Τι υπάρχει στο κουτί - Αποσυμπιέστε το PS Vita

Τόσο εδώ, είναι το κουτί για το μοντέλο Wi-Fi του PS Vita . Εάν έχετε δώσει προσοχή, πιθανότατα έχετε δει αυτό πριν. Αλλά τι είναι σημαντικό να σημειωθεί γι 'αυτό;

01 από 07

Το κουτί μοντέλου PS Vita Wi-Fi

PS Vita Box μπροστά. Νίκο Σιλβέστερ

Εκτός από το προφανές γεγονός ότι είναι ένα κιβώτιο PS Vita, παρατηρήστε την κάτω δεξιά γωνία. Αυτός είναι ο λόγος που σας λέει σε ποιο μοντέλο κοιτάζετε (στην περίπτωση αυτή, το μοντέλο μόνο Wi-Fi). Θα δείτε επίσης μια μικρή εικόνα μιας κάρτας μνήμης PS Vita , με μια σημείωση δίπλα της. Αυτή η σημείωση είναι σημαντική: σας ενημερώνει εάν περιλαμβάνεται ή όχι μια κάρτα μνήμης. Σε αυτή την περίπτωση, λέει (σε ​​πολύ μικρό τύπο, με το σημαντικό κομμάτι σε παρένθεση) "πωλείται ξεχωριστά". Αν τυχαίνει να έχετε αγοράσει την έκδοση πριν από την παραγγελία, αυτή συνοδεύεται από μια κάρτα μνήμης και ένα παιχνίδι.

02 του 07

Το πίσω μέρος του κουτιού PS Vita

PS Vita Box Επιστροφή. Νίκο Σιλβέστερ

Στο πίσω μέρος του κουτιού, θα βρείτε μια δέσμη πιο σημαντικών και / ή χρήσιμων πληροφοριών. Πρώτα απ 'όλα, μπορεί να παρατηρήσετε ότι αυτό το συγκεκριμένο κουτί έχει γαλλικά και καλά αγγλικά - αυτό συμβαίνει επειδή είμαι στον Καναδά. Εκτός από αυτό, όλα τα κουτιά της Βόρειας Αμερικής θα πρέπει να έχουν τις ίδιες πληροφορίες.

Οι πιο σημαντικές πληροφορίες είναι οι εξής: το περιεχόμενο του κιβωτίου και η περιοχή. Τα περιεχόμενα παρατίθενται ακριβώς κάτω από τις όμορφες εικόνες και σας ενημερώνουν ότι πρέπει να βρείτε ένα PS Vita, ένα καλώδιο USB, έναν προσαρμογέα εναλλασσόμενου ρεύματος, ένα καλώδιο τροφοδοσίας για το μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος και ορισμένα έντυπα. Εάν λείπεις οτιδήποτε περιλαμβάνεται στο κουτί σου, πάρτε το πίσω στο κατάστημα αμέσως ή επικοινωνήστε με την Υποστήριξη του PlayStation. Η περιοχή εμφανίζεται στην κάτω δεξιά πλευρά - είναι το μαύρο εικονίδιο με σφαίρα και αριθμό. Σε αυτή την περίπτωση, το σύστημα είναι περιοχή 1, η οποία είναι η Βόρεια Αμερική. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το PS Vita θα παίξει μόνο παιχνίδια περιοχής 1 και χωρίς περιφέρειες (δυστυχώς, σε αντίθεση με το PSP, το PS Vita δεν είναι ελεύθερο περιοχής).

03 του 07

Το κουτί PS Vita άνοιξε

Μέσα στο κουτί PS Vita. Νίκο Σιλβέστερ

Ακριβώς στην κορυφή του πλαισίου υπάρχει μια συσκευασία τυπωμένων υλικών. Αποτελούνται από ένα ενημερωτικό δελτίο σχετικά με το σχέδιο προστασίας της PlayStation της Sony, το οποίο επεκτείνει την εγγύησή σας σε 3 χρόνια και ένα ενημερωτικό φύλλο για τα παιχνίδια και τα αξεσουάρ. Y Θα υπάρχει επίσης ένας οδηγός ασφαλείας εκεί (δύο, εάν είστε στον Καναδά - ένας Άγγλος, ένας Γαλλικός). Έχει όλα τα συνήθη πράγματα για την επιληψία, τα ραδιοκύματα και τον ασφαλή χειρισμό της συσκευής. Έχετε πιθανώς διαβάσει όλα πριν, αλλά διαβάστε ξανά, ούτως ή άλλως, ως υπενθύμιση. Η ασφάλεια είναι σημαντική, εξάλλου.

Τέλος, θα βρείτε ένα πακέτο καρτών AR, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παίξετε δωρεάν παιχνίδια επαυξημένης πραγματικότητας , τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το PlayStation Store .

04 του 07

Το πρώτο στρώμα

Μέσα στο κουτί PS Vita. Νίκο Σιλβέστερ

Μόλις αφαιρέσετε το κορυφαίο πακέτο τυπωμένων αντικειμένων στην τακτοποιημένη μικρή πλαστική σακούλα, θα ανακαλύψετε ... περισσότερο τυπωμένο υλικό. Είναι διαφορετικό μέγεθος και σχήμα, επομένως υποθέτω ότι δεν ταιριάζει με τα άλλα πράγματα. Αυτό το τυπωμένο υλικό είναι ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης (και πάλι, στον Καναδά θα έχετε ξεχωριστές γαλλικές και αγγλικές εκδόσεις). Σε αντίθεση με το αρχικό PSP, δεν υπάρχει έντυπο εγχειρίδιο, μόνο αυτός ο μικρός οδηγός. Ωστόσο, αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον πλήρη οδηγό χρήσης απευθείας από την αρχική οθόνη του PS Vita (μόλις δημιουργήσετε μια σύνδεση στο διαδίκτυο). Είναι ένα λεπτό μικρό φυλλάδιο, αλλά έχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε και να συνδεθείτε στο διαδίκτυο .

05 του 07

Το δεύτερο επίπεδο

Το PS Vita στο κουκούλι του. Νίκο Σιλβέστερ

Αφαιρέστε το τελευταίο εκτυπωμένο υλικό και τελικά φτάνετε στο PS Vita, που βρίσκεται σε ένα κουκούλι του μαλακού, πλαστικού-y padding. Και να δούμε πόσο καθαρά το κουτί χωρίζεται σε δύο διαμερίσματα; Δεν σας κάνει να θέλετε να το χρησιμοποιείτε για να κρατάτε τα πράγματα μέσα; Εντάξει, έτσι είμαι οπαδός του σχεδίου συσκευασίας. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο για να δείτε εδώ.

06 του 07

Το PS Vita αποκαλύφθηκε

Τα περιεχόμενα αποκάλυψαν. Νίκο Σιλβέστερ

Αφαιρέστε το άσπρο προστατευτικό περιτύλιγμα και ανοίξτε το διαμέρισμα του χαρτονιού και αποκαλύπτονται τα υπόλοιπα περιεχόμενα του κουτιού. Εδώ είναι όπου θέλετε να ελέγξετε και να βεβαιωθείτε ότι ό, τι το πίσω μέρος του κουτιού υποσχέθηκε είναι στην πραγματικότητα εκεί. Σε αυτήν την περίπτωση, έχουμε το ίδιο το PS Vita και τα τρία εξαρτήματα της συσκευής φόρτισης και συγχρονισμού (καλώδιο USB, προσαρμογέας εναλλασσόμενου ρεύματος και καλώδιο τροφοδοσίας.) Και αυτό είναι όλο.

07 του 07

Όλα τα περιεχόμενα του PS Vita Box

Τα περιεχόμενα του κουτιού PS Vita. Νίκο Σιλβέστερ

Σε περίπτωση που δυσκολευθήκατε να δείτε τα περιεχόμενα του κουτιού ενώ ήταν ακόμα στο κουτί, τα πάντα είναι έξω από το κουτί. Τα αριστερά είναι ο προσαρμογέας εναλλασσόμενου ρεύματος και το καλώδιο τροφοδοσίας του και η σειρά από τα πράγματα στα δεξιά είναι από πάνω προς τα κάτω: κάρτες AR, οδηγός γρήγορης εκκίνησης, οδηγός ασφαλείας, φύλλα πληροφοριών (με καλώδιο USB στην κορυφή) και PS Vita .