Τι είναι ένα αρχείο DVT;

Πώς να ανοίξετε και να μετατρέψετε αρχεία DVT

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου .DVT είναι ένα αρχείο DepoView Digital Video Transcript. Πρόκειται για ένα αρχείο μεταγραφής που μπορεί να συνδεθεί με ένα βίντεο, ώστε όταν ανοίξει μαζί, η μεταγραφή μπορεί να εμφανιστεί ταυτόχρονα καθώς το βίντεο παίζει.

Όταν το αρχείο βίντεο και το αρχείο μεταγραφών συγχωνευθούν σε ένα, το αποτέλεσμα χρησιμοποιεί το επίθημα .DVI.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη μορφή αρχείου από τη σελίδα υποστήριξης DepoView, η οποία περιλαμβάνει ορισμένες συχνές ερωτήσεις και έναν οδηγό χρήσης στο πρόγραμμα DepoView που χρησιμοποιεί αρχεία DVT.

Σημείωση: Το DVT είναι επίσης ένα αρκτικόλεξο για όρους όπως η ψηφιακή τεχνολογία βίντεο, η δοκιμή επαλήθευσης δεδομένων και η ψηφιακή μεταφορά βίντεο , αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τις μορφές αρχείων DVT που αναφέρονται εδώ.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο DVT

Τα αρχεία DVT μπορούν να ανοίξουν με το DepoView της inData. Χρησιμοποιήστε το στοιχείο μενού File> Open Transcript για να φορτώσετε το αρχείο DVT στο πρόγραμμα.

Δεδομένου ότι τα αρχεία DVT είναι μεταγραφές που περιέχουν κείμενο, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να ανοίξει κανείς χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου όπως το Notepad στα Windows ή το TextEdit στο macOS. Δείτε τη λίστα με τους καλύτερους συντάκτες δωρεάν κειμένου για κάποιες άλλες επιλογές για το άνοιγμα ενός αρχείου DVT ως εγγράφου κειμένου .

Συμβουλή: Εάν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο DVT, αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα με ανοικτά αρχεία DVT, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν συγκεκριμένο οδηγό επέκτασης αρχείου για την πραγματοποίηση αυτής της αλλαγής στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο DVT

Το πρόγραμμα DepoView μπορεί να εξάγει ένα βίντεο κλιπ μαζί με την μεταγραφή, στη μορφή TrialDirector Clip Creation Scripts (αρχείο .CCS) μέσω του στοιχείου μενού File> Export Clip Creation Script File .

Ακόμα δεν μπορεί να ανοίξει το αρχείο;

Ελέγξτε την επέκταση αρχείου για να βεβαιωθείτε ότι στην πραγματικότητα διαβάζει ".DVT" και όχι κάτι άλλο που μοιάζει ακριβώς παρόμοια. Ορισμένες μορφές αρχείων χρησιμοποιούν ένα επίθημα στο τέλος του αρχείου, το οποίο μοιάζει πολύ με την ελεγχόμενη θνησιμότητα, παρόλο που οι μορφές είναι τελείως διαφορετικές.

Τα αρχεία DVTPLUGIN είναι ένα παράδειγμα. Αυτά είναι plug-ins Xcode DVT που ανοίγουν με το λογισμικό Apple'x Xcode, αλλά δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τα αρχεία DepoView ή τα αρχεία μεταγραφής γενικά.

Ορισμένα άλλα παραδείγματα αρχείων που είναι εύκολο να μπερδευτούν για τα αρχεία DVT περιλαμβάνουν τα αρχεία DWF , DVD και DWT (Πρότυπα ιστοσελίδας Dreamweaver).

Περισσότερα βοήθεια με τα αρχεία DVT

Αν το αρχείο σας τελειώνει με DVT αλλά δεν μπορείτε να το ανοίξετε ή να λειτουργήσετε σωστά, ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου στα κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου DVT και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.