Τα καλύτερα εργαλεία σελιδοδεικτών

Αποθηκεύστε, συλλογή και οργάνωση περιεχομένου ιστού για να διαβάσετε αργότερα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο: Αντιμετωπίζετε ένα δελεαστικό άρθρο που πραγματικά θέλετε να διαβάσετε, αλλά αυτή τη στιγμή έχετε πιεστικά καθήκοντα που πρέπει να γίνουν πριν να καθίσετε και να τα διαβάσετε. Τι μπορείς να κάνεις?

Θα μπορούσατε να το αφήσετε ανοιχτό στο πρόγραμμα περιήγησής σας, αλλά χρειάζονται μόνο μερικές ανοιχτές καρτέλες του προγράμματος περιήγησης πριν ξεκινήσει η εμφάνιση του φυλλομετρητή σας και μπορεί να το ξεχάσετε και να το κλείσετε τυχαία. Θα μπορούσατε να στείλετε το σύνδεσμο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον εαυτό σας, αλλά εάν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, θα μπορούσατε να κάνετε χωρίς άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εισερχόμενά σας - ότι επίσης θα μπορούσατε να χάσετε ένα κομμάτι μεταξύ των πολλών άλλων που λαμβάνετε.

Εδώ είναι μια καλύτερη επιλογή: Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο bookmarking για να παρακολουθείτε το άρθρο που θέλετε να διαβάσετε. Δεν μιλάμε για ένα σελιδοδείκτη στον browser σας (πιθανότατα έχετε πολλά από αυτά). Αυτά τα εργαλεία σάς επιτρέπουν να επισημάνετε, να κάνετε λήψη ή να ορίσετε διαφορετικά τη σελίδα ή το άρθρο σε διαφορετικό, πιο βολικό και ευανάγνωστο τρόπο. Αυτό αναφέρεται μερικές φορές ως κοινωνικό bookmarking, αν και οι σελιδοδείκτες σας δεν πρέπει να μοιράζονται με άλλους.

Εδώ είναι μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία bookmarking.

Instapaper

Instapaper εργαλείο bookmarking.

Το Instapaper είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία bookmarking στον ιστό σήμερα. Σώζει ένα άρθρο, και μάλιστα μορφές για να είναι πιο ευανάγνωστη, εξαλείφοντας την ακαταστασία που συχνά συνοδεύουν τα άρθρα της ιστοσελίδας.

Ένα από τα σπουδαία πράγματα είναι ότι μπορεί να είναι πανταχού παρούσα συσκευή - εγκαταστήστε τις στις άλλες συσκευές σας, συμπεριλαμβανομένου του υπολογιστή σας, του Kindle , του iPhone, του iPad ή του iPod touch, και ό, τι αποθηκεύετε μπορεί να καλείται αργότερα σε οποιοδήποτε από τα αυτές τις συσκευές που συνδέονται με το λογαριασμό σας Instapaper.

Εγκαταστήστε την επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησής σας και απλά πατήστε το κουμπί Instapaper για να αποθηκεύσετε το άρθρο. Στη συνέχεια, επιστρέψτε αργότερα για να διαβάσετε τις ιστοσελίδες όταν έχετε περισσότερο χρόνο. Περισσότερο "

Xmarks

Προσθήκη πρόσθετου σε bookmarking.

Το Xmarks είναι ένα άλλο εργαλείο για τη δημιουργία σελιδοδεικτών και συνεργάζεται με τα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης ιστού , όπως το Microsoft Edge, το Google Chrome, το Firefox και το Safari.

Το Xmarks συγχρονίζει όλους τους σελιδοδείκτες σας με κάθε πλατφόρμα προγράμματος περιήγησης μεταξύ συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των κινητών τηλεφώνων. Αντίγραφα ασφαλείας των σελιδοδεικτών σας σε καθημερινή βάση για εύκολη ανάκτηση. Περισσότερο "

Τσέπη

Το εργαλείο bookmarking τσέπης.

Παλιότερα γνωστό ως Read It Later, το Pocket σας επιτρέπει να τραβήξετε σχεδόν οτιδήποτε απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης και ακόμη και από άλλες εφαρμογές ιστού όπως το Twitter , το Email, το Flipboard και το Pulse και να το αποθηκεύσετε για αργότερα. Μπορείτε επίσης να τους δώσετε ετικέτες στην τσέπη για να σας βοηθήσουν να οργανώσετε, να ταξινομήσετε και να βρείτε περιεχόμενο που έχετε αποθηκεύσει.

Η τσέπη είναι εύκολη στη χρήση ακόμα και για αρχάριους που δεν έχουν κάνει ποτέ σελιδοδείκτη για μία σελίδα στη ζωή τους. Δεν χρειάζεστε σύνδεση στο διαδίκτυο για να διαβάσετε πράγματα αποθηκευμένα στο Pocket και τα πράγματα που έχετε αποθηκεύσει μπορούν να προβληθούν από μια σειρά συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των tablet και των smartphones.

Pinterest

Pinterest κοινωνική bookmarking.

Εάν έχετε περισσότερη συλλογή οπτικού περιεχομένου και μοιράζεστε το με ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πρέπει να είστε στο Pinterest . Το Pinterest σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε όσες οργανωμένες πινέζες αποτελούνται από εικόνες και περιεχόμενο που "κολλάτε".

Πραγματοποιήστε λήψη του κουμπιού της γραμμής εργαλείων Pinterest, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε οτιδήποτε σκοντάφτετε κατά την περιήγηση στο Web. Απλώς πατήστε το "Pin It" και το εργαλείο τραβά όλες τις εικόνες από την ιστοσελίδα για να μπορέσετε να ξεκινήσετε την εκμάθηση. Περισσότερο "

Evernote Web Clipper

Evernote Web Clipper εργαλείο bookmarking.

Εάν δεν έχετε ακόμη ανακαλύψει τις καταπληκτικές δυνατότητες οργανισμού του εργαλείου που βασίζεται σε σύννεφο Evernote , είστε έτοιμοι για μια αποκάλυψη.

Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Evernote για κάτι παραπάνω από το bookmarking, το εργαλείο Web Clipper είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για την εύκολη αποθήκευση οποιασδήποτε σελίδας σε ένα σημειωματάριο στο λογαριασμό σας Evernote και την επισήμανσή του αντίστοιχα.

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε απλά τα περιεχόμενα μιας ιστοσελίδας στο πλήρες ή σε επιλεγμένες μερίδες. Περισσότερο "

Trello

Trello κατασκευή χαρτονιού και εργαλείο bookmarking.

Το Trello είναι ένα προσωπικό εργαλείο συνεργασίας που βασίζεται σε ομάδες για την ανταλλαγή πληροφοριών και την εκτέλεση καθηκόντων που λειτουργούν σαν ένα μίγμα μεταξύ του Pinterest και του Evernote. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε λίστες άλλων λιστών που περιέχουν κάρτες πληροφοριών.

Το Trello διαθέτει επίσης ένα βολικό πρόσθετο προγράμματος περιήγησης το οποίο μπορείτε να σύρετε στη γραμμή σελιδοδεικτών σας και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε κάθε φορά που επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα που θέλετε να αποθηκεύσετε ως κάρτα. Περισσότερο "

Μικρή

Σοβαρές για την δημιουργία σελιδοδεικτών.

Το Bitly είναι κυρίως γνωστό ως εργαλείο συντομογραφίας και εμπορίας συνδέσμων , αλλά ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει και ως εργαλείο bookmarking. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την επέκταση Bitly σε Safari, Chrome και Firefox, καθώς και σε συσκευές Android και iOS, για να αποθηκεύσετε εύκολα οποιαδήποτε ιστοσελίδα ως σύνδεσμο bit στο λογαριασμό σας. Όλοι οι σύνδεσμοί σας θα είναι ορατοί στο "Οι σύνδεσμοι σας". Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ετικέτες σε αυτά για να τα διατηρήσετε οργανωμένα και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης για να βρείτε αυτά που θέλετε αργότερα. Περισσότερο "

Flipboard

Ενημερωτικά νέα και άρθρα app.

Το Flipboard είναι μια προσωπική εφαρμογή περιοδικών που θα εκτιμήσετε πραγματικά αν αγαπάτε τη διάταξη ενός κλασσικού περιοδικού.

Ενώ δεν χρειάζεται απαραίτητα να αποθηκεύσετε τους δικούς σας συνδέσμους σε αυτό για να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε, καθώς θα σας παρουσιάσει άρθρα και αναρτήσεις που βασίζονται σε αυτά που μοιράζονται οι άνθρωποι σε όλα τα κοινωνικά σας δίκτυα, έχετε επίσης την ευκαιρία να διορθώσετε τα δικά σας περιοδικά με συνδέσεις που συλλέγετε. Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να εγκαταστήσετε το bookmarklet ή την επέκταση. Περισσότερο "