Τα 8 καλύτερα Παιχνίδια Nintendo Switch Παιδιά για Αγορά το 2018

Δείτε ποιοι τίτλοι θα κάνουν τα παιδιά σας χαμόγελο από το αυτί στο αυτί

Ο διακόπτης Nintendo είναι μακράν η καλύτερη κονσόλα παιχνιδιών για παιδιά στην σημερινή αγορά. Η Nintendo είχε πάντα μια μάρκα που ήταν πιστή στις οικογένειες, εξασφαλίζοντας ότι είχε περισσότερα παιχνίδια που εστιάστηκαν λιγότερο στον ρεαλισμό και τη βία, αλλά περισσότερο στην καθαρή διασκέδαση που μπορεί κανείς να παίξει.

Παρακάτω είναι τα κορυφαία οκτώ καλύτερα παιχνίδια Nintendo Switch παιδιών. Ο κατάλογος περιέχει μια ποικιλία παιχνιδιών που καλύπτουν κάθε διαφορετικό τύπο παιδιού. Μου αρέσουν τα σπορ; Ή ίσως τους αρέσουν παιχνίδια δράσης / περιπέτειας; Ίσως θέλουν απλώς κάτι να τσιμπήσουν και να παίζουν με όλη την ημέρα χωρίς καμία υποχρέωση. Ό, τι και αν ενδιαφέρονται, έχουμε ένα παιχνίδι Nintendo Switch για αυτούς. Το καλύτερο από όλα, τα παιχνίδια που αναφέρονται είναι διασκέδαση για όλη την οικογένεια, έτσι ώστε εσείς και τα παιδιά σας να μπορούν να παίξουν μαζί.

Το Super Mario Odyssey είναι μακράν το καλύτερο παιχνίδι Nintendo Switch για παιδιά λόγω των τεράστιων τρισδιάστατων βασίλειών του, των ποικίλων περιβαλλόντων, του υγρού sandbox και του διασκεδαστικού παιχνιδιού. Η νέα δόση της σειράς Mario περιλαμβάνει έναν τόνο ειδών και κοστουμιών για τον Mario που συλλέγει και ένα νέο τρόπο παιχνιδιού ελέγχοντας αντικείμενα, χαρακτήρες και ζώα (σκύλους, δεινόσαυρους, κλπ.) Με το καπέλο σας.

Τεράστια επίπεδα όπως πόλεις που σχεδιάστηκαν μετά τη Νέα Υόρκη, τεράστιες πράσινες ζούγκλες και έρημες ερήμους περιμένουν τον Mario στο Super Mario Odyssey. το παιχνίδι έχει τόσα πολλά διαφορετικά μέρη για να εξερευνήσετε ότι πάντα θα ανακαλύψετε κάτι καινούργιο. Εάν συμβεί να βρείτε κάτι ενδιαφέρον, το καπέλο του Mario, Cappy, μπορεί να ριχτεί σε αυτό και οι παίκτες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με αυτό. Το παιχνίδι ανοιχτού κόσμου ενθαρρύνει την εξερεύνηση συλλέγοντας διάφορα αντικείμενα και αστέρια για να ολοκληρώσετε τους στόχους.

Μέχρι στιγμής το καλύτερο παιχνίδι αγώνων ποτέ, ειδικά για τα παιδιά, είναι το Mario Kart 8 Deluxe για το Nintendo Switch. Τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τη μακρά εδραιωμένη σειρά του Mario Kart, καθώς το παιχνίδι είναι γεμάτο με κλασικά κομμάτια, χαρακτήρες και γνωστή βιασύνη από προηγούμενες επαναλήψεις. Απλά βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν παίρνει πάρα πολύ σε αυτό - είναι τόσο διασκεδαστικό.

Το Mario Kart 8 Deluxe είναι το καλύτερο με το multiplayer, επιτρέποντας στους μέχρι τέσσερις παίκτες να μοιράζονται την οθόνη τοπικά καθώς πηγαίνουν κεφάλι-κεφάλι στην τηλεόρασή τους σε λειτουργία split-screen. Υπάρχουν πάνω από 42 χαρακτήρες, 48 κομμάτια και διάφοροι συνδυασμοί οχημάτων όπως μοτοσυκλέτες, παρέχοντας μια οριστική και πλήρη εμπειρία ενός αγώνα αγώνα Mario Kart. Το καλύτερο από όλα, τα παιδιά μπορούν να πάρουν το Switch τους για μια περιπέτεια χειρός και να παίξουν με άλλους που έχουν το παιχνίδι.

Για κάθε παιδί που αγαπά περιπετειώδεις εξερευνήσεις, The Legend of Zelda: Το Breadth of the Wild είναι μακράν το καλύτερο παιχνίδι στον κατάλογο. Το βραβευμένο παιχνίδι διαθέτει έναν πανέμορφο κόσμο γεμάτο λιχουδιές σε περιβάλλον sandbox όπου οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν τους όρους τους χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Ο θρύλος του Zelda: Το Breadth of the Wild έχει παίκτες να ανέβουν στους πύργους και τις κορυφές των βουνών για να διασχίσουν νέες περιοχές και να βάλουν το δικό τους μονοπάτι στην έρημο. Είναι ένας κόσμος γεμάτος γιγαντιαία τέρατα, φιλικά ζώα, καθώς και διάφορα υλικά και αντικείμενα που τα παιδιά μπορούν να συνδυάσουν και να τα συνδυάσουν για να δημιουργήσουν νέες δημιουργίες. Ο μύθος του Zelda: Το εύρος της άγριας ζωής έχει πολλά για ένα παιδί να κάνει, με πάνω από 100 ιερά των Δοκιμών, εκατοντάδες αντικείμενα, καθώς και διάφορα εδάφη γεμάτα με φίλους και εχθρούς.

Mario + Rabbids Kingdom Battle είναι ένα turn-based tactical παιχνίδι ρόλων που παίζει βίντεο όπου τα παιδιά ενθαρρύνονται να βασίζονται στις δεξιότητες κριτικής σκέψης τους. Το παιχνίδι διαθέτει λειτουργίες μονής και πολλαπλών παικτών και διαθέτει χαρακτήρες από την αγαπημένη σειρά Mario και Raving Rabbids.

Στο Mario + Rabbids Kingdom Battle, οι παίκτες οδηγούν μια ομάδα τριών ηρώων (όπως Mario, Luigi και Princess Peach) και τέσσερις Rabbids. Κάθε στάδιο αποτελείται από μια σειρά από μάχες με turn-based gameplay, είδος σαν σκάκι. Το στρατηγικό turn-based παιχνίδι δράσης είναι ιδανικό για κάθε παιδί και παίκτη που θέλει να σκεφτεί τακτικά και να παίξει ένα παιχνίδι που είναι λίγο πιο ώριμο από το υπόλοιπο της λίστας. Δεν είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για να κυριαρχήσει.

Δεν υπάρχει βιασύνη ή βιασύνη στο Minecraft. Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν ένα ωραίο απλό παιχνίδι όπου μπορούν να φτιάξουν ό, τι θέλουν χωρίς ακριβά Legos. Το Minecraft περιορίζεται μόνο από τη φαντασία του παίκτη, δημιουργώντας τεράστιους τυχαίους κόσμους όπου τα παιδιά μπορούν να κατασκευάσουν οτιδήποτε από μικρά σπίτια έως γιγαντιαίες πόλεις χρησιμοποιώντας εικονικά μπλοκ και χειροτεχνήματα όπως σκάλες, σκάλες και πολλά άλλα.

Το Minecraft διαθέτει δύο επιλογές παιχνιδιού: Επιβίωση και Δημιουργική λειτουργία. Τα παιδιά που παίζουν το Survival Mode θα πρέπει να βρεθούν βαθιά για πόρους και οικοδομικά υλικά και θα αναγκαστούν να προστατεύσουν τους γιγαντιαίους αράχνες, τους σκελετούς, τα ζόμπι και άλλα πλήθη των εχθρών όταν ο ήλιος δύει. Η λειτουργία Creative προσφέρει έναν πιο χαλαρό τρόπο παιχνιδιού, δίνοντας άπειρους πόρους στους παίκτες να δημιουργήσουν ό, τι θέλουν στον δικό τους χρόνο με το δικό τους ρυθμό. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης λειτουργία πολλών παικτών, έτσι ώστε τα παιδιά και οι φίλοι ή οι γονείς τους να μπορούν να συμμετάσχουν στην οικοδόμηση κάτι μαζί.

Πιστέψτε το ή όχι, υπάρχει ένα φιλικό προς το παιδί παιχνίδι Nintendo Switch shooter για τα παιδιά που ονομάζεται Splatoon 2.

Ποιος λέει ότι τα είδη των σκοπευτών πρέπει να είναι αιματηρά και βίαια; Το Splatoon 2 της Nintendo 2 παίρνει την προσέγγιση του να είναι ένα παιχνίδι στυλ paintball που επικεντρώνεται λιγότερο στον βίαιο ρεαλισμό και περισσότερο στην οικογενειακή διασκέδαση.

Το Splatoon 2 είναι ένας πυροσβέστης τρίτης ομάδας, όπου οι παίκτες χρησιμοποιούν έγχρωμο μελάνι για να επιτεθούν στους αντιπάλους και να κτυπήσουν γκολ. Οι παίκτες μπορούν να μετατραπούν σε καλαμάρια και να πλοηγηθούν μέσα από το μελάνι που πιτσίλισε για να αποφύγει την ανίχνευση. Διάφοροι τρόποι παιχνιδιού περιλαμβάνουν μια σε απευθείας σύνδεση και offline μάχη πολλών παικτών Turf όπου οι παίκτες πρέπει να καλύπτουν ολόκληρο το επίπεδο με μελάνι. Το παιχνίδι διαθέτει ποικιλία διαφορετικών όπλων και είναι εξίσου διασκεδαστικό και έντονο με τους πιο δημοφιλείς σκοπευτές στην αγορά.

Η FIFA 18 είναι μακράν το καλύτερο αθλητικό παιχνίδι στο Nintendo Switch και διαθέτει όμορφα γραφικά και συναρπαστικό παιχνίδι που μοιάζει με ένα πραγματικό παιχνίδι ποδοσφαίρου. Τα παιδιά θα είναι ενθουσιασμένα να γνωρίζουν ότι το παιχνίδι προσφέρει μια λειτουργία όπου μπορούν να δημιουργήσουν τους δικούς τους παίκτες και ομάδες.

Χτισμένο από το έδαφος ειδικά για το Nintendo Switch, η FIFA 18 προσφέρει μια εμπειρία εμβάθυνσης στο παιχνίδι με παρουσίαση υψηλής ευκρίνειας. Οι παίκτες έχουν πολλαπλές επιλογές παιχνιδιού, επιτρέποντας την αναπαραγωγή παιχνιδιών για πολλούς παίκτες εκτός σύνδεσης με τους ελεγκτές Joy-Con. Υπάρχει επίσης ένας μόνο παίκτης και ακόμη και ένας σε απευθείας σύνδεση τρόπος για να αντιμετωπίσετε άλλους παίκτες. Πολλαπλές λειτουργίες παιχνιδιών όπως η FIFA Ultimate Team έχετε δημιουργήσει και ξεκλειδώσετε νέους χαρακτήρες για την ομάδα ποδοσφαίρου φαντασίας σας, καθώς και σε βάθος καριέρα για να προχωρήσετε σε πρωτάθλημα και τοπικές εποχές. Οποιοδήποτε παιδί επιθυμεί μια εμπεριστατωμένη εμπειρία αθλητικών παιχνιδιών και αγαπά το ποδόσφαιρο, θα αγαπήσει τη FIFA 18.

Εάν έχετε ενεργά παιδιά που τους αρέσει να μετακινούνται και αυλάκια, τότε το Just Dance 2018 είναι το παιχνίδι βίντεο Nintendo Switch για αυτούς. Θεωρείται ότι είναι μία από τις καλύτερες σειρές παιχνιδιών χορού, το Just Dance 2018 διαθέτει σύγχρονους καλλιτέχνες όπως Ariana Grande και Maroon 5 και οι παίκτες πρέπει να μιμούνται στυλ χορού για να παίξουν.

Στο Just Dance 2018, οι παίκτες επιλέγουν από μια ποικιλία από 40 τραγούδια και χορεύουν σε αυτό, αντιγράφοντας έναν εικονικό χορευτή στην οθόνη. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ύπαρξη επιπλέον ελεγκτή, καθώς το Just Dance 2018 επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιούν το smartphone τους για να ελέγχουν τις κινήσεις τους με την εφαρμογή Just Dance Controller. Το παιχνίδι διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες, αλλά πιο συγκεκριμένα, υπάρχει μια επιλογή για πολλούς παίκτες για μέχρι έξι παίκτες που χορεύουν όλοι μαζί ταυτόχρονα, ιδανικοί για κάθε κόμμα ύπνου.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .