Οι 8 καλύτερο Nintendo Switch Role-Παίζοντας παιχνίδια για να αγοράσει το 2018

Ζήστε έναν εντελώς νέο κόσμο

Το Nintendo Switch κερδίζει δυναμική με το είδος παιχνιδιού ρόλων και έχει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον με πάνω από 50 ανεξάρτητους προγραμματιστές τρίτων που προσφέρουν υποστήριξη. Όπως και τις προηγούμενες μέρες με προηγούμενες κονσόλες της Nintendo, ο Switch βρίσκεται σε μια διαδρομή για να επιστρέψει στη φόρμα, επιτρέποντας περισσότερα παιχνίδια ρόλων στην κονσόλα του. Και υπάρχουν ήδη παιχνίδια ρόλων που κυκλοφορούν και παρατάσσονται που είναι έτοιμα για κάθε ενθουσιώδη RPG να βουτήξει.

Παρακάτω θα βρείτε το καλύτερο παιχνίδι ρόλων Nintendo Switch. Τα παιχνίδια κυμαίνονται από κλασσικές επιτυχίες μέχρι ρίζες 16-bit και ένα πρώτο παιχνίδι Nintendo που κερδίζει ήδη τις καρδιές. Σίγουρα θα υπάρχουν περισσότερα RPG παιχνίδια στο μέλλον, αλλά αυτά είναι τα αγαπημένα μας αυτή τη στιγμή.

Το Mario + Rabbids Kingdom Battle κάνει το καλύτερο παιχνίδι παιχνιδιού Nintendo Switch γενικά λόγω της θετικής του αναγνώρισης, του φρέσκου δημιουργικού σχεδιασμού και του παιχνιδιού διασκέδασης. Ο νικητής πάνω από 50 βραβείων E3 και υποψηφιότητες φέρνει ένα ολοκαίνουργιο σταυρό πάνω από το παιχνίδι ρόλων με στυλ τακτικής παιχνιδιού αποκλειστικά στο Nintendo Switch.

Mario + Rabbids Kingdom Battle είναι ένα turn-based tactical παιχνίδι ρόλων που διαθέτει το Mario της Nintendo μαζί με το franchise του Ubisoft Raving Rabbids. Το παιχνίδι περιλαμβάνει μια λειτουργία καμπάνιας με έναν και πολλούς παίκτες, με κάθε επίπεδο να αποτελείται από μια σειρά από μάχες. Κάθε πλευρά, τόσο ο παίκτης όσο και ο εχθρός, μετατοπίζονται γύρω από ένα πεδίο μάχης ενώ παίρνουν πλάνα ο ένας στον άλλο με όπλα λέιζερ. Το παιχνίδι εύκολο στη μάθηση αλλά δύσκολο να κυριαρχήσει λαμβάνει υπόψη τον εντοπισμό και την εμβέλεια του παίκτη, τις μέγιστες κινήσεις, καθώς και άλλες συνθήκες που κάνουν ένα διασκεδαστικό και στρατηγικό gameplay.

Θεωρούμενο ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ρόλων όλων των εποχών, το The Elder Scrolls V: Η Skyrim έρχεται τελικά στο Nintendo Switch, επιτρέποντας ένα έντονο φορητό gameplay εν κινήσει. Με περισσότερα από 200 βραβεία παιχνιδιού της χρονιάς, η περιπέτεια ανοιχτού κόσμου της Skyrim είναι μία από τις πιο συναρπαστικές και φέρνει στο Switch νέες δυνατότητες όπως τα χειριστήρια κίνησης και τα στοιχεία από τη σειρά Legend of Zelda.

Στο The Elder Scrolls V: Skyrim, οι παίκτες μπορούν να κάνουν σχεδόν οτιδήποτε και να γίνουν καθένας. Το παιχνίδι είναι γεμάτο με τόνους διαδραστικών χαρακτήρων που οι παίκτες μπορούν να έχουν συνομιλίες με, οδηγώντας σε φίλους, εχθρούς και ακόμη και πολέμους. Η κύρια ιστορία του Skyrim επικεντρώνεται σε ένα δράκο που θα καταστρέψει τον κόσμο, αλλά οι παίκτες μπορούν να πάρουν πολλές παρακάμψεις με αποστολές και υποπληθυσμούς για να αποκτήσουν νέες ικανότητες, να ανεβάσουν το χαρακτήρα τους και να αναβάλουν οποιαδήποτε υποχρέωση για να σώσει τον κόσμο.

Το Xenoblade Chronicles 2 είναι ένα όμορφο επικό ιαπωνικό παιχνίδι ρόλων με κινηματογραφική παρουσίαση. Οι κοπές σκηνές του αισθάνονται μεγαλύτερες από τη ζωή (συχνά όπως η παρακολούθηση μιας καλά γραμμένης ταινίας anime) και περιλαμβάνουν ένα προαιρετικό πρωτότυπο Japanese dubover dub, δίνοντας στους παίκτες την αυθεντική αυθεντική μορφή του παιχνιδιού.

Οι παίκτες ελέγχουν έναν κύριο χαρακτήρα από ένα πάρτι τριών σε ένα ανοιχτό περιβάλλον στον κόσμο στο Xenoblade Chronicles 2. Το παιχνίδι δράσης ρόλων περιλαμβάνει ένα εξορθολογισμένο σύστημα μάχης σε πραγματικό χρόνο που βασίζεται σε δράση, το οποίο απαιτεί γρήγορη λήψη αποφάσεων για τη χρήση των ικανοτήτων κάθε χαρακτήρα όπως μαγεία, επούλωση και επιθέσεις αδίστακτων δυνάμεων. Οι παίκτες πρέπει να παρακολουθούν προσεκτικά τους συντρόφους τους, περιμένοντας τις περιόδους ψύξης και τις ευκαιρίες επίθεσης. Το Xenoblade Chronicles 2 περιλαμβάνει ένα soundtrack με παραστάσεις της Συμφωνικής Χορωδίας της Μπρατισλάβα, δίνοντάς του μια πιο επική και συναισθηματική αίσθηση με κάθε χορογραφημένη σκηνή δράσης και αναζήτηση.

Είμαι Setsuna είναι μια ιστορία για ένα διαρκή χειμώνα που επικεντρώνεται γύρω από έναν μισθοφόρο και ένα κορίτσι που ονομάζεται Setsuna που πρέπει να θυσιάσει τον εαυτό της για να σώσει τους ανθρώπους της. Το παιχνίδι έχει ένα βαρύ θέμα θλίψης και θυμίζει το παιχνίδι RPG με το στυλ της δεκαετίας του 1990 χρησιμοποιώντας ένα ενεργό σύστημα μάχης χρόνου παρόμοιο με το Chrono Trigger.

Είμαι Setsuna έχει χρόνο παιχνιδιού περίπου 25 ώρες, ώστε να μπορείτε να το τελειώσετε σε ένα μακρύ Σαββατοκύριακο. Είναι ιδανικό για όποιον θέλει να πάρει ζεστό, συνδέστε μερικά ακουστικά και χρησιμοποιήστε την επιλογή φορητότητας της φορητής συσκευής Nintendo Switch. Ο σχεδιασμός του είναι ένας γάμος παλαιού και νέου στυλ, χάρη στο σύστημα μάχης του παιχνιδιού, στη μουσική και στην κατεύθυνση της τέχνης.

Gritty and rough, Chasers Battle: Ο Νυχτερινός Πολεμιστής είναι ένα παιχνίδι ρόλων που είναι απλό στη μάχη του που βασίζεται σε στροφή, παίρνοντας στοιχεία από τα προηγούμενα JRPGS του παρελθόντος και εκσυγχρονίζοντας το σε μια στερεά εμπειρία RPG. Για όσους θέλουν να κατανοήσουν την εξοικείωση με το πώς δουλεύουν τα παιχνίδια ρόλων, οι Battle Chasers: Nightwar είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για κάθε αρχάριο.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει συνδετήρες RPG με μοναδικές αλλαγές, όπως ένα σύστημα διπλής μάνας για σούπερ επιθέσεις, ένα ενεργό μπαρ πρωτοβουλίας για διάφορες στρατηγικές, καθώς και τόνοι συλλεκτικών αντικειμένων που μπορούν να πλαστοποιηθούν και να κατασκευαστούν σε τρομερή εργαλεία. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τυχαία δημιουργημένα μπουντρούμια, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να συνηθίσουν τον απρόβλεπτο λαβύρινθο, τις παγίδες και τις ωοτοκίες που τους βοηθούν να αναπτύξουν συνειδησιακή συνειδητοποίηση και επαγρύπνηση. Φυσικά, όταν η πρόοδος του παίκτη, έτσι και η ανάπτυξη του χαρακτήρα τους τις ικανότητες, τα προνόμια και άλλα προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά.

Το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα των πέντε λεπτών είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο RPG στον κατάλογο λόγω της ανάληψης κινδύνου, παρέχοντας διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες κάνουν επιλογές στις αναμνήσεις του χαρακτήρα τους που τελικά αλλάζουν το παρόν, επιτρέποντας πολλαπλές διαδρομές ιστορίας και αποτελέσματα.

Με τη φωτογραφική μηχανή του για τα πτηνά και την 16χρονη τέχνη, το The Longest Five Minutes αποτίει φόρο τιμής στα παιχνίδια RPG του παρελθόντος της δεκαετίας του 1990. Η γοητευτική γεμάτη καρδιά ιστορία στοχεύει να είναι ένα πρακτικό στυλ παιχνιδιού RPG, γεμάτο με ανοιχτόχρωμη κωμωδία, μοναδικούς χαρακτήρες και συναισθηματική αφήγηση που το καθιστά ένα στιγμιαίο κλασικό. Οι δημιουργοί παιχνιδιών πίσω από το The Longest Five Minutes είναι οι ίδιοι οι οπαδοί του RPG και έχουν κάνει ένα παιχνίδι ειδικά για τους οπαδούς που μεγάλωσαν παίζοντας τους κατά τη διάρκεια των πιο διαδεδομένων δεκαετιών τους.

Το Disgaea 5 Complete είναι ακριβώς όπως υποδηλώνει και το όνομά του: ένα RPG γεμάτο μαρμελάδα γεμάτο με έναν τόνο ιστοριών και ωρών παιχνιδιού που κάνουν εύκολα το καλύτερο στον κατάλογο για το περιεχόμενό του. Το Disgaea 5 Complete συνοδεύεται από την αρχική ιστορία της Disgaea 5 μαζί με οκτώ σενάρια μπόνους, επτά επικαιροποιημένους αγαπημένους χαρακτήρες και πολλαπλές κατηγορίες από προηγούμενα παιχνίδια Disgaea.

Η Disgaea 5 Complete, χαρακτηρισμένη ως παιχνίδι τακτικής που διαδραματίζει ρόλο ρόλων, είναι πάνω από τα κορυφαία στις πολλαπλές στρατηγικές της και την ξεκαρδιστική ιστορία, προσφέροντας εκατοντάδες ώρες περιεχομένου. Οι παίκτες μπορούν να προσλάβουν νέες μονάδες και να επιλέξουν πάνω από 50 θέσεις εργασίας και τάξεις που μπορούν να επεκταθούν καθώς αυξάνονται. έως και 100 χαρακτήρες μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη κατά τη διάρκεια της μάχης. Το παιχνίδι έρχεται με πολλές επιλογές γλώσσας, με πλήρεις αγγλικές και πρωτότυπες ιαπωνικές φωνές εντός παιχνιδιού.

Εάν είστε ένας σκληρός ανεμιστήρας JRPG, τότε δεν υπάρχει καλύτερο παιχνίδι ρόλων για το Nintendo Switch εκεί έξω από τη συλλογή Seiken Densestu. Η συλλογή Seiken Densetsu (μυστικό της σειράς Mana) είναι μια συλλογή των τριών πρώτων μυστικών μανιακών παιχνιδιών που μεταφέρθηκαν στο Nintendo Switch.

Αν είστε fan για λίγο και καταλαβαίνετε τα ιαπωνικά, η συλλογή Seiken Densetsu (μυστικό της σειράς Mana) είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή RPG για το Nintendo Switch. Τα παιχνίδια εντός ενός παιχνιδιού περιλαμβάνουν λειτουργία co-op τριών παικτών για το μυστικό της Mana και του Seiken Densetsu 3, έτσι ώστε εσείς και μερικοί φίλοι να ξαναζήσετε την κλασική πρωτοποριακή σειρά.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .