Ρύθμιση και προβολή ιατρικού αναγνωριστικού iPhone

01 από 03

Δημιουργία ιατρικού αναγνωριστικού στην εφαρμογή Health

Pixabay

Ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του iOS 8 είναι η εφαρμογή Health και το πλαίσιο που επιτρέπει σε άλλες εφαρμογές να μοιράζονται τα δεδομένα του, Healthkit. Με βάση τις εφαρμογές που έχετε να σας παρέχουν πληροφορίες, η Υγεία μπορεί να παρακολουθεί κάθε είδους πληροφορίες, όπως η άσκηση και η φυσική σας κατάσταση, η ποιότητα του ύπνου, η αρτηριακή σας πίεση και πολλά άλλα.

Ένα λεπτό, αλλά πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό της Υγείας είναι η ιατρική ταυτότητα. Αυτό είναι το ισοδύναμο του iPhone με μια φόρμα επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης, ένα αρχείο στο iPhone σας που παρέχει τις σχετικές ιατρικές, φαρμακευτικές, επαφές και προσωπικές πληροφορίες που οι πρώτοι ανταποκριτές θα πρέπει να σας βοηθήσουν εάν βρίσκεστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Σε μια περίπτωση όπου χρειάζεστε ιατρική ταυτότητα, μπορεί να έχετε ήδη κάποιο πρόβλημα, οπότε ο ορισμός ενός μπορεί να σας βοηθήσει αργότερα.

Τι θα χρειαστείτε:

Για να δημιουργήσετε το ιατρικό σας αναγνωριστικό:

  1. Ξεκινήστε πατώντας την εφαρμογή Health για να την ανοίξετε
  2. Στην κάτω δεξιά γωνία της εφαρμογής, πατήστε Ιατρική ταυτότητα
  3. Την πρώτη φορά που το κάνετε αυτό, θα δείτε μια οθόνη που εξηγεί τι είναι. Πατήστε Δημιουργία ιατρικής ταυτότητας για να συνεχίσετε.

02 του 03

Συμπληρώστε τις πληροφορίες για ιατρική ταυτότητα

Η δημιουργία ιατρικού αναγνωριστικού είναι τόσο απλή όσο συμπληρώνετε μια φόρμα.

Το ιατρικό σας αναγνωριστικό είναι μια οθόνη γεμάτη κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τις πληροφορίες επαφής σας για την υγεία και την κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Εξαιτίας αυτού, η δημιουργία ενός είναι τόσο απλή όσο η συμπλήρωση μιας φόρμας. Οι επιλογές σας περιλαμβάνουν:

  1. Αγγίξτε Προσθήκη επαφής έκτακτης ανάγκης . Αυτό εμφανίζει το βιβλίο διευθύνσεών σας
  2. Βρείτε το άτομο που θέλετε να προσθέσετε και πατήστε το όνομά του. Μπορείτε να επιλέξετε μόνο τις επαφές των οποίων οι αριθμοί τηλεφώνου βρίσκονται στο τηλέφωνό σας (οι επαφές χωρίς τους αριθμούς τηλεφώνου είναι γκρίζες). Αν έχουν περισσότερους από έναν αριθμούς, επιλέξτε το καλύτερο για να τις φτάσετε
  3. Στη συνέχεια, επιλέξτε από μια λίστα για να εξηγήσετε τη σχέση σας με εσάς
  4. Με αυτό, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες επαφές έκτακτης ανάγκης, αν θέλετε.

Όταν προσθέσετε όλες τις πληροφορίες που θέλετε να συμπεριλάβετε στο ιατρικό αναγνωριστικό σας, πατήστε Τέλος στην επάνω δεξιά γωνία. Με αυτό, το Ιατρικό σας αναγνωριστικό έχει δημιουργηθεί και είναι διαθέσιμο για έκτακτες ανάγκες.

Για να μάθετε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Ιατρικό αναγνωριστικό σας, ή σε κάποιον άλλο, συνεχίστε στο επόμενο βήμα.

03 του 03

Προβολή ιατρικού αναγνωριστικού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Μπορείτε να δείτε το ιατρικό αναγνωριστικό από την οθόνη κλειδώματος σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Η πρόσβαση σε ιατρικό αναγνωριστικό σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης δεν είναι προφανής, αλλά είναι αρκετά απλή. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα του iPhone ή κρατήστε το πατημένο για να το ξυπνήσετε
  2. Σύρετε προς τα αριστερά προς τα δεξιά για πρόσβαση στην οθόνη κωδικού πρόσβασης
  3. Πατήστε Επείγουσα στο κάτω αριστερό μέρος
  4. Πατήστε Ιατρική ταυτότητα στο κάτω αριστερό μέρος
  5. Αυτό αποκαλύπτει το ιατρικό αναγνωριστικό που ανήκει στον κάτοχο του iPhone. Όταν ολοκληρώσετε την αναθεώρηση των πληροφοριών εκεί, πατήστε Τέλος .