα από τα πιο αγαπημένα franchises μάχης στην ιστορία τυχερών παιχνιδιών. Θα εξετάσουμε τα καλύτερα παιχνίδια του Gamecube παρακάτω και θα δούμε τι τους έκανε τόσο μεγάλο μαζί με την ισχυρή αξία επανάληψής τους που κρατάει μέχρι και σήμερα.

Αρχικά ένας τίτλος εκτόξευσης για το Nintendo Gamecube, το αρχοντικό του Luigi δίνει στον αδερφό του Mario τον προβολέα για μια φορά σε ένα τρίτο παιχνίδι περιπέτειας τρίτου προσώπου που παραδίδει τα είδη επιβίωσης τρόμου. Η ιστορία περιλαμβάνει Luigi κερδίζοντας ένα σκοτεινό και τρομακτικό αρχοντικό στοιχειωμένο από απειλητικά φαντάσματα και στη συνέχεια να πρέπει να διασώσει τον αδελφό του Mario που είναι παγιδευμένοι σε μια ζωγραφική.

Το Mansion του Luigi έχει παίκτες που χρησιμοποιούν μια ηλεκτρική σκούπα που μοιάζει με ghostbuster για να περπατήσει και να πιπιλίζει φαντάσματα, χρήματα και άλλα αντικείμενα, ενώ εξερευνά ένα humungous σκονισμένο αρχοντικό. Το παιχνίδι διαθέτει εντυπωσιακά γραφικά για το Gamecube, με ρεαλιστικά μοντέλα χαρακτήρων, κίνηση που κινείται με ερεθίσματα και εκπληκτικά οπτικά εφέ. Αν ψάχνετε για έναν πιο αργό ρυθμό αλλά διαφορετικό τύπο παιχνιδιού με ίσο κομμάτι ενθουσιασμό, γοητεία και ίντριγκα, ελέγξτε το Mansion του Luigi.

Μπορείτε να ευχαριστήσετε το Resident Evil 4 για τα παιχνίδια του παιχνιδιού και τα παιχνίδια γρήγορου χρόνου που έχουμε τώρα στα σύγχρονα παιχνίδια. Αυτή η τέταρτη δόση δράσεων-περιπέτειας του franchise δεν είναι τόσο τρομακτική όσο οι πρώην προκατόχους της αλλά άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε τα παιχνίδια συνολικά με λίγο περισσότερη δράση και διασκέδαση. Το παιχνίδι διαθέτει εντυπωσιακά γραφικά με πονηρούς εχθρούς που προσαρμόζονται στις επιθέσεις σας και επίσης διαθέτει στοιχεία στυλ παιχνιδιού ρόλων σε παιχνίδι με χαρακτηριστικά αναβάθμισης.

Το Resident Evil 4 είναι ένα παιχνίδι τρόμου επιβίωσης τρίτου προσώπου, όπου οι παίκτες παίζουν ως ειδικός πράκτορας Λον Κένεντι, ο οποίος έχει ξεκινήσει να διασώσει την κόρη του Προέδρου των ΗΠΑ από μια μυστηριώδη λατρεία στην Ισπανία. Οι παίκτες εξερευνούν και ερευνούν διάφορα μέρη ενός χωριού και κάστρου σε μεγάλες ανοιχτές περιοχές, αντιμετωπίζοντας τους μολυσμένους με παράσιτα χωρικούς και άλλους εχθρούς που μπορούν να έρθουν σε πλήθη ή μεμονωμένα, μερικές φορές κρατώντας όπλα, όπως άξονες, πολυβόλα και αλυσοπρίονα. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης έναν τρόπο μισθοφορικής όπου οι παίκτες αντιμετωπίζουν μακριά με ορδές των ζόμπι χωρίς στάση μέχρι να έρθει ένα ελικόπτερο, καθιστώντας το μια διασκεδαστική πρόκληση και να σπάσει από την κύρια ιστορία. Το Resident Evil 4 κέρδισε πολλαπλά βραβεία του Χρόνου της Χρονιάς το 2005, με ορισμένους κριτικούς να τον επαινούν ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έγιναν ποτέ.

Δεν υπάρχει τίποτα σαν να πάρεις τον Mario και τον Pikachu να το δουλέψουν στο εξωτερικό χώρο όπως στο Super Smash Bros Melee, το καλύτερο παιχνίδι μάχης στο Nintendo Gamecube. Το Super Smash Bros Melee έχει έναν τόνο τρόπων, από τον ελεύθερο για όλους για πολλούς παίκτες έως και τρεις άλλους παίκτες, μια κλασική λειτουργία όπου παλεύετε από τους αντιπάλους σε πολλαπλές ενέργειες και ακόμη και έναν τρόπο περιπέτειας που σας μεταφέρει σε πολλά σύμπαντα και μέρη από διάφορες Παιχνίδια της Nintendo στην ιστορία.

Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια μάχης, η σειρά Super Smash Bros χρησιμοποιεί τον μηχανικό να επιτεθεί στους αντιπάλους και να αυξήσει το επίπεδο βλάβης τους στο σημείο που μπορούν να «σπάσουν» έξω από την αρένα. όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο βλάβης, τόσο πιο εύκολο θα είναι να σπρώξετε πίσω. Το παιχνίδι διαθέτει ένα τεράστιο εύρος 26 συνολικά χαρακτήρων από τους Pokemon, Mario και The Legend of Zelda, καθώς και ένα πλήθος απελευθερωμένων χαρακτήρων που μπορείτε να φτάσετε στο παιχνίδι συμπληρώνοντας προκλήσεις, οι οποίες έχουν όλες τις δικές τους ειδικές ικανότητες και ικανότητες. Το Super Smash Bros Melee είναι γεμάτο εκπλήξεις και σπάνια παίρνει βαρετή - μπορείτε να ξεκλειδώσετε πολλά τρόπαια που παρουσιάζουν την ιστορία της Nintendo όλα αυτά τα χρόνια, αγωνίζονται για διαστημόπλοια και γιγαντιαίο Pokemon, χρησιμοποιήστε τόνους μαχαιροβρυτών όπλων όπως σπαθιά με λέιζερ και μπάλες ποντικιού, 64 τουρνουά παικτών, να παίξουν ειδικούς και προσαρμοσμένους τρόπους λειτουργίας και ακόμη και να διαδραματίσουν πρωταγωνιστή χώρου πρώτου προσώπου όταν οι μονάδες κυλούν.

Mario Kart διπλή παύλα! αλλάζει τη σειρά Mario Kart εισάγοντας έναν νέο τρόπο αγώνων: επιλέγοντας δύο από τους αγαπημένους σας χαρακτήρες της Nintendo που οδηγούν καροτσάκια με δύο θέσεις, όπου κάποιος χειρίζεται τον τροχό και οι άλλοι προσπαθούν να σαμποτάρουν άλλους οδηγούς. Ο τρίτος Mario Kart στη σειρά είναι ένας μοναδικός δρομέας και είναι το καλύτερο παιχνίδι του Nintendo Gamecube στον κατάλογο για αγωνιστικά συνολικά.

Mario Kart διπλή παύλα! διαθέτει έως και 20 χαρακτήρες που μπορούν να αναπαραχθούν και χωρίζονται σε 10 ζεύγη, το καθένα με τα δικά του ειδικά αντικείμενα μοναδικά και με 21 επιλέξιμες κάρτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά ταχύτητας, επιτάχυνσης και βάρους. Οι διάφοροι τρόποι παιχνιδιού περιλαμβάνουν ένα Grand Prix, όπου οι παίκτες αντιμετωπίζουν το AI σε διαφορετικές κατηγορίες μεγέθους κινητήρα, ένα κλασσικό versus mode όπου τέσσερις παίκτες μπορούν να αγωνιστούν σε split-screen, ένα παιχνίδι μάχης όπου οι παίκτες δεν αγωνίζονται αλλά βρίσκουν όπλα για να σκάψουν τα μπαλόνια του άλλου , καθώς και λειτουργία αναπαραγωγής LAN όπου μπορούν να συνδεθούν μέχρι και οκτώ κονσόλες GameCube για αγώνες 16 παικτών. Mario Kart διπλή παύλα! είναι μια καλή επιλογή για τη λίστα για οποιοδήποτε μέρος ή οπαδός των συναρπαστικών δρομείς.

Ο θρύλος του Zelda: Το Wind Waker είναι ένα γελοιοποιημένο ανοιχτόχρωμο παιχνίδι δράσης, περιπέτειας ανοικτού κόσμου, που θέτει τους παίκτες σε αναζήτηση σε μια τεράστια θάλασσα για να εξερευνήσετε πολλά νησιά γεμάτα μπουντρούμια, δάση και μεγάλες κλειστές εκτάσεις. Οι παίκτες παίζουν ως νεαρός τυχοδιώκτης Link, ο οποίος είναι μακριά για να διασώσει την αδελφή του, ενώ ιστιοπλοΐα και να ελέγχει τους ανέμους με μια μπαλαρία μαγικού αγωγού που ονομάζεται Wind Waker.

Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ο The Legend of Zelda: Ο Wind Waker δεν είχε ληφθεί σοβαρά υπόψη για την καλλιτεχνική του κατεύθυνση αλλά μεγάλωσε με τους κριτικούς τόσο πολύ με την πάροδο του χρόνου που κάποιοι λένε ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα βιντεοπαιχνίδια που έγιναν ποτέ λόγω των εκφράσεων των χαρακτήρων λεπτομερή περιβάλλοντα, αποκρίσιμοι έλεγχοι, δράση καταπολέμησης υγρών και παζλ. Ο θρύλος του Zelda: Το Wind Waker θα κρατήσει τους παίκτες απασχολημένους, καθώς θα εξερευνήσουν 49 τμήματα με γέφυρα ενός θαλάσσιου χάρτη, όπου το κάθε ένα θα περιέχει μια νησιωτική ή νησιωτική αλυσίδα με μπουντρούμια γεμάτα εχθρούς, αντικείμενα και γρίφους για να λύσουν με έναν ενδεχόμενο προκλητικό εχθρό αφεντικό για κάθε στάδιο. Καθώς οι παίκτες ολοκληρώνουν αυτές τις αποστολές, αποκτούν νέα αντικείμενα και όπλα που τους επιτρέπουν να περνούν περισσότερο γύρω από τη θάλασσα, όπου τους περιμένουν νέες προκλήσεις και εχθροί.

Metal Gear Solid: Τα Twin Snakes είναι ένα remake του αρχικού Metal Gear Solid με ενημερωμένα γραφικά, νέα κοψίματα, λειτουργίες παιχνιδιού και επαναληφθείσα φωνή που ενεργεί από το μεγαλύτερο μέρος του πρωτότυπου αγγλικού cast. Οι παίκτες παίρνουν το ρόλο του Solid Snake, ένας συνταξιούχος κατασκόπος που ξεκίνησε να διερευνήσει την πρώην ομάδα του που εξαπάτησε σε στρατιωτική ένωση στα περίχωρα της Αλάσκας.

Metal Gear Solid: Τα δίδυμα φίδια είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας τρίτου προσώπου, όπου οι παίκτες ενθαρρύνονται να μην ασχολούνται καθόλου με τους εχθρούς (αλλά μπορούν), περνώντας τους με τα σκαρφάλωτά τους στους διαδρόμους, γυρίζοντας κάμερες και δημιουργώντας εκτροπές. Οι άγνωστοι παίκτες μπορούν να βρουν το παιχνίδι ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα που έχουν παίξει ποτέ, καθώς το Metal Gear Solid διαθέτει μια βαριά ιστορία που περιβάλλει την πολιτική, το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα, τον γενετικό μοιρολατρισμό και την πυρηνική διάδοση, καθιστώντας το διπλό σαν κινηματογραφικό παιχνίδι. Παρόλα αυτά, οι παίκτες θα αμφισβητηθούν κατά τη διάρκεια αγώνων ενάντια στους ελεύθερους σκοπευτές με λύκους, ασταθή αόρατο ninja, ψυχικό στρατιώτη που μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας, μια δεξαμενή και το περίφημο όπλο REX του Metal Gear καθώς ξεκινούν να σώσει τον κόσμο, πρέπει.

Το Resident Evil για το Gamecube είναι ένα remake του αρχικού παιχνιδιού Resident Evil για το PlayStation 1 με ενημερωμένα ρεαλιστικά γραφικά, μια μακρύτερη ιστορία και περισσότερα στοιχεία και λεπτές λεπτομέρειες που ανακαλύπτουν εντελώς το παιχνίδι σε μια δική του ζωή. Το κλασικό παιχνίδι ζόμπι φρίκης επιβίωσης θα σας καθηλώσει καθώς περπατάτε κάτω από τους διαδρόμους ενός παλιού αρχοντικού και ακούτε τις χάρες ενός επιθετικού ζόμπι πεινασμένου αίματος με αιχμηρές ακίδες που κρύβονται, παρακολουθούν και περιμένουν ... για σας.

Το Resident Evil έχει τους παίκτες να ελέγχουν έναν από τους δύο χαρακτήρες του αστυνομικού τμήματος Raccoon City, οι οποίοι αρχικά θα εξερευνήσουν ένα δάσος όπου οι εξαφανισμένοι λαοί εξαφανίζονται, μόνο για να βρουν ένα τρομακτικό και μυστηριώδες μέγαρο, το οποίο καταφεύγουν μετά από να κυνηγηθούν από σκύλους που δεν έχουν πεθάνει. Το παιχνίδι έχει σταθερές λήψεις γωνίας κάμερας, καθιστώντας το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό και προκλητικό επιτρέποντας μόνο ένα πεδίο οπτικής που έχει τεθεί σε αυτή την οπτική γωνία. μπορεί να ακούσετε ένα ζόμπι ή κάτι που σκίρεται γύρω, αλλά δεν θα το δείτε μέχρι να έρθει σε σας (ή εσείς, αυτό). Το Resident Evil είναι το βασικό παιχνίδι τρόμου επιβίωσης όπου οι παίκτες συλλέγουν όπλα κατά μήκος του δρόμου με σπάνιες πυρομαχικά, λύνοντας παζλ, αποφεύγοντας τις παγίδες και αποκαλύπτοντας ένα μυστήριο όπου η επιστήμη κάνει εφιάλτες και πρέπει να το αντιμετωπίσετε.

Μόλις μπείτε στο Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader, παίζετε το ρόλο του Luke Skywalker και χειριστείτε ένα X-Wing ενώ ασχολείστε με το περίφημο Death Star Trench Run καθώς χιλιάδες νέκτυα λέιζερ εκρήγνυνται σε πολλές κατευθύνσεις, τα μονοπάτια του Darth Vader εσείς και ο Obi-wan σας λέει να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη. Το παιχνίδι χτίζει μια ατμόσφαιρα σαν να είσαι ακριβώς στη μέση της ταινίας με σκηνές ανά σκηνικά, αρχικό διάλογο από την ταινία, πραγματικό soundtrack John Williams και όμορφα ρεαλιστικά γραφικά με επιλογή να παίξεις σε τρίτο πρόσωπο ή προοπτική του cockpit που θα κάνει τα μαλλιά στο πίσω μέρος του λαιμού να σηκωθούν.

Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader είναι ένα γρήγορο παιχνίδι πτήσης που δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να ξαναζήσουν εικονικές στιγμές Star Wars όπως η Μάχη του Endor και η Μάχη του Hoth. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επτά διαφορετικά διαστημόπλοια (με αποσπώμενα πλοία) όπως το X-wing και το Millennium Falcon με δέκα διαφορετικά επίπεδα που καλύπτουν το σύμπαν των Star Wars με στόχο την προστασία των βάσεων και την αναζήτηση και καταστροφή αποστολών. Το Star Wars Rogue Squadron II: Ο Rogue Leader δίνει μετάλλια στους παίκτες μετά από κάθε αποστολή, ζυγίζοντας το χρόνο ολοκλήρωσης, τον αριθμό των εχθρών κάτω, την ακρίβεια των πυροβολισμών, τον αριθμό των αποθηκευμένων συμμάχων, την απώλεια ζωών και την αποτελεσματικότητα του υπολογιστή - (συμπεριλαμβανομένου του Slave I του Boba Fett και του Buick Electra 225 του 1969).

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .