Αλλαγή της εμφάνισης των σημείων προσφορών στο Microsoft Word

Ευθεία έναντι κηλιδωτά αποσπάσματα

Για να μπορέσετε να δημιουργήσετε το έγγραφο με την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, η Microsoft φόρτωσε το Word με έξυπνα εισαγωγικά, ένα χαρακτηριστικό που αλλάζει αυτόματα τα ευθεία εισαγωγικά στα εισαγωγικά του τυπογράφου ενώ πληκτρολογείτε. Τα σγουρά έξυπνα εισαγωγικά μπερδεύονται προς το κείμενο που προηγείται και μακριά από το κείμενο που ακολουθούν. Ενώ αυτό κάνει για ένα ωραίο έντυπο έγγραφο και ελκυστικά πρωτοσέλιδα, μπορεί να είναι ενοχλητικό εάν η δουλειά σας πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ηλεκτρονικά, όπου προτιμώνται ίσια εισαγωγικά.

Εναλλαγή Ενεργοποίησης και Απενεργοποίησης των Smart Quotes

Αποφασίστε ποιο είδος εισαγωγικών που θέλετε στο έγγραφό σας πριν ξεκινήσετε. Εναλλαγή έξυπνων εισαγωγικών σε ή απενεργοποίηση για να ελέγξετε την εμφάνιση όλων των εισαγωγικών που έχουν εισαχθεί στο έγγραφο μετά την αλλαγή.

  1. Με το Word ανοιχτό, επιλέξτε Εργαλεία από τη γραμμή μενού και επιλέξτε Αυτόματη διόρθωση.
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Αυτόματη μορφοποίηση δεδομένου ότι πληκτρολογείτε .
  3. Στην περιοχή Αντικατάσταση ως πληκτρολογείτε , επιλέξτε ή καταργήστε την επιλογή "Ευθεία εισαγωγικά" με "" έξυπνα εισαγωγικά. " Εάν το πλαίσιο ελέγχου, το Word χρησιμοποιεί σγουρά έξυπνα εισαγωγικά στο έγγραφο κατά την πληκτρολόγηση. Εάν την καταργήσετε, το έγγραφο χρησιμοποιεί ευθεία εισαγωγικά.

Αυτή η ρύθμιση δεν επηρεάζει τα εισαγωγικά που έχουν ήδη εισαχθεί στο έγγραφο.

Αλλαγή υπάρχοντος σήματος προσφορών

Αν έχετε ήδη κάνει σημαντικό έργο στο έγγραφο σας και θέλετε να αλλάξετε το στυλ παραπομπής στο υπάρχον τμήμα του εγγράφου:

Αυτή η διαδικασία λειτουργεί τόσο για μονό όσο και για διπλά εισαγωγικά, αν και πρέπει να κάνετε ξεχωριστές λειτουργίες αντικατάστασης, επιλέγοντας τις κατάλληλες επιλογές για κάθε μία. Το Microsoft Word χρησιμοποιεί την προτίμησή σας σε τρέχοντα και μελλοντικά έγγραφα μέχρι να κάνετε μια αλλαγή στην ενότητα Αυτόματη διόρθωση.