Τα καλύτερα παιχνίδια Roller Coaster για τον υπολογιστή σας

Δεν μπορείς να πάρεις αρκετούς κυλίνδρους; Φτιάξε το δικό σου!

Εάν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που απλά δεν μπορούν να πάρουν αρκετά θεματικά πάρκα και κυνοδρομίες, οι αποδόσεις είναι ότι θα απολαύσετε τα πολλά παιχνίδια προσομοίωσης με ρόλερ για τον υπολογιστή . Αυτά τα παιχνίδια σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τα δικά σας θεματικά πάρκα, γεμάτα με τα κυλινδρικά σκεύη των ονείρων σας. Θα διαχειρίζεστε την ανάπτυξη, τους προϋπολογισμούς, τον καιρό, τα αδιέξοδα των κτιρίων και όλες τις άλλες επιχειρηματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι διαχειριστές θεματικών πάρκων του πραγματικού κόσμου, σε μια ρεαλιστική διεπαφή που ακολουθεί τους κανόνες της φυσικής όπως χτίζετε.

Μερικοί κατασκευαστές έχουν αποδείξει τέτοιους αγώνες όλα αυτά τα χρόνια, αλλά μεταξύ των παιχνιδιών ρόλερ coaster για τον υπολογιστή, ένα franchise ξεχωρίζει πάνω από τα υπόλοιπα όσον αφορά τη δημοτικότητα: "RollerCoaster Tycoon" της Hasbro Interactive. Οι χρήστες αναφέρουν την αυθεντικότητα, την ευελιξία, την διαισθητικότητα, την υποστήριξη και τη διασκέδαση ως λόγους που απολαμβάνουν αυτό το παιχνίδι προσομοίωσης πραγματικότητας.

"RollerCoaster Tycoon" μέσα από τα χρόνια

Οι δημιουργοί-σχεδιαστές / προγραμματιστές του RollerCoaster Tycoon Chris Sawyer, ο καλλιτέχνης Simon Foster και ο συνθέτης Allister Brimble έκαναν συμβουλές σε εμπειρογνώμονες και ηγέτες του χώρου θεματικών πάρκων όταν έφτιαξαν την πρώτη έκδοση του παιχνιδιού το 1999. Από τότε έχουν βελτιωθεί το πρωτότυπο με βελτιώσεις που αντικατοπτρίζουν την πραγματική εξέλιξη της τεχνολογίας και των κοινωνικών μέσων.

Οι εκδόσεις για Nintendo, Mac, XBox και κινητές συσκευές έχουν στρογγυλοποιήσει τη σειρά μέσω των δεκαετιών που ακολούθησαν την έναρξη του παιχνιδιού. Εδώ, εστιάζουμε σε αυτά που είναι διαθέσιμα και συμβατά με τους υπολογιστές.

01 από 04

"RollerCoaster Tycoon World"

Η νεώτερη έκδοση της σειράς "RollerCoaster Tycoon" θέτει τη φαντασία σας χαλαρή στο δικό σας σύγχρονο θεματικό πάρκο. Σε προηγούμενες κυκλοφορίες, αυτή η έκδοση προσθέτει ένα βελτιωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας που επιτρέπει πλήρη χειρισμό 3D, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε σχήμα μπορείτε να δημιουργήσετε. Ένα άλλο πρώτο για τη σειρά είναι η δυνατότητα δημιουργίας καμπύλων διαδρομών, πιο εξελιγμένων σχεδίων, προσαρμοσμένων κτιρίων και παιχνιδιών - στην πραγματικότητα, μπορείτε να δημιουργήσετε και να εισαγάγετε σχεδόν οτιδήποτε θέλετε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας 3D που λειτουργεί με την Unity. Ένα νέο σύστημα καμπάνιας που βασίζεται στην αποστολή σας προκαλεί με αποστολές που αυξάνουν τη δυσκολία καθώς παίζετε. Και τέλος, το παιχνίδι προσφέρει την ενσωμάτωση των κοινωνικών μέσων που σας επιτρέπει να επιδείξετε τις δημιουργίες σας σε φίλους.

02 από 04

"RollerCoaster Tycoon 3: πλατίνα"

"Roller Coaster Tycoon 3". Κουτί κάλυψης ευγενική προσφορά της Pricegrabber.

Το "RollerCoaster Tycoon 3 Platinum" ήταν πάντα μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές της σειράς. Θα οδηγείτε τα σουβέρ, θα προσαρμόζετε τους πάγκους και τα μαγαζιά των τροφίμων, θα δημιουργείτε τη δική σας οικογένεια επισκεπτών και θα χτίζετε διαφάνειες νερού και κυματοθραύστες. Η έκδοση Platinum περιλαμβάνει τα πακέτα επέκτασης "μούσκεμα" και "άγρια". Ένα "Cam Coaster" προσομοιώνει μια βόλτα στη δημιουργία σας από το μπροστινό κάθισμα, ενώ το "Mixmaster" σας επιτρέπει να ονειρεύεστε πυροτεχνήματα και φως λέιζερ. Τρεις τρόποι δυσκολίας διατηρούν τους παίκτες στα δάκτυλα των ποδιών τους και η λειτουργία "Sandbox" επιτρέπει τη δημιουργία χωρίς όρια.

03 του 04

"RollerCoaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack"

"Roller Coaster Tycoon 2". Κουτί κάλυψης ευγενική προσφορά της Pricegrabber.

Η συνέχεια για το πρώτο "Tycoon RollerCoaster" δεν αλλάζει το gameplay αλλά προσθέτει νέους επεξεργαστές και νέες εκδρομές. Οι νέοι συντάκτες για το παιχνίδι διαχείρισης πάρκων θεμάτων περιλαμβάνουν έναν επεξεργαστή σεναρίων και έναν διαχειριστή βόλτα. Το μειονέκτημα είναι ότι έχει τα ίδια γραφικά και τη διασύνδεση με το πρωτότυπο. Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει το "RollerCoaster Tycoon 2" και τα πακέτα επέκτασης του.

Περισσότερο "

04 του 04

"RollerCoaster Tycoon Deluxe"

Ένα παλιό αλλά ένα καλό, αυτή η έκδοση περιλαμβάνει το αρχικό συν τα πακέτα επέκτασης "Corkscrew Follies" και "Loopy Landscapes". Όπως και ο προκάτοχός του, το "RollerCoaster Tycoon Deluxe" σας επιτρέπει να επιλέξετε από προ-κατασκευασμένα σχέδια ή να δημιουργήσετε το δικό σας και να τα παρακολουθήσετε να απογειωθεί με ρεαλιστική φυσική κίνησης.