Πώς να δημιουργήσετε ένα δωρεάν ιστολόγιο βίντεο (ή "Vlog")

Ένα ιστολόγιο βίντεο ή vlog είναι μια συλλογή βίντεο - η δική σας ή τα αγαπημένα σας - που δημοσιεύονται σε έναν ιστότοπο. Είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα δωρεάν ιστολόγιο βίντεο και είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προσεγγίσετε το κοινό και να αναδείξετε την εργασία σας. Με μια βιντεοκάμερα , λογισμικό επεξεργασίας και σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο, είστε σε καλό δρόμο για την παραγωγή ενός επιτυχημένου βίντεο blog!

Δυσκολία: N / A

Απαιτούμενος χρόνος: Εξαρτάται

Εδώ:

Πρώτον, θα χρειαστείτε ένα λόγο ή ένα θέμα για το βίντεό σας βίντεο. Τα βιντεοκλίπ μπορούν να έχουν πολλές διαφορετικές εφαρμογές και μπορούν να δημιουργηθούν για διάφορους προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Βίντεο blogs για οικογένειες

Βίντεο blogs για επιχειρήσεις

Βίντεο για εκπαιδευτικούς

Ιστολόγια βίντεο για καλλιτέχνες βίντεο

Βρείτε έναν οικοδεσπότη Ιστού για το βίντεό σας βίντεο. Υπάρχουν πολλές δωρεάν υπηρεσίες web που θα φιλοξενήσουν το βίντεό σας βίντεο και θα απλοποιήσουν τη διαδικασία vlogging . Συνιστώ γενικά το YouTube ή το Vimeo για τη φιλοξενία βίντεο . Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα του καναλιού στον δικτυακό τόπο βίντεο ως το vlog σας ή μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ξεχωριστό ιστοτόπο - μέσω του wordpress ή άλλης υπηρεσίας - για να ενσωματώσετε τα βίντεό σας.

Πώς να επιλέξετε έναν οικοδεσπότη ιστολογίου βίντεο

Ονομάστε το βίντεό σας βίντεο. Το περιεχόμενο είναι πιο σημαντικό από το όνομα, αλλά έχοντας έναν πιασάρικο αλλά εύκολο να θυμηθεί τίτλο μπορεί να προσελκύσει περισσότερους θεατές και να τους κρατήσει πίσω.

Προετοιμάστε κάποιο περιεχόμενο. Κατά πάσα πιθανότητα θα είστε σε θέση να προκαλέσετε μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό σας, αλλά εάν δεν προσθέσετε νέο περιεχόμενο τακτικά, τα άτομα θα χάσουν το ενδιαφέρον τους και θα σταματήσουν να κάνουν check-in. Επομένως, προτού πάτε ζωντανά με το βίντεό σας βίντεο, βεβαιωθείτε έχετε αρκετό περιεχόμενο για να το κρατήσετε για λίγο.

Καταγράψτε βίντεο με το κινητό σας τηλέφωνο

Γυρίστε το iPhone σας σε φωτογραφική μηχανή

Συμβουλές εγγραφής βίντεο

Συμβουλές εγγραφής ήχου

Πώς να φωτογραφίζετε βίντεο για τον ιστό

Καταγράψτε το ιστολόγιό σας με πολλές κάμερες

Ιδέες έργων βίντεο

Δημοσίευση των βίντεό σας. Τώρα μπορείτε να ανεβάσετε τα βίντεό σας στον ιστό και να τα τοποθετήσετε στο ιστολόγιο βίντεο. Μπορείτε να βελτιώσετε την προβολή των βίντεό σας προσθέτοντας καλούς τίτλους, ετικέτες και περιγραφή.

Μεταφορτώστε ένα βίντεο στο YouTube

Ενσωματώστε ένα βίντεο YouTube στο vlog σας

Συμβουλές SEO βίντεο

Διαγραφή βίντεο. Η επιμέλεια βίντεο είναι ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα μεγάλο ιστολόγιο βίντεο . Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε βίντεο που έχουν δημιουργήσει άλλοι άνθρωποι που θα ενδιαφέρουν το κοινό σας και να τα δημοσιεύσετε στο vlog σας.

Προωθήστε το βίντεό σας βίντεο . Για να αποκτήσετε ένα κοινό για το vlog σας, θα πρέπει να ενημερώσετε τον κόσμο ότι υπάρχει! Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσα από ιστοσελίδες συσσωμάτωσης ιστολογίων, βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και καλή παλιομοδίτικη αυτοπροβολή (δηλ. Στέλνοντας ένα email σε όλες τις επαφές σας).

Κερδίστε χρήματα από το βίντεό σας βίντεο. Ανάλογα με το περιεχόμενο και από όπου επιλέγετε να φιλοξενήσετε το βίντεό σας βίντεο, ίσως μπορείτε να κάνετε κάποια χρήματα από τα βίντεό σας.

Κερδίστε χρήματα με ένα κανάλι βίντεο Blip.tv

Συνεχίστε! Για να έχετε ένα επιτυχημένο ιστολόγιο βίντεο, θα πρέπει να δημιουργείτε και να ενημερώνετε συνεχώς το περιεχόμενό σας. Εάν δημιουργείτε βίντεο σχετικά με ένα θέμα που σας αρέσει, διατηρώντας ένα ενημερωμένο ιστολόγιο βίντεο θα πρέπει να είναι μια χαρά και όχι μια αγγαρεία.