Πού να κατεβάσετε τα εγχειρίδια iPhone για κάθε μοντέλο

Πάρτε τον οδηγό iPhone που χρειάζεστε

Το iPhone δεν συνοδεύεται από έντυπο οδηγό χρήσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει οδηγός. Απλά πρέπει να ξέρετε πού να το αναζητήσετε.

Όλα τα μοντέλα iPhone είναι σχετικά παρόμοια όταν πρόκειται για το υλικό τους. Είναι το λογισμικό που είναι πιο διαφορετικό. Η Apple κυκλοφορεί έναν οδηγό χρήσης που καλύπτει όλα τα μοντέλα που μπορούν να τρέξουν το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα κάθε φορά που υπάρχει μια σημαντική νέα έκδοση του iOS (το λειτουργικό σύστημα που λειτουργεί στο iPhone).

Η Apple παράγει άλλα εκπαιδευτικά υλικά, όπως πληροφορίες για το προϊόν και την ασφάλεια, και τους οδηγούς χρήσης QuickStart για κάθε μοντέλο. Προσδιορίστε ποιο μοντέλο έχετε παρακάτω και κάντε λήψη του οδηγού χρήσης που χρειάζεστε. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε για το iOS 11 και αν η συσκευή σας είναι συμβατή ή όχι με αυτήν, έχουμε για εσάς έναν οδηγό συμβατότητας iOS 11 .

01 από 08

Οδηγός χρήσης iPhone (PDF)

image copyright Apple Inc.

Αυτός ο εκτεταμένος οδηγός χρήσης iPhone περιλαμβάνει πλήρεις οδηγίες για τη χρήση του iPhone σας. Αν ψάχνετε για ένα παραδοσιακό εγχειρίδιο, αυτό είναι.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Apple παράγει μια νέα έκδοση για κάθε σημαντική κυκλοφορία iOS. Όλες οι διαθέσιμες εκδόσεις του οδηγού χρήστη, σε όλες τις μορφές, συνδέονται από εδώ.

02 από 08

iPhone 7 και 7 Plus

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Όπως συμβαίνει με άλλα πρόσφατα μοντέλα, η Apple δεν έχει βάλει πολύ παραδοσιακές πληροφορίες οδηγού χρήστη στις λήψεις που είναι διαθέσιμες για τη σειρά iPhone 7. Είναι πραγματικά μόνο μερικές βασικές πληροφορίες ασφαλείας και νομικές πληροφορίες τόσο για το τηλέφωνο όσο και για τα ασύρματα ακουστικά AirPod, καθώς και μια γρήγορη εκκίνηση για τα AirPods. Θα βρείτε τις πιο λεπτομερείς και εκτενείς πληροφορίες στον οδηγό χρήσης του iOS 10 που συνδέεται με την προηγούμενη ενότητα.

Μάθετε περισσότερα: iPhone 7 Αναθεώρηση

03 του 08

iPhone SE

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Το iPhone SE μοιάζει πολύ με το iPhone 5S, αλλά είναι σφραγισμένο με τα γράμματα "SE" στο πίσω μέρος κάτω από το όνομα του iPhone. Αυτός είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος να πείτε αν έχετε SE ή 5S.

Μάθετε περισσότερα: iPhone SE Review

04 του 08

iPhone 6 Plus και 6S Plus

Τα iPhone 6 Plus και 6S Plus έχουν την τεκμηρίωση τους συνδυασμένη σε ένα ενιαίο αρχείο PDF, καθώς τα δύο μοντέλα είναι πολύ παρόμοια. Δεν θα βρείτε πολλά σε αυτό το έγγραφο. είναι πραγματικά για βασικές νομικές πληροφορίες. Οι οδηγοί χρηστών παραπάνω είναι περισσότερο εκπαιδευτικοί και για τους τακτικούς χρήστες

Μάθετε περισσότερα: iPhone 6 Plus Review | Ανασκόπηση σειράς iPhone 6S

05 του 08

iPhone 6 και 6S

image credit Apple Inc.

Όπως και τα μεγαλύτερα αδέλφια τους, τα iPhone 6 και 6S είναι ομαδοποιημένα σε ένα ενιαίο έγγραφο. Και, ακριβώς όπως αυτά τα μοντέλα, οι πληροφορίες είναι σχεδόν αυστηρά νόμιμες και δεν έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το iPhone.

Μάθετε περισσότερα: iPhone 6 Αναθεώρηση

06 του 08

iPhone 5, 5C και 5S

iPhone 5S

Θα γνωρίζετε το iPhone 5S ως το πρώτο iPhone με τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID. Η διαθέσιμη τεκμηρίωση για αυτό είναι το ίδιο είδος βασικών νομικών πληροφοριών όπως για τα μοντέλα της σειράς 6 και 6S.

Μάθετε περισσότερα: Επανεξέταση iPhone 5S

iPhone 5C

Το iPhone 5C μπορεί να αναγνωριστεί από το λαμπρό πλαστικό περίβλημα που χρησιμοποιείται στην πλάτη του. Είναι το ίδιο μέγεθος με το iPhone 5 - στην πραγματικότητα, εκτός από το περίβλημα, είναι σχεδόν το ίδιο τηλέφωνο. Όπως και οι σειρές 5S και 6, η λήψη του είναι απλώς νόμιμο περιεχόμενο.

Μάθετε περισσότερα: iPhone 5C Review

iPhone 5

Το iPhone 5 ήταν το πρώτο iPhone με οθόνη μεγαλύτερη από τα 3,5 ιντσών τα πρωτότυπα μοντέλα. Αυτή η οθόνη έχει οθόνη 4 ιντσών. Την ίδια στιγμή που το τηλέφωνο έκανε ντεμπούτο, η Apple εισήγαγε τα νέα EarPods της, αντικαθιστώντας τα παλιά ακουστικά που συνοδεύουν τα προηγούμενα iPhones. Τα έγγραφα εδώ περιλαμβάνουν μερικές γρήγορες συμβουλές για τη χρήση του iPhone 5 και οδηγίες χρήσης των EarPods.

Μάθετε περισσότερα: iPhone 5 Αναθεώρηση

07 του 08

iPhone 4 και 4S

iPhone 4S. image copyright Apple Inc.

iPhone 4S

Το iPhone 4S εισήγαγε το Siri στον κόσμο. Όταν το μοντέλο αυτό έκανε το ντεμπούτο του, ήταν ο μόνος τρόπος για να πάρετε τον προσωπικό βοηθό της Apple. Οι λήψεις εδώ περιλαμβάνουν γρήγορες συμβουλές για τη χρήση του τηλεφώνου καθώς και βασικές νομικές πληροφορίες.

Μάθετε περισσότερα: iPhone 4S Review

iphone 4

Το iPhone 4 έγινε διάσημο - ή, πιο ορθολογικά, κακόφημο - για το πρόβλημα "κράτημα θανάτου" με την κεραία του. Πιθανώς δεν θα βρείτε την αναφορά σε αυτές τις δύο λήψεις. Αυτό είναι εντάξει, απλά βάζοντας μια θήκη στο τηλέφωνό σας το λύνει.

Μάθετε περισσότερα: iPhone 4 Αναθεώρηση

08 από 08

iPhone 3G και 3GS

image copyright Apple Inc.

iPhone 3GS

Αυτό το μοντέλο εισήγαγε το πρότυπο ονομασίας του iPhone στον κόσμο. Δηλαδή, το πρώτο μοντέλο μιας νέας γενιάς είναι μόνο ένας αριθμός, το δεύτερο μοντέλο έχει ένα "S" προστεθεί. Σε αυτή την περίπτωση, το "S" στάθηκε για την ταχύτητα? το 3GS πρόσφερε έναν ταχύτερο επεξεργαστή και πιο γρήγορα κυψελοειδή δεδομένα, μεταξύ άλλων.

Μάθετε περισσότερα: Ανασκόπηση iPhone 3GS

iPhone 3G

Η βασική βελτίωση του iPhone 3G ήταν η υποστήριξη για ασύρματα δίκτυα 3G, κάτι που το αρχικό μοντέλο λείπει. Τα PDF εδώ παρέχουν νομικές πληροφορίες και μερικές βασικές συμβουλές λειτουργίας.

Μάθετε περισσότερα: iPhone 3G Review