Δέκα ιστότοποι Είστε ανήσυχοι για την επίσκεψη (αλλά κάνουμε ούτως ή άλλως)

01 από 11

Μην πείτε σε οποιονδήποτε επισκέφτηκα αυτόν τον ιστότοπο!

Υπάρχουν μυστικές γωνιές του Ιστού που έχουν επηρεάσει το ενδιαφέρον σας, αλλά (για οποιονδήποτε λόγο) διατηρείτε αυτούς τους ιστότοπους στον εαυτό σας; Ίσως το περιεχόμενο να είναι ένα κομμάτι που προκαλεί το ρολό, ίσως το site είναι τόσο πάνω από την κορυφή ανόητο ή τρελό που είστε λίγο αμήχανοι να μοιραστείτε. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε πάρει ανατροφοδότηση από τους αναγνώστες για τα δέκα ιστοτόπους που όλοι αγαπάμε να επισκεφτούμε - αλλά δεν πρόκειται να το παραδεχτούμε. ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ορισμένοι από αυτούς τους ιστότοπους περιέχουν περιεχόμενο για ενηλ Η διακριτική ευχέρεια του θεατή συνιστάται.

02 από 11

Buzzfeed

Buzzfeed, επίσης γνωστή ως η πιο εθιστική ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο. Με τίτλους όπως "14 Εμπνευσμένα Κατοικίδια που δεν τους αφήνουν τίποτα να τα βγάζουν", "101 λάθη που πρέπει να κάνετε εντελώς στα 20 σας" και "19 τα πράγματα ο πιο θλιβερός άνθρωπος στον κόσμο πιθανώς σκέφτεται τώρα", είμαστε δεν θα σας κατηγορήσει ότι θέλετε να επισκεφθείτε αυτόν τον εξωφρενικά εθιστικό χώρο για την καθημερινή σας δόση λαμπερή / όμορφη / ενδιαφέρουσα.

03 από 11

Neopets

Ξέρεις τι? Ακριβώς επειδή έχετε φροντίσει πιστά το εικονικό κατοικίδιο σας εδώ και αρκετά χρόνια - να ελέγχετε τις οικογενειακές διακοπές, φροντίζοντας το μικρό παιδί να τρέφεται και να ποτίζεται πριν βγείτε έξω σε μια ρομαντική εκδρομή, τοποθετώντας τη φροντίδα και τη διατροφή του Neopet σε οποιαδήποτε οικογενειακά νομικά έγγραφα - κανείς δεν θα σας κρίνει γι 'αυτό. Ειδικά όταν αυτός ο μικρός τύπος είναι τόσο αξιολάτρης, σωστά;

04 από 11

FanFiction.net

Η φαντασία ανεμιστήρων - όπου οι ερασιτέχνες συγγραφείς λαμβάνουν την ιστορία που διερευνάται σε διάφορα είδη και επεκτείνονται σε αυτήν - έχει αναλάβει μια εντελώς νέα ζωή στο FanFiction.net. Από τα εναλλακτικά σύμπαντα των Star Wars σε μια νέα ματιά στην Bella και το Edward, υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες χιλιάδες νέες καταλήξεις (και αρχές) για να εξερευνήσετε εδώ. Εάν αισθάνεστε πραγματικά περιπετειώδης, μπορείτε να μεταφορτώσετε τη δική σας φανταστική φαντασία εδώ για να μοιραστείτε με τον κόσμο.

05 από 11

Wookieepedia

Το Wookieepedia δεν είναι για τους περιστασιακούς παρατηρητές του ιστολογίου Star Wars των ταινιών. αυτό το site είναι ένας πραγματικός προορισμός ανεμιστήρων που ο καθένας μπορεί να επεξεργαστεί. εισαγωγικά, ταινίες, spinoffs, τηλεόραση, βιβλία, ηθοποιοί, spoilers - το ονομάζεις στο σύμπαν των Star Wars, είναι πολύ πιθανό να είναι εδώ. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη για να προσπαθήσετε να μείνετε μακριά από αυτό το site, αλλά πιθανότατα θα έχετε μια κακή αίσθηση για να το κάνετε αυτό.

06 από 11

Facebook

Το Facebook - αλλιώς γνωστό ως "μυστήριο μαύρη τρύπα του χρόνου" - μπορεί να είναι τόσο ευλογία και κατάρα. Σίγουρα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συντριβή σας από το γυμνάσιο, αλλά από την άλλη πλευρά, μπορείτε να παρακολουθείτε τη συντριβή σας από το γυμνάσιο. Το Facebook τραβάει τους ανθρώπους σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. μετά από όλα, αυτά τα άλμπουμ φωτογραφιών δεν πρόκειται να κάνουν κλικ στον εαυτό τους.

07 από 11

Άνθρωποι της Walmart

Όλοι αγαπάμε τις χαμηλές τιμές καθώς και το επόμενο άτομο, αλλά μερικές φορές υπάρχει κάτι "έξτρα" που μπορείτε να φτάσετε στο Wal-Mart - όπως τεκμηριώνεται στο People of Walmart. Οι άνθρωποι που βλέπουν παίρνουν ένα εντελώς νέο επίπεδο εδώ (μάλλον δεν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα "μπισκότα") και νέες εικόνες υποβάλλονται καθημερινά.

08 από 11

Boohbah.tv

Ο Boohbah ήταν αρχικά μια τηλεοπτική εκπομπή για παιδιά, και σίγουρα, τα παιδιά μπορούν να το παρακολουθήσουν, αλλά κέρδισε κάποια αρκετά ισχυρή δημοτικότητα με τους ενήλικες καθώς και για την καθαρή "πικρία" του. σοβαρά, είναι κάπως επεισόδιο έκφρασης. Τι συμβαίνει εδώ? Κανείς δεν ξέρει πραγματικά, αλλά είναι δύσκολο να αντισταθείς στην προσπάθεια να το καταλάβεις.

09 από 11

Η αρχική σελίδα του Peter Pan

Ο Peter Pan - γνωστός και ως Randy Constan - ζει στη Φλόριντα, παίζει κακή τζαζ κιθάρα και στον ελεύθερο χρόνο του φορέζει σαν νεράιδα. Οχι πραγματικά. Αυτός ο ιστότοπος είναι ήπια παράξενος και είναι παράξενα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει όλες τις φωτογραφίες της μόδας. δεν θα το μετανιώσετε (και μην ξεχάσετε να ακούσετε τη μουσική του Randy, είναι πολύ επιτυχής).

10 από 11

Yahoo Απαντήσεις

Το Yahoo Answers είναι μια καθαρά κοινοτική επιμέλεια θέματος ερωτήσεων και απαντήσεων, και αυτό φαίνεται απολύτως λογικό, μέχρι να αρχίσετε να διαβάζετε ερωτήματα όπως "πώς μπορώ να προσποιούμαι ότι είμαι νεκρός;", ​​"μπορείτε να μείνετε έγκυος από την παρακολούθηση ενός βίντεο κλάσης υγείας; "Πώς μπορώ να προσθέσω ένα νέο γράμμα στο αλφάβητο;". Αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. πολλά άλλα προστίθενται σε ωριαία βάση. Και δεν είναι μόνο οι ερωτήσεις. οι απαντήσεις είναι εξίσου ενδιαφέρουσες.

11 από 11

TMZ

Το TMZ είναι η ένοχη ευχαρίστηση που κρύβετε όταν ο συνάδελφός σας κοιτάζει, αλλά στη συνέχεια επιστρέφει αμέσως, ώστε να μπορείτε να πάρετε το στίγμα σας για κουτσομπολιά, μόδα διασημοτήτων, περισσότερα κουτσομπολιά, και απλά βασικά μια γιγαντιαία δικαιολογία για να χρονοτριβεί. Η TMZ είναι γνωστή για το "αμφισβητήσιμο" περιεχόμενό τους και όχι απαραίτητα για την δημοσιογραφική τους ακεραιότητα.