Τα καλύτερα φίλτρα Spam για Mac που πρέπει να χρησιμοποιήσετε

Εάν ο πάροχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν φιλτράρει ήδη ανεπιθύμητα μηνύματα στην πηγή - οι περισσότεροι μεγάλοι εμπορικοί πάροχοι κάνουν - θα επωφεληθείτε από την εγκατάσταση μιας αντι-spam λύση στο Mac σας. Πολλοί προμηθευτές προσφέρουν ένα μείγμα λύσεων αμειβόμενων και ελεύθερων λογισμικών που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το κτήνος των ανεπιθύμητων εμπορικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

01 από 08

SpamSieve

Το SpamSIVE σάς επιτρέπει να προσθέτετε ανώτατο φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων Bayesian σε πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mac OS X. Είναι εξίσου εύκολο να χρησιμοποιηθεί και ως φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του Mail και μπορεί επίσης να σας δώσει στατιστικά στοιχεία.

02 από 08

SpamSweep

Το SpamSweep συνδυάζει επιτυχώς φιλτράρισμα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας υψηλής ακρίβειας με ένα απλό και εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας. Είναι ένα λυπημένο ταχυδρομείο επεξεργασίας είναι ένα tad αργή στο SpamSweep, και μια λειτουργία POP proxy θα ήταν ωραίο.

03 του 08

POPFile

Το POPFile είναι ένας ισχυρός και ευέλικτος POP και NNTP διακομιστής μεσολάβησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φιλτράρετε αποτελεσματικά τα ανεπιθύμητα μηνύματα και να ταξινομήσετε αυτόματα τα καλά μηνύματα. Ωστόσο, το POPFile μπορεί να αναπτυχθεί λίγο βαρύ στη μνήμη και στο φορτίο της CPU αν έχετε εκπαιδευτεί σε πολλά μηνύματα. Περισσότερο "

04 του 08

Spamfence

Το Spamfence είναι μια εύκολη αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική υπηρεσία φιλτραρίσματος ανεπιθύμητων μηνυμάτων και ιών. Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα του είναι ότι η Spamfence βασίζεται στην προώθηση και απαιτεί δύο διαφορετικούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Περισσότερο "

05 του 08

Spamfire

Το Spamfire συνδυάζει αποτελεσματικό Bayesian φιλτράρισμα και ευκολία στη χρήση για να αποτελέσει ένα μεγάλο εργαλείο κατά της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Θα μπορούσε όμως να ενσωματωθεί ακόμα καλύτερα στους πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και να είναι γενικά κομψός.

06 του 08

Spamato

Το Spamato φιλτράρει POP και IMAP λογαριασμούς για spam με τη δυνατότητα υψηλής ακρίβειας και plug-ins που καθιστούν εύκολη τη χρήση τους στο Outlook και Mozilla Thunderbird. Δυστυχώς, το Spamato μπορεί να είναι λίγο συντριπτικό με το πλήθος των επιλογών του και λίγη βοήθεια.

07 του 08

Προσωπικά Antispam X5

Το Personal Antispam X5 χρησιμοποιεί μια σειρά από τακτικές για να απαλλάξει το Mac OS X Mail και το Entourage από το spam - λίγο δυστυχώς, δυστυχώς.

08 από 08

SpamBayes - Φίλτρο Spam για Mac

Το SpamBayes χρησιμοποιεί εξελιγμένες αναλύσεις χρησιμοποιώντας Bayesian στατιστικά στοιχεία για να απαλλαγείτε από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε εισάγει με τρόπο ακριβή και με εύκολο τρόπο.
Θα ήταν υπέροχο αν η ταξινομητική δύναμη του SpamBayes θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω ταξινόμηση και την ιεράρχηση των καλών μηνυμάτων και θα ήταν ευπρόσδεκτες οι προσθήκες για προγράμματα διαφορετικά από το Outlook και το Mozilla Thunderbird. Περισσότερο "