Πώς να φτιάξετε ένα προφίλ Google

Το προφίλ Google μεταφέρθηκε στο Google+

Η Google έσπρωξε το προφίλ Google στο Google+. Έτσι, εάν θέλετε ένα προσαρμοσμένο προφίλ , εκεί πρέπει να πάτε για να δημιουργήσετε ένα. Ένα προφίλ Google+ είναι ορατό στις αναζητήσεις και επισυνάπτεται σε πολλά προϊόντα και υπηρεσίες Google. Περιλαμβάνει συνήθως βασικές πληροφορίες προφίλ όπως φωτογραφία, πληροφορίες ιστορικού, προηγούμενο σχολείο και ιστορικό εργασίας και ενδιαφέροντα. Μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να περιλαμβάνει συνδέσμους σε άλλους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων.

Δημιουργία προφίλ Google

Για να ρυθμίσετε ένα προφίλ, μεταβείτε στη διεύθυνση www.google.com/profiles. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε ήδη ένα προφίλ. Εάν όχι, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Δημιουργία προφίλ μου για να ξεκινήσετε.

Σχετικά με μένα

Όλα όσα καταχωρίζετε στην ενότητα Περίπου είναι δημόσια. Εάν δεν θέλετε το αφεντικό σας ή η μητέρα σας να το δείτε, μην το αναφέρετε εδώ. Ωστόσο, μπορεί να είναι προς όφελός σας να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη σελίδα ως δημόσιο βιογραφικό σημείωμα ή τηλεφωνική κάρτα κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορείτε να προσθέσετε πληροφορίες σχετικά με τον τόπο κατοικίας σας, να καταχωρίσετε άλλους ιστότοπους, να δημιουργήσετε μια βιογραφία και να προσθέσετε μια φωτογραφία του εαυτού σας . Εισαγάγετε τις πόλεις που έχετε ζήσει και καταχωρούνται αυτόματα σε ένα χάρτη.

Μόνιμη διεύθυνση URL

Στο κάτω μέρος της καρτέλας, θα βρείτε μια περιοχή με τη διεύθυνση URL Προφίλ . Αυτή είναι η διεύθυνση του δημόσιου προφίλ σας. Η προεπιλεγμένη διεύθυνση είναι η διεύθυνση www.google.com/profiles/ your_user_name_εδώ . Αν χρησιμοποιείτε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν ανήκει στο Gmail για τον λογαριασμό σας Google, μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη διεύθυνση. Εάν κάνετε κάτι εύκολο να θυμάστε, μπορείτε να ορίσετε το προφίλ σας στις επαγγελματικές κάρτες ή να συνδεθείτε εύκολα σε αυτό από άλλες ιστοσελίδες.

Ιδιωτικές πληροφορίες

Οι πληροφορίες επικοινωνίας δεν είναι δημόσιες. Μπορείτε να καθορίσετε ποιες από τις επαφές σας είναι σε θέση να το δουν. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ομάδες επαφών, όπως μέλη της οικογένειας και συναδέλφους. Μπορείτε είτε να απελευθερώσετε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας είτε κανένα από αυτά στα άτομα που καθορίζετε. Δεν υπάρχει κανένας λεπτομερής έλεγχος σχετικά με το ποιος βλέπει ποιο στοιχείο, αλλά η Google εργάζεται για υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης που καθιστούν την κοινή χρήση επικοινωνίας λεπτομερή.

Αφού ολοκληρώσετε την επεξεργασία του προφίλ σας, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών . Το προφίλ σας θα αρχίσει να εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης Google.

& # 43; 1 Πληροφορίες

Εάν χρησιμοποιείτε το +1 της Google για να επισημάνετε ιστότοπους και αποκόμματα ως "+1" και να τα μοιραστείτε, θα έχετε μια καρτέλα +1, στην οποία μοιράζονται όλοι οι ιστότοποί σας +1. Αυτό είναι από το σχεδιασμό, καθώς συν ένα σηματοδοτεί ένα site ως δημόσια αξιοσημείωτη.