Πώς να σταματήσετε ένα Stalker στο Facebook

Προστατέψτε το προφίλ σας στο Facebook από τους σφαγείς και τους ξένους

Είστε παρενοχλημένοι ή κακοποιημένοι από ένα stalker του Facebook; Δεν είναι διασκεδαστικό να εκφοβίζονται ή να παρακολουθούνται, είτε είναι στο Facebook είτε κάπου αλλού, και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να συμβεί αυτό. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει και συμβαίνει και στο Facebook.

Μη διαγράφετε ή απενεργοποιείτε το λογαριασμό σας στο Facebook . Αντ 'αυτού, ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε για να σταματήσετε το Facebook.

Τι να κάνετε όταν κάποιος σας κάνει το Facebook να σας καταδιώκει

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εάν παίρνετε καταδιώκονται από κάποιον μέσω του Facebook. Μπορείτε να σταματήσετε το Facebook να μην μπορεί να δει ποτέ το προφίλ σας στο Facebook ή επικοινωνώντας μαζί σας ξανά.

Αποκλεισμός τους στο Facebook χρησιμοποιώντας Ρυθμίσεις απορρήτου

Με τις ρυθμίσεις που έγιναν στις ρυθμίσεις απορρήτου του Facebook , μπορείτε απλά να πληκτρολογήσετε το όνομα του stalker και να τους εμποδίσετε να σας δουν ξανά.

Αποκλείστε τα από το δικό τους προφίλ

Ακριβώς από τη σελίδα προφίλ του stalker, μπορείτε να τους εμποδίσετε να σας δουν και να αναφέρετε ταυτόχρονα το stalker στο Facebook.

Κοιτάξτε στην περιοχή όπου βρίσκεται η εικόνα του καλύμματος τους και βρείτε το μικρό μενού με τρεις οριζόντιες κουκίδες. Από εκεί, επιλέξτε τι θέλετε να κάνετε: Αναφορά ή Αποκλεισμός .

Αποτρέψτε τους αλλοδαπούς Facebook να σας βρουν σε μια αναζήτηση

Μην αφήνετε κανέναν εκτός από όσους βρίσκονται στη λίστα φίλων σας να σας βλέπουν στην αναζήτηση στο Facebook ή οποιαδήποτε άλλη αναζήτηση για το θέμα αυτό.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το κομμάτι μας σχετικά με το κλείδωμα των ξένων στο Facebook .

Μην αφήστε τους ξένους Δείτε το προφίλ σας στο Facebook

Μην αφήνετε κανέναν που δεν βρίσκεται στη λίστα φίλων σας να βλέπει το προφίλ σας. Αυτός ο κατακτητής δεν θα μπορεί πλέον να σας δει ή να σας στείλει μηνύματα.

Μάθετε περισσότερα στον οδηγό μας για να αποκρύψετε το προφίλ σας από ξένους .

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Stalkers του Facebook

Ενώ γίνεται όλο και πιο δύσκολο να παρακολουθήσετε κάποιον στο Facebook λόγω του πλήθους των ίδιων ονομάτων σε πολλές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, και εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες εικόνες που συλλέγουν κάποιοι χρήστες, εξακολουθεί να συμβαίνει.

Θυμηθείτε ότι ενώ τα παραπάνω βήματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σταματήσετε μόνιμα κάποιον από την εύρεση ή την προβολή σας στο Facebook, θα πρέπει να είστε επιμελής σχετικά με αυτό που δημοσιεύετε στο διαδίκτυο.

Για παράδειγμα, η δημοσίευση εικόνων ή ενημερώσεων κατάστασης που είναι ορατές στο κοινό, θα επιτρέψει στο κοινό να δει αυτές τις πληροφορίες. Ως εκ τούτου, το κλείδωμα κάποιας θα τους εμποδίζει μόνο να βλέπουν αυτές τις δημόσιες πληροφορίες ενώ είναι συνδεδεμένοι, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσαν ακόμα να αποσυνδεθούν και να έχουν πρόσβαση στη δημόσια σελίδα σας χωρίς περιορισμούς.