Τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά παρακολούθησης της Apple

Τα καλύτερα πράγματα για το Smartwatch της Apple

Ενώ το Apple Watch έχει υποστεί λίγες αποτυχίες μετά την εκτόξευσή του τον Απρίλιο του 2015 - συμπεριλαμβανομένου ενός ελαττωματικού προβλήματος και ενός λεγόμενου tattoo snafu - η συσκευή έχει λάβει σε μεγάλο βαθμό θετικές κριτικές από τους δημοσιογράφους τεχνολογίας και τους πρώτους υιοθετώντες, και έχει πάρει μόνο καλύτερα μεταγενέστερες επαναλήψεις του προϊόντος. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε μερικά από τα πρώτα θριάμβους της Apple Watch. Για περισσότερα σχετικά με τις προαναφερθείσες δυσλειτουργίες, δείτε εδώ.

Καλά σχεδιασμένο υλικό

Σχεδόν όλοι μπορούν να συμφωνήσουν ότι το Apple Watch είναι ένα ωραίο κομμάτι υλικού. Και ενώ πολλοί κριτικοί και καταναλωτές έχουν επαινέσει την κομψή εμφάνιση της μόδας και την εμφάνιση της μόδας, η συσκευή έχει κερδίσει επίσης τον έπαινο για την ποιότητα κατασκευής της θήκης της, καθώς και την άνεση του ιμάντα ρολογιών (ιδιαίτερα της έκδοσης Sport). Για την εκκίνηση, έχει ένα βολικό μαγνητικό φορτιστή, αν και πρέπει να αφαιρέσετε το ρολόι για να το φορτίσετε. Φυσικά, το Apple Watch κερδίζει πόντους για να προσφέρει και διάφορα μεγέθη. έρχεται σε γεύσεις 38mm και 42mm.

Επιπλέον, ο σχεδιασμός του Apple Watch, ο οποίος είναι ανθεκτικός στους πιτσίλισμα και στο νερό, επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν το φορεμαί στη διάρκεια του ντους και η έκδοση Sport μπορεί να αντέξει για 15 λεπτά στην πισίνα. Τέλος, η οθόνη έχει κερδίσει πόντους για την οξύτητα και τα ακριβή χρώματα.

Εύκολη παρακολούθηση γυμναστικής

Πέρα από το πολυαναμενόμενο υλικό, το άλλο κύριο χαρακτηριστικό της Apple Watch φαίνεται να είναι η δυνατότητα παρακολούθησης της δραστηριότητάς της. Η ενσωματωμένη εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση. απλώς απαιτεί από τους χρήστες να παρέχουν προσωπικές πληροφορίες, όπως ηλικία, ύψος και βάρος, και στη συνέχεια προσφέρει συστάσεις για καθημερινούς στόχους άσκησης. Η εφαρμογή συλλέγει δεδομένα από τον ενσωματωμένο αισθητήρα καρδιακού ρυθμού ρολογιού και επιταχυνσιόμετρο και περιλαμβάνει έναν μετρητή θερμίδων και έναν καταγραφέα άσκησης μαζί με μια οθόνη που σας ζητά να σηκωθείτε τουλάχιστον ένα λεπτό την ώρα. Εκτός από την εύκολη χρήση, η λειτουργία παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης της Apple Watch διευκολύνει την ερμηνεία των δεδομένων, καθώς εμφανίζεται οπτικά σε ένα γράφημα.

Μερικές πολύ χρήσιμες εφαρμογές

Πίσω το 2015, το Apple Watch ξεκίνησε με εντυπωσιακές 3.000 εφαρμογές στο App Store - και έχουμε δει πολλά νέα apps που προστέθηκαν έκτοτε. Το φορετό έχει επαινεθεί για τη διευκόλυνση της ζωής των χρηστών με διάφορους τρόπους. Ένα ισχυρό παράδειγμα είναι η εφαρμογή "Χάρτες των Apple", η οποία προσφέρει οδηγίες περιπάτου, με το smartwatch να δονείται στον καρπό σας κάθε φορά που χρειάζεται να κάνετε μια στροφή. Υπάρχει επίσης Apple Pay? οι χρήστες προσθέτουν πιστωτικές κάρτες μέσω της εφαρμογής Παρακολούθηση στο iPhone και μπορούν να κάνουν πληρωμές απευθείας από τον καρπό τους.

Η δυνατότητα πραγματοποίησης και λήψης κλήσεων

Εφόσον το Apple Watch σας έχει αντιστοιχιστεί με το iPhone σας, θα λάβετε ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις στον καρπό σας και μπορείτε να απαντήσετε στην κλήση από το smartwatch σας πατώντας το πράσινο κουμπί απάντησης (το ίδιο που πατάς όταν απαντάς σε μια κλήση στο τηλέφωνο). Επιπλέον, μπορείτε να πραγματοποιείτε εξερχόμενες κλήσεις στο Apple Watch χρησιμοποιώντας το Siri.

Ανταπόκριση στα κείμενα

Εκτός από τη λήψη κλήσεων, το Apple Watch σας επιτρέπει να βλέπετε νέα κείμενα στον καρπό σας και να απαντάτε σε αυτά. Επιλέξτε από μια ποικιλία προκαθορισμένων απαντήσεων ή μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας προκαθορισμένη απάντηση στην εφαρμογή Apple Watch. Άλλες επιλογές για απάντηση σε ένα κείμενο περιλαμβάνουν την αποστολή ενός emoji, την καταγραφή ενός φωνητικού μηνύματος και τη χρήση της λειτουργίας Scribble για να γράψετε ένα κείμενο.

Διασκέδαση Extras

Εκτός από την προσφορά κάποιων πολύ πρακτικών χαρακτηριστικών, το Apple Watch έχει κάποια διασκεδαστική λειτουργικότητα. Για παράδειγμα, μπορείτε να στείλετε φίλους που κατέχουν επίσης ένα σκίτσο παρακολούθησης της Apple, μια βρύση στυλ δόνησης, φιλιά και ακόμη και την καρδιά σας μέσω της δυνατότητας Digital Touch . Μπορείτε επίσης να στείλετε τους συναδέλφους τους χρήστες της Apple Watch ψηφιακά, κινούμενα emoji. Λιγότερο δυνατότητες dealbreaker, αλλά αυτές οι επιλογές μπορούν σίγουρα να ενισχύσουν την εμπειρία σας με το φορετό και να προσφέρει μια μικρή διασκέδαση, ειδικά αν είστε νέοι στο smartwatch.