Τι είναι η διαφήμιση θυγατρικών;

Πώς η διαφήμιση θυγατρικών μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε χρήματα από το ιστολόγιό σας

Πολλοί μπλόγκερ είναι πρόθυμοι να βρουν ροές εισοδήματος για να βοηθήσουν στη δημιουργία εσόδων από τα ιστολόγιά τους . Μόλις το blog σας είναι εγκατεστημένο και λαμβάνει κάποια κίνηση , ίσως να θέλετε να ξεκινήσετε την έρευνα προγραμμάτων θυγατρικών που θα επιτρέψουν στο blog σας να βάλει χρήματα στην τσέπη σας.

Τι είναι η διαφήμιση θυγατρικών;

Η διαφήμιση θυγατρικών είναι βασικά ένα κανάλι μάρκετινγκ στο διαδίκτυο. Ένας διαφημιζόμενος πληρώνει έναν blogger για να προωθήσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του διαφημιζόμενου στον ιστότοπο του blogger.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι διαφημίσεων θυγατρικών: pay-per-click, pay-per-lead και pay-per-sale. Κάθε ένας από αυτούς τους τύπους διαφήμισης θυγατρικών έχει ένα κοινό πράγμα. Είναι όλα βασισμένα στην απόδοση που σημαίνει ότι δεν κερδίζετε χρήματα έως ότου οι αναγνώστες σας πραγματοποιήσουν μια ενέργεια όπως κλικ σε έναν σύνδεσμο ή κάνοντας κλικ σε ένα σύνδεσμο, στη συνέχεια αγοράζοντας το προϊόν στη σελίδα στην οποία τους φέρνει ο σύνδεσμος.

Υπάρχουν πολλές μεγάλες και γνωστές εταιρείες που προσφέρουν προγράμματα θυγατρικών που μπορείτε να δημιουργήσετε στο blog σας μέσα σε λίγα λεπτά, ανεξάρτητα από το πόσο καλά εδραιωμένο είναι το blog σας.

Παραδείγματα εταιρειών που προσφέρουν προγράμματα διαφήμισης θυγατρικών σε bloggers:

Τι είναι ο Κατάλογος συνεργατών;

Μπορείτε να εγγραφείτε για να δημιουργήσετε έσοδα από το ιστολόγιό σας μέσω ενός καταλόγου θυγατρικών, όπου διάφοροι έμποροι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δημοσιεύουν τις ευκαιρίες διαφημίσεων θυγατρικών τους. Μπορείτε να ελέγξετε τις ευκαιρίες διαφημίσεων και να υποβάλετε αίτηση για τη φιλοξενία συγκεκριμένης διαφήμισης στο ιστολόγιό σας.

Οι περισσότεροι διαφημιζόμενοι σε αυτούς τους ιστότοπους θα έχουν περιορισμούς σχετικά με τα blog με τα οποία θα συνεργάζονται. Συνήθως αυτοί οι περιορισμοί σχετίζονται με το πόσο καιρό το blog είναι ενεργό και το ποσό της κυκλοφορίας που λαμβάνει το blog. Για τους λόγους αυτούς, ένας κατάλογος θυγατρικών είναι πολύ χρήσιμος εάν το ιστολόγιό σας είναι καλά εδραιωμένο.

Πάρτε λίγο χρόνο για να ερευνήσετε κάθε κατάλογο θυγατρικών για να βρείτε το σωστό για εσάς και το blog σας. Διαφορετικά προγράμματα θυγατρικών προσφέρουν διαφορετικές πληρωμές και αξιοπιστία. Πάρτε το χρόνο σας και να διερευνήσει τις επιλογές σας προτού να πηδήσετε σε οτιδήποτε.

Παραδείγματα δημοφιλών καταλόγων διαφήμισης θυγατρικών:

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα πρόγραμμα διαφήμισης θυγατρικών

  1. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την ευκαιρία, συμπεριλαμβανομένης της αμοιβής, των όρων κ.λπ.
  2. Επιλέξτε διαφημίσεις προγραμμάτων συνεργατών που είναι συνεπείς με το περιεχόμενο του ιστολογίου σας. Οι διαφημίσεις που δεν ταιριάζουν με το περιεχόμενό σας αναμφισβήτητα θα χτυπηθούν λιγότερο (δηλαδή λιγότερα έσοδα για εσάς) και θα μειώσουν την αξιοπιστία του ιστολογίου σας (πράγμα που σημαίνει ότι λιγότεροι αναγνώστες θα επιστρέψουν στο ιστολόγιό σας επειδή είναι γεμάτοι με άσχετες διαφημίσεις).
  3. Μην ξεπεράσετε τις διαφημίσεις θυγατρικών. Πάρα πολλές διαφημίσεις όχι μόνο κάνουν το ιστολόγιό σας να δείχνει ύποπτα σαν spam στους αναγνώστες, αλλά οι μηχανές αναζήτησης θα το σκέφτονται και αυτό. Οι ιστότοποι που καλύπτονται με διαφημίσεις θυγατρικών και λίγο πρόσθετο πρωτότυπο περιεχόμενο θα επισημαίνονται ως ανεπιθύμητα από την Google και άλλες μηχανές αναζήτησης που θα βλάψουν την επισκεψιμότητα και την κατάταξη σελίδων σας συνολικά.
  4. Μην περιμένετε μεγάλα κέρδη (τουλάχιστον όχι στην αρχή). Ενώ πολλοί μπλόγκερ μπορούν να δημιουργήσουν ένα αξιοπρεπές βοηθητικό εισόδημα από τη διαφήμιση θυγατρικών, οι περισσότεροι μπλόγκερ δεν μπορούν να καυχηθούν για αυτά τα αποτελέσματα. Η αύξηση του εισοδήματός σας μέσω της διαφήμισης θυγατρικών απαιτεί χρόνο και πρακτική. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέες διαφημίσεις, τοποθετήσεις, προγράμματα και άλλα, μέχρι να βρείτε το καλύτερο μίγμα για να πετύχετε τους στόχους σας για το ιστολόγιό σας.