Οι τρεις πρώτες τοποθεσίες κοινωνικής προβολής στον ιστό

Τι είναι οι ιστότοποι κοινωνικού bookmarking; Βασικά, αυτοί είναι ιστότοποι που επιτρέπουν στους χρήστες να δημοσιεύουν τις αγαπημένες τους τοποθεσίες, ιστορίες, εικόνες και βίντεο χρησιμοποιώντας ετικέτες (ή λέξεις-κλειδιά) για να τις κατηγοριοποιήσουν και να τις οργανώσουν. Άλλοι χρήστες μπορούν να πάρουν αυτούς τους σελιδοδείκτες και να τους προσθέσουν στη δική τους συλλογή ή να τις μοιραστούν με ακόμη περισσότερους χρήστες.

Πολλοί ιστότοποι έχουν επίσης ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψηφοφορίας που υπολογίζει τους συνδέσμους ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που τα βλέπουν ανά πάσα στιγμή, κινούνται προς τα πάνω και προς τα κάτω σε δημοτικότητα. Σε αυτό το άρθρο, θα τρέξουμε μέσω των τριών κορυφαίων ιστότοπων κοινωνικής προβολής σε ιστότοπους που προσφέρουν ζωντανή κοινότητα, μια ευρεία ποικιλία δεδομένων σε πολλαπλά είδη και αποτελούν κατάλληλη πηγή πληροφοριών. Αυτά είναι απίστευτα χρήσιμα sites για να μην παρακολουθείτε μόνο αυτό που είναι επί του παρόντος δημοφιλές σε απευθείας σύνδεση, αλλά και σπουδαίες πηγές για πληροφορίες που ίσως να μην μπορέσατε να βρείτε διαφορετικά.

01 από 03

Reddit

Το Reddit είναι μια τοποθεσία κοινωνικού bookmarking στο Web. Καταχωρίζετε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, ξεκινήστε να υποβάλετε και να μοιραστείτε τους σελιδοδείκτες σας. Οι χρήστες Reddit ενθαρρύνονται να ψηφίσουν σχετικά με τους συνδέσμους και τις ιστορίες που θεωρούν ότι αξίζουν να βρίσκονται στο κορυφαίο σημείο σκυλιών: είναι ένα είδος διαγωνισμού δημοτικότητας, έτσι να το πω.

Οι Redditors ψηφίζουν ποιες ιστορίες και συζητήσεις είναι σημαντικές. οι πιο καυτές ιστορίες ανεβαίνουν στην κορυφή, ενώ πιο δροσερές ιστορίες βυθίζονται. Τα στοιχεία μπορούν να αναρτηθούν σε κάθε ιστορία του Reddit. Τα σχόλια προσθέτουν πληροφορίες, περιβάλλον και χιούμορ. Οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει μια κοινότητα (που ονομάζεται "δευτερεύοντα"). Κάθε subreddit είναι ανεξάρτητο και συντονίζεται από μια ομάδα εθελοντών.

Πώς λειτουργεί το Reddit;

Όχι μόνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Reddit για να μοιραστείτε και να ανακαλύψετε νέες τοποθεσίες Web , αλλά μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τα υποδίκτυα Reddit, που ονομάζονται subReddits. Βασικά, αυτά είναι κανάλια συγκεκριμένων θεμάτων όπως η Επιστήμη, ο Προγραμματισμός και όλα τα είδη άλλων καναλιών.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Reddit;

Το Reddit είναι μια φανταστική πηγή ενδιαφέρουσας πληροφορίας σχετικά με σχεδόν οποιοδήποτε θέμα που μπορεί να σας ενδιαφέρει, καθώς και την ανακάλυψη ιστότοπων που βρίσκονται μακριά από την πεπατημένη διαδρομή. Οι χρήστες θα διαπιστώσουν ότι η βάση χρηστών της Reddit έχει πολύ εκλεκτικές προτιμήσεις και θα βρει σχεδόν πάντα κάτι που αξίζει να επισκεφθείτε για να βρείτε ακόμα περισσότερους πόρους. Περισσότερο "

02 του 03

Digg

Το Digg είναι κοινωνικό bookmarking και κοινωνική δικτύωση. Οποιοσδήποτε μπορεί να υποβάλει ένα Digg (site), και τότε ο καθένας μπορεί να σχολιάσει τα ίδια Diggs. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Digg πρέπει να είναι πραγματικά τα σχόλια για τις περιοχές και τις ιστορίες, δεδομένου ότι η κοινότητα Digg δεν είναι ντροπαλός για να αφήσει τους ανθρώπους να ξέρουν πώς αισθάνονται για ένα συγκεκριμένο Digg. Περισσότερα για αυτή την ενδιαφέρουσα τοποθεσία:

"Το Digg κάνει την επιδιόρθωση: δημιουργώντας προϊόντα που κάνουν τη ζωή πιο ομαλή, απλούστερη και πιο έξυπνη." Αναδημιουργία το 2012, το Digg παρέχει τώρα το πιο σχετικό και συναρπαστικό περιεχόμενο σε εκατομμύρια χρήστες το μήνα. περνούν από την ακαταστασία του Διαδικτύου και έχουν νόημα για το θόρυβο, έτσι δεν χρειάζεται να το Digg έχει όλα όσα θα δείτε αργότερα τώρα. Περισσότερο "

03 του 03

Σκοντάψουν επάνω

Η ομορφιά του StumbleUpon, κατά τη γνώμη μου: είστε σε θέση να επωφεληθείτε από ένα τεράστιο δίκτυο αποκλειστικών ερευνητών του Διαδικτύου που βρίσκουν απόλυτα λαμπρές τοποθεσίες και τις μοιράζονται μαζί σας. Πρέπει, ωστόσο, να σας προειδοποιήσω - το StumbleUpon είναι ένας απίστευτα εξειδικευμένος τρόπος αναζήτησης στο Web. Βρήκα τον εαυτό μου μέχρι το 1:30 π.μ. ένα Σαββατοκύριακο, κάνοντας απατηλή κλικ στο Stumble! Κουμπί ξανά και ξανά, επειδή η ποιότητα των τοποθεσιών είναι απλά τόσο καταπληκτική. απλά συνεχίζετε να συναντάτε πράγματα που αξίζει αμέσως ένα δικό σας σελιδοδείκτη. Περισσότερα για αυτή την online κοινότητα:

"Σας βοηθάμε να ανακαλύψετε εύκολα καινούρια και ενδιαφέροντα πράγματα στο Web. Πείτε μας τι σας αρέσει και θα σας παρουσιάσουμε εκπληκτικές ιστοσελίδες, βίντεο, φωτογραφίες και πολλά άλλα που δεν θα τα βρείτε μόνοι σας.

Καθώς σκοντάφτετε μέσω μεγάλων ιστοσελίδων, πείτε μας αν σας αρέσουν ή δεν σας αρέσουν οι συστάσεις μας, ώστε να σας δείξουμε περισσότερα για το τι είναι καλύτερο για εσάς. Θα σας δείξουμε ιστοσελίδες βάσει αυτού του σχολιασμού, καθώς και ποιες παρόμοιες πεποιθήσεις και τα άτομα που ακολουθείτε σας άρεσαν ή δεν τους άρεσαν.

Τα μέλη μας μας έδωσαν κάποιες πολύ μεγάλες φιλοφρονήσεις στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης της περιγραφής μας ως " ολόκληρου του Διαδικτύου, όλα σε ένα μέρος ", " ενός επικού ταξιδιού " και " ενός χάρτη σε μια περιπέτεια που διαφορετικά δεν θα γνωρίζατε. " Περισσότερο "