Πώς να μεταδώσετε τον εαυτό σας στο YouTube

Μεταφορτώστε τα βίντεό σας και προσαρμόστε το προσωπικό σας κανάλι

Αν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε το YouTube για να μεταδώσετε τον εαυτό σας στο μέσο βίντεο, αυτός ο οδηγός καλύπτει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να ξεκινήσετε.

Προτού μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία μεταφόρτωσης, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό YouTube. Μεταβείτε στο YouTube και κάντε κλικ στο Εγγραφή στην επάνω δεξιά γωνία. Αν έχετε λογαριασμό Google (η Google διαθέτει το YouTube), μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε.

Από εκεί, θα μπορείτε να ρυθμίσετε και να προσαρμόσετε το λογαριασμό σας στο YouTube .

01 από 05

Προετοιμασία των βίντεό σας

Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστεί να βγάλετε ένα βίντεο έτοιμο για μεταφόρτωση . Τα ψηφιακά βίντεο μπορούν να είναι πολύ μεγάλα αρχεία ανάλογα με την ποιότητα στην οποία έχουν καταγραφεί, οπότε θα πρέπει να εξετάσετε βασικά σημεία όπως η συμπίεση βίντεο, η μορφή αρχείου και το εύρος ζώνης.

Προς το παρόν, το YouTube δέχεται τις περισσότερες μορφές βίντεο (συμπεριλαμβανομένων των μορφών HD και 4K). Τα αρχεία βίντεο μπορούν να είναι έως και 128GB και έως 12 ώρες σε μήκος, αν επαληθεύσετε το λογαριασμό σας στο YouTube. διαφορετικά, το μέγιστο μήκος ενός βίντεο είναι 15 λεπτά. Αυτά τα όρια μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με την πολιτική του YouTube.

Δεν έχει σημασία τι ονομάζετε το αρχείο βίντεο πριν το ανεβάσετε στο YouTube. Μπορείτε να αλλάξετε τον τίτλο αργότερα.

02 του 05

Ανεβάστε τα βίντεό σας

Τώρα που το αρχείο βίντεο σας είναι έτοιμο, μπορείτε να το ανεβάσετε στο YouTube. Στο YouTube, κάντε κλικ στο κουμπί Μεταφόρτωσης που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία (εμφανίζεται ως εικονίδιο με το πάνω βέλος).

Κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή αρχείων για μεταφόρτωση για να περιηγηθείτε στον υπολογιστή σας για να εντοπίσετε το αρχείο βίντεο. Επίσης, μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε το αρχείο βίντεο στο χώρο μεταφόρτωσης της σελίδας μεταφόρτωσης στο YouTube.

Αφού ξεκινήσει η μεταφόρτωση του αρχείου, δεν θα είναι άμεσα ορατή. Θα δείτε μια γραμμή προόδου στην κορυφή της οθόνης αποστολής. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφόρτωση του αρχείου, το αρχείο θα υποβληθεί σε επεξεργασία από τον ιστότοπο προτού είναι ορατό και θα δείτε μια δεύτερη γραμμή προόδου για αυτό.

Όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασία του βίντεο, κάντε κλικ στην επιλογή Δημοσίευση .

03 του 05

Εισαγάγετε πληροφορίες βίντεο και απορρήτου

Ενώ περιμένετε να μεταφορτωθεί και να υποβληθεί σε επεξεργασία το βίντεό σας, εισαγάγετε πληροφορίες σχετικά με το βίντεό σας στα διαθέσιμα πεδία. Ξεκινήστε με την καρτέλα Βασικές πληροφορίες . Σκεφτείτε τον τίτλο, τις ετικέτες και την περιγραφή του βίντεό σας, καθώς αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να προβάλλετε το βίντεό σας σε άτομα που κάνουν αναζήτηση στον ιστότοπο. Χρησιμοποιήστε σαφείς, συγκεκριμένους και ενημερωτικούς όρους και περιγραφές.

Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού στα δεξιά του πεδίου τίτλου για να επιλέξετε τη ρύθμιση απορρήτου για το βίντεό σας. Αυτό καθορίζει ποιος μπορεί να δει το βίντεό σας και αν εμφανίζεται σε αναζητήσεις, ροές ειδήσεων και στο κανάλι σας στο YouTube.

Υπάρχουν τρεις ρυθμίσεις για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στα βίντεό σας:

Αφού συμπληρώσετε τις βασικές πληροφορίες, κάντε κλικ στην καρτέλα Ρυθμίσεις για προχωρημένους . Εδώ μπορείτε να ορίσετε την κατηγορία του βίντεό σας από το αναπτυσσόμενο μενού στα δεξιά. Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν θέματα όπως τα κατοικίδια ζώα και τα ζώα, ο αθλητισμός, η μουσική, οι ειδήσεις και η πολιτική, και πολλά άλλα.

Μπορείτε επίσης να εισέλθετε στη θέση βίντεο . Αυτό θα βοηθήσει τους χρήστες που ενδιαφέρονται για ένα συγκεκριμένο μέρος να βρουν το βίντεό σας.

04 του 05

Προσαρμόστε το κανάλι σας στο YouTube

Το κανάλι σας στο YouTube είναι όπου οι θεατές μπορούν να βρουν όλα τα βίντεο και τις πληροφορίες σας. Είναι το μικρό σας σπίτι στο YouTube για τη διανομή των βίντεό σας και οι οπαδοί μπορούν να εγγραφούν στο κανάλι σας για να παρακολουθήσουν τα τελευταία σας βίντεο.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσαρμόσετε το κανάλι σας στο YouTube , συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης εικόνων, κειμένου και αλλαγής της διάταξης ώστε να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα ή το εμπορικό σήμα σας και να ξεχωρίζει το κανάλι σας.

05 του 05

Προωθήστε τα βίντεό σας στο YouTube

Το βίντεό σας έχει ολοκληρωθεί με τη μεταφόρτωση στο YouTube. Συγχαρητήρια, τώρα μεταδίδετε επίσημα το YouTube στο YouTube! Αλλά κάποιος βλέπει; Το επόμενο βήμα σας είναι να αποκτήσετε θεατές και να αυξήσετε την προβολή σας.

Το YouTube είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους που επισκέπτονται τον ιστό, λαμβάνοντας περίπου 30 δισεκατομμύρια επισκέπτες ημερησίως και κάθε μέρα φορτώνεται στο site κάθε μέρα 300 ώρες βίντεο. Με αυτό το πολύ περιεχόμενο βίντεο, πώς παίρνετε το κομμάτι της πίτας; Προωθώντας τα βίντεό σας και αλληλεπιδρά με άλλους χρήστες YouTubers, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε άτομα να παρακολουθούν και να σχολιάζουν τα βίντεό σας. Θα χρειαστεί λίγο, αλλά με το πέρασμα του χρόνου μπορείς να γίνεις αστέρι του YouTube .