Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο AOL Mail στο Outlook.com

Μπορείτε να στείλετε και να λάβετε E-mail από το Outlook.com

Έχετε λογαριασμούς και διευθύνσεις τόσο στο Outlook.com όσο και στο AOL; Δεν χρειάζεται να ανοίξετε τόσο το outlook.com όσο και το aol.com για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Είτε πρόκειται για ευκολία, ασφάλεια ή απλά πρόσβαση, μπορείτε να έχετε το Outlook.com να κατεβάζετε τα νέα εισερχόμενα μηνύματα από τους λογαριασμούς AOL. Φυσικά, μπορείτε επίσης να απαντήσετε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με στυλ και σύμφωνα με την ταυτότητά σας AOL απευθείας από τη διεπαφή του Outlook.com.

Θα θέλατε να έχετε ένα αντίγραφο όλων των μηνυμάτων AOL που λαμβάνετε σε άλλη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να χρησιμεύσετε ως αντίγραφο ασφαλείας; Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε την πρόσβαση AOL στο Outlook.com.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο AOL Mail στο Outlook.com

Για να λάβετε το Outlook.com λήψη εισερχομένων μηνυμάτων από λογαριασμό AOL ή AIM Mail:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων ( ) στο Outlook.com.
  2. Επιλέξτε Συνδεδεμένοι λογαριασμοί (Αυτό είναι επίσης διαθέσιμο στην επιλογή Επιλογές στο αριστερό μενού)
  3. Στην περιοχή Προσθήκη πρόσθετου λογαριασμού , επιλέξτε Άλλοι λογαριασμοί email
  4. Θα ανοίξει ένα παράθυρο Σύνδεση λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AOL και τον κωδικό πρόσβασης AOL.
  5. Επιλέξτε το χώρο αποθήκευσης του εισαγόμενου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα νέο φάκελο και υποφακέλους για το email AOL (αυτό είναι το προεπιλεγμένο) ή να το εισαγάγετε σε υπάρχοντες φακέλους.
  6. Επιλέξτε OK.
  7. Εάν είναι επιτυχής, θα έχετε ένα μήνυμα ότι ο λογαριασμός σας είναι συνδεδεμένος και το Outlook.com εισάγει το email σας. Προειδοποιούν ότι η διαδικασία μπορεί να πάρει λίγο, αλλά είστε ελεύθεροι να κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας και ακόμα και να απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Θα συνεχίσει να συμβαίνει πίσω από τις σκηνές στο Outlook.com. Επιλέξτε OK.
  8. Τώρα θα δείτε τη διεύθυνση AOL σας κάτω από την ενότητα Διαχείριση συνδεδεμένων λογαριασμών . Μπορείτε να δείτε την κατάσταση ως προς το αν είναι ενημερωμένη και η ώρα της τελευταίας ενημέρωσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εικονίδιο με το μολύβι για να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας.
  1. Τώρα μπορείτε να επιστρέψετε στους φακέλους αλληλογραφίας σας.
  2. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας AOL ως τη διεύθυνση Από: κατά τη σύνταξη ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν έχετε επιλέξει άλλη διεύθυνση ως πρωτεύοντά σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο Από για να επιλέξετε τη διεύθυνσή σας AOL.

Ρύθμιση της προεπιλεγμένης εξερχόμενης διεύθυνσης email

Το Outlook.com ρυθμίζει αυτόματα τη διεύθυνση AOL ή AIM Mail για αποστολή . Εάν χρησιμοποιείτε τη διεύθυνση αλληλογραφίας AOL για νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να την ορίσετε ως προεπιλεγμένη στη γραμμή "Από:" όταν ξεκινάτε ένα μήνυμα.

Για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη εξερχόμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση aol.com:

Κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις αλληλογραφίας στην επάνω μπάρα (το γρανάζι ή το γρανάζι) και επιλέξτε Συνδεδεμένοι λογαριασμοί .

Στην περιοχή Από διεύθυνση , εμφανίζεται η τρέχουσα προεπιλογή σας Από τη διεύθυνση. Αν θέλετε να το αλλάξετε, κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή της διεύθυνσης Από .

Ένα παράθυρο θα ανοίξει και μπορείτε να επιλέξετε τη διεύθυνση aol.com ή οποιαδήποτε άλλη διεύθυνση από τη λίστα στο πλαίσιο.

Τώρα, τα νέα μηνύματα που συνθέσατε θα εμφανίζουν αυτή τη διεύθυνση στη γραμμή Από και θα βρίσκονται εκεί που θα σταλούν οι απαντήσεις στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να το αλλάξετε ανά πάσα στιγμή κατά τη σύνταξη ενός μηνύματος ή να επιστρέψετε στις Ρυθμίσεις αλληλογραφίας για να αλλάξετε την προεπιλογή.