Πώς να ρυθμίσετε το Sony Media Go για λήψεις PSP

Διαχειριστείτε τις λήψεις PSP στον υπολογιστή σας

Η διαχείριση των λήψεων του PSP γίνεται ευκολότερη με το λογισμικό Media Go της Sony για PC. Το Media Go είναι μια ενημέρωση και αντικατάσταση του Media Manager. Είναι δωρεάν και μπορεί να είναι ένα χρήσιμο βοηθητικό πρόγραμμα για τη διαχείριση των λήψεων του PSP στον υπολογιστή σας. Είναι επίσης ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στο PlayStation Store από τον υπολογιστή σας, οπότε αν δεν διαθέτετε ασύρματο δρομολογητή ή PS3, είναι ο μόνος τρόπος για να λάβετε λήψεις PSP από το PlayStation Network . Μόλις έχετε ρυθμίσει το Media Go, η λήψη των λήψεων του PSP στον υπολογιστή σας είναι γρήγορη. Δείτε πώς.

Ρύθμιση του Sony Media Go για το PSP

  1. Ξεκινήστε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας (αν βρίσκεστε σε Mac, θα πρέπει να βρείτε ένα πρόγραμμα τρίτου για τη διαχείριση των λήψεων του PSP, καθώς το Media Go δεν είναι διαθέσιμο για Mac). Κάθε πρόγραμμα περιήγησης που ενημερώθηκε πρόσφατα θα πρέπει να λειτουργεί.
  2. Τοποθετήστε το πρόγραμμα περιήγησής σας στη σελίδα Media Go (Βορειοαμερικανική PlayStation Network).
  3. Κατεβάστε το Media Go κάνοντας κλικ στο γραφικό που αναφέρει "Sony Media Go Download Now" (είναι το κουτί με το χρώμα του ουράνιου τόξου). Επιλέξτε "Αποθήκευση" στο αναδυόμενο παράθυρο.
  4. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, κλείστε το πρόγραμμα περιήγησης και κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος εγκατάστασης του Media Go (θα πρέπει να βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας σας, αλλά θα μπορούσε να είναι και αλλού εάν έχετε ρυθμίσει τις προεπιλογές του υπολογιστή σας για να κάνετε λήψη σε άλλη τοποθεσία).
  5. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να εγκαταστήσετε το λογισμικό και κάντε κλικ στο "τελειώστε" όταν φτάσει στο τέλος.
  6. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, το Media Go θα σας ζητήσει να επιλέξετε τα αρχεία που θα εισαχθούν στο πρόγραμμα. Αν έχετε αρχεία πολυμέσων που θέλετε να έχουν πρόσβαση στο Media Go, επιλέξτε τους φακέλους τους. Αν έχετε ήδη εγκαταστήσει και διαμορφώσει το Media Manager, μπορείτε να επιλέξετε να έχετε το Media Go να εισάγει τα μέσα και τις ρυθμίσεις σας από το Media manager.
  1. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τις συσκευές που θα χρησιμοποιήσετε με το Media Go. Επιλέξτε PSP. Αν έχετε επίσης τηλέφωνο Sony Ericsson, μπορείτε επίσης να το επιλέξετε. Εάν δεν γνωρίζετε, μπορείτε να προσθέσετε συσκευές αργότερα.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί "Τέλος" και το Media Go θα ενημερωθεί με τα αρχεία που επιλέξατε να εισαγάγει. Βλέπε Συμβουλή 2.
  3. Μόλις ενημερωθεί η βιβλιοθήκη, το Media Go θα ξεκινήσει και θα σας δείξει τη βιβλιοθήκη σας. Χρησιμοποιήστε τις επικεφαλίδες στην αριστερή στήλη για να δείτε το περιεχόμενό σας.
  4. Για να επισκεφθείτε το PlayStation Store, κάντε κλικ στην επικεφαλίδα "PlayStation Store" στο κάτω μέρος της αριστερής στήλης. Το PlayStation Store θα κυκλοφορήσει απευθείας μέσα στο Media Go.
  5. Για να συνδεθείτε, επιλέξτε το εικονίδιο που βρίσκεται πιο μακριά δεξιά στη σειρά των εικονιδίων στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης (δείτε Συμβουλή 3). Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό αυτή τη στιγμή αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό στο PlayStation Store (δείτε Συμβουλή 4).
  6. Περιηγηθείτε στο κατάστημα χρησιμοποιώντας τις επικεφαλίδες και τα εικονίδια.

Πρόσθετες συμβουλές εγκατάστασης του Sony Media Go

Τι θα χρειαστείτε

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με όλες τις επιλογές λογισμικού για τη διαχείριση περιεχομένου για το PSP σας, διαβάστε αυτόν τον εύχρηστο οδηγό για το PSP Utility Software .