Πώς να αποτρέψετε τους κλέφτες από την απενεργοποίηση της εύρεσης της εφαρμογής iPhone μου

Μάθετε πώς μπορείτε να κρατήσετε ζωντανές τις ελπίδες σας για το iPhone λίγο περισσότερο

Η εφαρμογή Find My iPhone είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τον εντοπισμό ενός χαμένου ή κλεμμένου iPhone, αλλά τι καλό θα σας κάνει εάν ένας κλέφτης απλώς γυρίσει το χαρακτηριστικό; Αν το iPhone σας δεν μπορεί να αναμεταδώσει την τοποθεσία του GPS, τότε ίσως να μην μπορείτε ποτέ να το ανακτήσετε.

Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω, μην προσπαθήσετε να ανακτήσετε το κλεμμένο iPhone μόνοι σας χωρίς τη βοήθεια της επιβολής του νόμου. Είναι μια κακή ιδέα και θα μπορούσε να είναι πολύ επικίνδυνη.

Η εφαρμογή Find My iPhone χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες εντοπισμού του iPhone σας για να αναμεταδώσει τη θέση της στους διακομιστές της Apple έτσι ώστε όταν το iPhone σας χαθεί ή κλαπεί, μπορείτε να συνδεθείτε στον ιστότοπο iCloud της Apple για να εντοπίσετε το iPhone σας ή μπορείτε επίσης να το παρακολουθήσετε με το Find My iPhone app σε άλλο iDevice.

Πώς εμποδίζετε τους κλέφτες από την απενεργοποίηση της εύρεσης της εφαρμογής iPhone μου;

Δεν υπάρχει κανένας αλάνθαστος τρόπος να διασφαλιστεί ότι οι καταλαβαίνω κλέφτες δεν θα μπορούν να απενεργοποιήσουν την εφαρμογή Find My iPhone. Ο κύριος στόχος σας είναι να κάνετε πολύ δύσκολη την απενεργοποίησή τους, η οποία ελπίζουμε ότι θα αυξήσει το χρόνο που πρέπει να μεταφέρει το iPhone σας στην τοποθεσία του, βελτιώνοντας τις πιθανότητες να το βρείτε.

Ενεργοποίηση "Περιορισμών" & # 39; και Κλείδωμα αλλαγών στις υπηρεσίες τοποθεσίας & # 39;

Κανονικά, οι ρυθμίσεις "περιορισμών" του iPhone χρησιμοποιούνται για σκοπούς γονικού ελέγχου , αλλά σε αυτήν την περίπτωση θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε περιορισμούς για να αποτρέψουμε έναν κλέφτη να απενεργοποιήσει τις υπηρεσίες εντοπισμού που χρησιμοποιεί το Find My iPhone για να αναμεταδώσει την τοποθεσία του. Οι "Περιορισμοί" μας επιτρέπουν να προστατεύσουμε τον κωδικό πρόσβασης από τον διακόπτη on / off για τις υπηρεσίες τοποθεσίας του iPhone.

Για να αποτρέψετε την απενεργοποίηση των υπηρεσιών τοποθεσίας, εκτελέστε τα παρακάτω βήματα:

1. Πατήστε στην εφαρμογή 'Ρυθμίσεις' από την αρχική οθόνη του iPhone σας.

2. Πατήστε "Γενικά" και, στη συνέχεια, αγγίξτε τη ρύθμιση "Περιορισμοί".

3. Εάν οι περιορισμοί δεν είναι ακόμα ενεργοποιημένοι, επιλέξτε την επιλογή 'Ενεργοποίηση περιορισμών' και, στη συνέχεια, δημιουργήστε έναν 4ψήφιο κωδικό PIN και επιβεβαιώστε τον.

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα "Περιορισμοί" μέχρι να φτάσετε στην ενότητα "Απόρρητο". Πατήστε 'Υπηρεσίες τοποθεσίας'.

5. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας και αγγίξτε την επιλογή 'Βρείτε το iPhone μου'. Βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη η ένδειξη "ON" και ότι ο "δείκτης γραμμής κατάστασης" είναι στραμμένος στη θέση "OFF". Αυτό θα θέσει αποτελεσματικά το τηλέφωνο σε «stealth mode», έτσι ώστε οι κλέφτες να μην βλέπουν ένα εικονίδιο που να τους λέει ότι εντοπίζεται η θέση τους.

6. Κλείστε τη σελίδα "Εύρεση του iPhone μου" και μετακινηθείτε προς τα επάνω στη σελίδα "Περιορισμοί"> "Υπηρεσίες τοποθεσίας".

7. Αγγίξτε το "Μην επιτρέπετε αλλαγές" και βεβαιωθείτε ότι δίπλα σε αυτό εμφανίζεται ένα σημάδι επιλογής. Τα στοιχεία στα 'Περιορισμοί'> 'Υπηρεσίες τοποθεσίας' θα πρέπει τώρα να είναι γκρι (εκτός από το Find My iPhone, το οποίο δεν είναι γκρίζο, παρόλο που οι ρυθμίσεις του είναι κλειδωμένες).

8. Αγγίξτε το κουμπί "Περιορισμοί" στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Θα πρέπει τώρα να δείτε ένα εικονίδιο λουκέτου δίπλα στις "Υπηρεσίες τοποθεσίας" στην ενότητα "Περιορισμοί"> "Απόρρητο" της σελίδας διαμόρφωσης, υποδεικνύοντας ότι δεν επιτρέπονται αλλαγές στις "Υπηρεσίες τοποθεσίας" (εκτός αν έχει εισαχθεί ο σωστός κωδικός PIN).

Για να κάνετε το τηλέφωνό σας ακόμη πιο δύσκολο για έναν κλέφτη να συμβιβαστεί, σκεφτείτε να δημιουργήσετε έναν ισχυρότερο κωδικό πρόσβασης iPhone απενεργοποιώντας την επιλογή 'Simple Passcode' (η οποία επιτρέπει ένα πλήρες πληκτρολόγιο για την εισαγωγή ενός κωδικού πρόσβασης αντί να επιτρέπεται μόνο ένας τετραψήφιος αριθμός).

Όσο περισσότερο χρόνο έχει ένας κλέφτης με το τηλέφωνό σας, τόσο πιο πιθανό είναι να παρακάμψετε την ασφάλειά σας. Τα παραπάνω μέτρα θα δημιουργήσουν τουλάχιστον λίγα οδοφράγματα γι 'αυτά, δίνοντάς σας επιπλέον χρόνο να προσπαθήσετε να εντοπίσετε το iPhone σας.