Πλήρης οδηγός για το PS Vita

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το PlayStation Vita της Sony

Η σύντομη απάντηση στο ερώτημα είναι προφανώς ότι το PS Vita είναι το τελευταίο φορητό PlayStation και ο διάδοχος του PSP. Μια κάπως μεγαλύτερη απάντηση είναι ότι πρόκειται για συσκευή πολυμέσων τσέπης (αν έχετε μεγάλες τσέπες) που προορίζεται κυρίως για παιχνίδια, αλλά μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική και ταινίες, να περιηγεί στο διαδίκτυο και να σας κρατήσει συνδεδεμένους με τα κοινωνικά σας δίκτυα. Για περισσότερες ουσιαστικές πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το PlayStation Vita και τι μπορεί να κάνει, ανατρέξτε στα παρακάτω άρθρα.

Είναι το PS Vita καλό για τα παιδιά;

Είτε θέλετε να δώσετε ένα ακριβό νέο handheld στα παιδιά σας, πιθανώς εξαρτάται από τα παιδιά σας και τον προϋπολογισμό σας, αλλά υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να εξετάσετε προτού να διαθέσετε τα μετρητά για να δώσετε στα μικρά σας ένα PS Vita των δικών τους.

Παιχνίδια για PS Vita

Οτιδήποτε άλλο μπορεί να κάνει το PS Vita, ως παίκτες είναι τα παιχνίδια που μας ενδιαφέρουν. Αλλά ξεκουραστείτε εύκολα. όχι μόνο τα παιχνίδια φαίνονται απίστευτα, αλλά ο κατάλογος των τίτλων είναι αρκετά κοντά στο μυαλό, ειδικά αν το συγκρίνετε με τη λίστα εκκίνησης του PSP.

Λογισμικό εκτός παιχνιδιού για το PS Vita

Εκτός από τα παιχνίδια, το PS Vita θα διαθέτει μια σειρά από άλλα είδη λογισμικού διαθέσιμα. Πολλά από αυτά επικεντρώνονται στην κοινωνική δικτύωση, αλλά πιθανότατα να περιμένετε να εμφανιστεί λογισμικό παραγωγικότητας και άλλα είδη εφαρμογών, όταν το PS Vita εντοπίσει τα πόδια του.

Αξεσουάρ για το PS Vita

Ενώ το PS Vita και μερικά παιχνίδια είναι όλα που πραγματικά χρειάζεστε, υπάρχουν μερικά ωραία add-ons για να προστατεύσετε την επένδυσή σας.