Τι σημαίνει όταν οι φίλοι βάζουν «LMS» στις καταστάσεις Facebook τους

Εδώ είναι τι σημαίνει "LMS" και πώς οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν

Το LMS αντιπροσωπεύει την κατάσταση μου . Είναι μια δημοφιλής μορφή slang του Διαδικτύου ότι οι νεότεροι χρήστες του Facebook συνήθως βάζουν σε μια ενημέρωση για να αποκτήσουν περισσότερες προτιμήσεις από τους φίλους τους.

Όταν χρησιμοποιούνται σε μια ενημέρωση κατάστασης, οι χρήστες του Facebook οδηγούν πιο συχνά με την έκφραση LMS (ζητώντας από τους φίλους τους να πιέσουν το παρόμοιο κουμπί για την κατάστασή τους) και στη συνέχεια να συμπεριλάβετε έναν λόγο ή κάποιο είδος ανταμοιβής για κάτι τέτοιο. Μπορούν επίσης να το χρησιμοποιήσουν ως τρόπο να αποκτήσουν φίλους για να συμμετάσχουν σε ένα παιχνίδι όπου η αφίσα στέλνει σε οποιονδήποτε που του άρεσε η κατάσταση ως προσωπικό μήνυμα, φωτογραφία ή κάτι άλλο.

Χρήση με έναν λόγο ή συμφωνία

Χρήση με γενική ανταμοιβή

Χρησιμοποιήστε μια πιο προσωπική ανταμοιβή ή παιχνίδι

Η χρήση του LMS στο Facebook είναι απλώς ένας μοντέρνος τρόπος να αναβαθμίζετε και να αναζητάτε περισσότερους ενδιαφέροντες τρόπους αλληλεπίδρασης με φίλους. Παρόμοιες τάσεις υπάρχουν και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Twitter (RT αν είστε ...) και το Tumblr (Reblog εάν ...).

Σε αντίθεση με μερικά από τα πιο πρόσφατα αρκτικόλεξα αργαλειού του Διαδικτύου που εμφανίστηκαν πρόσφατα, όπως το BAE και το SMH , η τάση του LMS υπήρξε ένα από τα αγαπημένα του Facebook με έφηβους και νέους ενηλίκους εδώ και χρόνια από το 2011.

LMS για ένα TBH

Μεταξύ των πιο δημοφιλών τύπων μηνυμάτων LMS είναι το "LMS για ένα TBH." Εάν δεν το γνωρίζετε ήδη, η TBH υποστηρίζει, για να είμαι ειλικρινής.

Όταν κάποιος δημοσιεύει το "LMS για ένα TBH" στο Facebook, σημαίνει ότι είναι πρόθυμοι να δημοσιεύσουν μια ειλικρινή γνώμη για το προφίλ κάποιου που αποφασίζει να αρέσει το καθεστώς τους. Κάποιοι μπορεί ακόμη και να καθορίσουν ότι θα τους βαθμολογούν επίσης.

Χρησιμοποιώντας το LMS στο Facebook

Η χρήση του LMS σε μια δική σας ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση στο Facebook μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τη δέσμευση με τους φίλους - αλλά μόνο εάν αυτοί γνωρίζουν τι σημαίνει LMS. Εάν δεν έχουν ιδέα, τότε δεν πρόκειται να ξέρουν ότι θέλετε να τους αρέσει η κατάστασή σας.