Το 8 Best Nintendo Switch Ψηφιακό Κατεβάστε Παιχνίδια για Αγορά το 2018

Πάρτε το παιχνίδι σας με τους κορυφαίους online τίτλους

Μια ωραία προσθήκη στο Nintendo Switch είναι ότι πολλές από τις βιβλιοθήκες παιχνιδιών του μπορούν να μεταφορτωθούν στην άνεση του σπιτιού σας. Πολλοί ανεξάρτητοι προγραμματιστές έχουν δημοσιεύσει τα παιχνίδια τους στο eShop της Nintendo, με πολλά από αυτά να προσφέρουν μια διασκεδαστική και ευχάριστη εμπειρία παιχνιδιού. Έχουμε κάνει μια λίστα με τα καλύτερα ψηφιακά παιχνίδια λήψης που μπορείτε να αποκτήσετε στο Nintendo Switch, τα οποία μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε σε λιγότερο από μία ώρα, ανάλογα με τη σύνδεσή σας στο Internet.

Παρόμοια με τα 2D ρετρό παιχνίδια του παρελθόντος, το Shovel Knight είναι ένα δύσκολο παιχνίδι δράσης περιπέτειας περιπέτειας με μια αισθητική 8-bit. Παρά το γεγονός ότι είναι μοντέρνο, ο Shovel Knight αισθάνεται σαν ένα παιχνίδι Mega Man της δεκαετίας του 1990 και είναι ένα διασκεδαστικό και ευχάριστο εξωλέμβιο αυτοτελή και εμπειρία.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, ο Shovel Knight παίζετε ως ιππότης που χρησιμοποιεί ένα φτυάρι ως όπλο που ονομάζεται "φτυάρι φτυάρι". Όπως ένα παραδοσιακό παιχνίδι πλατφορμών, θα τρέξετε, θα πηδήσετε και θα μάθετε για τον αγαπημένο σας αγαπημένο, απειλητική φατρία κακών ιπποτών που οδηγούσαν από έναν κακό γοητευτικό. Οι παίκτες θα αποκτήσουν το αυθεντικό συναίσθημα των πασίγνωστων δυσκολιών των παλιών σχολικών παιχνιδιών με τον Shovel Knight, που αντιμετωπίζει τα αδιάκριτα εμπόδια όπως οι παγίδες των ακίδων και οι εχθροί με φαύλο μοτίβο επίθεσης. Είναι μια όμορφη μικρή οδύνη για τις ανατροπές.

Πάρτε το κλασικό παιχνίδι μάχης Tekken και συνδυάστε το με το Pokemon και έχετε το Pokken Tournament DX για το Nintendo Switch. Το διασκεδαστικό στυλιζαρισμένο παιχνίδι μάχης σας επιτρέπει να ελέγχετε πάνω από 20 διαφορετικούς μαχητές Pokemon για να νικήσετε άλλους Pokemon σε αγώνες κινηματογράφου. Οποιοσδήποτε οπαδός του Pokemon και των αγώνων θα το αγαπήσει.

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι θα ήταν να παλέψουμε το Mewtwo ως Pikachu; Το Pokken Tournament DX ανοίγει αυτόν τον κόσμο για εσάς καθώς παλεύετε και μετακινείτε ελεύθερα γύρω από μια αρένα χρησιμοποιώντας το διαισθητικό σύστημα μάχης. Θα εκτελέσετε διάφορες επιθέσεις combo και θα χρησιμοποιήσετε ειδικές στοιχειώδεις δυνάμεις όπως ανεμοστρόβιλος και αστραπές. Το παιχνίδι είναι και για πολλούς παίκτες, έτσι ώστε εσείς και ένας φίλος μπορείτε να το εξαπατήσετε με το αγαπημένο σας Pokemon στο σπίτι, online ή εν κινήσει με άλλους παίκτες του Nintendo Switch που κατέχουν το παιχνίδι επίσης.

Το Stardew Valley κάνει ό, τι τα περισσότερα παιχνίδια δεν κάνουν: να σας χαλαρώσει. Το γαλήνιο παιχνίδι προσομοίωσης γραφικών 16-bit γραφικών σας ζει από το παλιό αγρόκτημα του παππού σας και είναι καθήκον της ζωής σας να καλλιεργείτε και να ζείτε από τη γη.

Το Stardew Valley έχει τους παίκτες να διαχειρίζονται το χρόνο και την ενέργεια του χαρακτήρα τους για να καθαρίσουν τη γη, τα φυτά και να τείνουν στις καλλιέργειες, τα βιοτεχνικά είδη, την ανύψωση του ζωικού κεφαλαίου, το μεταλλευτικό μεταλλεύμα και την ανάληψη κοινωνικών δραστηριοτήτων. Το ανοιχτό παιχνίδι σας επιτρέπει να παίζετε ό, τι θέλετε χωρίς καμία υποχρέωση, καθώς πάντα θα έχετε να κάνετε κάτι χωρίς περιορισμένο μονοπάτι προς την εξέλιξη του επιπέδου. Η κοιλάδα Stardew είναι εμπνευσμένη από την κλασική σειρά Harvest Moon, την οποία μπορούν να εξοικειωθούν με τους παλαιότερους παίκτες.

Με έως και οκτώ παίκτες, το Super Bomberman R είναι το καλύτερο παιχνίδι για πολλούς παίκτες που μπορείτε να πάρετε τώρα για το Nintendo Switch. Το παιχνίδι δράσης έχει παίκτες να κινούνται μέσα από ένα 2D σύστημα πλέγματος λαβύρινθο όπου πρέπει να εκραγούν τους εχθρούς τους.

Δεν χρειάζεται να αγωνίζεστε ο ένας στον άλλο. Το Super Bomberman R διαθέτει λειτουργία συνεταιριστικής ιστορίας με πάνω από 50 σκηνές που μπορείτε μαζί με έναν φίλο να δουλέψετε μαζί. Αν έχετε πάρτι, το παιχνίδι περιλαμβάνει μια ανταγωνιστική λειτουργία για πολλούς παίκτες όπου κάθε παίκτης πρέπει να βιάζεται να συλλέγει power-ups, ανατίναξη των φραγμών και αποφυγή των βομβιστικών εκρήξεων ο ένας του άλλου. Το παιχνίδι έχει ακόμη και ένα online σύστημα πρωταθλήματος όπου οι παίκτες ανταγωνίζονται με άλλους σε όλο τον κόσμο.

Οι οπαδοί της δεκαετίας του 1990 Τα παιχνίδια Sonic χαίρονται, καθώς η Sonic Mania φέρνει μια νέα ενημέρωση για την αρχική αίσθηση και το gameplay του franchise. Sonic Mania είναι το είδος του παιχνιδιού που είναι αυτογνωσίας, χρησιμοποιώντας μια μηχανή χρόνου για να φέρει πίσω ενημερωμένα κλασικά επίπεδα όπως το Green Hill Zone, τα στάδια μπόνους, καθώς και ένα cast από γνωστούς χαρακτήρες, ήχο και μουσική.

Sonic Mania αναβιώνει το Sonic: The Hedgehog εποχή του γρήγορου ρυθμού side-scrolling platforming genre με γραφικά υψηλής ευκρίνειας στα 60 fps. Οι παίκτες βιάζονται να ολοκληρώσουν τις σκηνές συλλέγοντας κέρματα, περιστρέφοντας τα ρομπότ και αποφεύγοντας τις παγίδες ενώ νικήσαν ένα κακό αφεντικό του Δρ Robotnik στο τέλος κάθε επιπέδου. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης διαγωνισμούς πολλαπλών παικτών με κεφαλή-κεφάλι και λειτουργία co-op, όπου οι παίκτες μπορούν να παίξουν ως ουρές ή αρθρώσεις.

Το FAST RMX είναι ένα φουτουριστικό παιχνίδι αγωνιστικής αγωνιστικής μοτοσικλέτας με κομμάτια που ανέβηκαν στη μέση του ουρανού ή στη γη. Ο αγωνιστής υψηλών οκτανίων φέρνει το πνεύμα ανταγωνισμού σε 60 fps σε ανάλυση 1080p HD. Δεν είναι ο Mario Kart, αλλά είναι τόσο διασκεδαστικό και μοναδικό όσο το γρήγορο παιχνίδι αγώνων.

Το FAST RMX είναι ιδανικό για πολλούς παίκτες, επιτρέποντας έως τρεις φίλους σε τοπικό επίπεδο σε split-screen ή σε απευθείας σύνδεση εναντίον επτά άλλων παικτών σε όλο τον κόσμο. Ο έντονος δρομέας για το Nintendo Switch είναι γεμάτος με πάνω από 30 όμορφα κομμάτια και 15 φουτουριστικά αγωνιστικά μηχανήματα. Τα χειριστήρια είναι ένα cinch για να μάθουν καθώς αντιμετωπίζετε αιχμηρές στροφές και μεταβείτε ανάμεσα στις αντίστοιχες αυξήσεις της τροχιάς για να κατευθυνθείτε προς τη νίκη.

Quirky και γοητευτικό, Machine Ανθρωπίνων Πόρων είναι ένα παιχνίδι παζλ που λειτουργεί παρόμοια με το πώς θα χτίζετε ένα πρόγραμμα υπολογιστή. Θα σύρετε διάφορες εντολές και βρόχους για να δημιουργήσετε τέλεια προγράμματα (όπως ένα σύστημα παράδοσης αλληλογραφίας). Το παιχνίδι κάνει μια καλή δουλειά διδάσκοντας τους παίκτες τα βασικά στοιχεία του προγραμματισμού των υπολογιστών.

Το μηχάνημα Ανθρώπινου Δυναμικού γίνεται όλο και πιο δύσκολο και προκαλεί περισσότερο άγχος καθώς προχωράτε σε κάθε επίπεδο. Απαιτούνται κρίσιμες σκέψεις και λογικές δεξιότητες. δημιουργώντας προκλήσεις που προκαλούν το ξύσιμο του κεφαλιού που σας κάνουν να θέλετε να σπάσετε τον κώδικα. Ένα μικρό αφεντικό που θα σας υποδείξει θα είναι εκεί για να ενθαρρύνει, να χτυπήσει το φόβο και να σας πειράξει στο δρόμο, με μουσική που ταιριάζει με τη διάθεση της έντασης. Αν και το παιχνίδι δεν είναι γεμάτο δράση, παρέχει μια αίσθηση ολοκλήρωσης με κάθε ολοκληρωμένο παζλ.

Ο κ. Shifty είναι ένα παιχνίδι στυλ πτηνών με μάτι που προσφέρει όμορφα σκιασμένα γραφικά και στυλ παιχνιδιού δράσης με μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης. Το παιχνίδι έχει παίξει έναν κλέφτη που είναι σε θέση να τηλεμετατρέψει μέσω εχθρικών σφαίρες και να εκτελούν πολεμικές τέχνες απαξίξεις καθώς εισβάλετε στην ασφαλέστερη εγκατάσταση του κόσμου.

Με πάνω από 140 επίπεδα, υπάρχει πάντα κάποια ενέργεια που θα πέσει κάτω στον κ. Shifty. Θα αποφύγετε διάφορα βλήματα, τρέχετε από εκρήξεις, βυθίστε τα λέιζερ και περιηγηθείτε μέσα από μια περιπέτεια με αδρεναλίνη, με συνοδευτικό soundtrack. Το gameplay είναι παρόμοιο με το παιχνίδι όπου οι πολλαπλοί αντίπαλοι και τα εμπόδια σταματούν στο δρόμο σας και δεν υπάρχει ποτέ η ευκαιρία να ξεκουραστούν.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .