Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα κατά την αγορά μιας HDTV

7 Συμβουλές για την προσέλκυση της καλύτερης διαπραγμάτευσης

Δεν ξέρω για σας, αλλά για μένα, φαίνεται σκληρότερο και πιο δύσκολο να κρατήσω ένα καλό χρηματικό ποσό στο πορτοφόλι μου στο τέλος της ημέρας. Δεν είναι μόνο φυσικό αέριο, όμως. Πληρώνει πάρα πολύ για κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, δορυφόρο, φαγητό, πληρωμές αυτοκινήτων, ασφάλειες κ.λπ.

Έτσι, η εξοικονόμηση ενός ή δύο δολάρια είναι σημαντική για μένα. Καλέστε την νέα μου αναζήτηση για να βρείτε τρόπους που μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα όταν αγοράζετε μια νέα τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας (HDTV).

Μπορώ να ακούσω την ταμειακή μηχανή να τραγουδάει ένα γλυκό τραγούδι, "Έχεις εξοικονομήσει λίγα χρήματα, κύριε Torres. Τώρα, πηγαίνετε να αγοράσετε κάτι άλλο".

Αγοράστε 720p ή 1080i Αντί για 1080p

Είναι μια λογική επιλογή για σχεδόν οποιαδήποτε αγορά HDTV.

Μπορούμε να συζητήσουμε τα πλεονεκτήματα του 1080p πάνω από τα 1080i και 720p, αλλά η αλήθεια του θέματος είναι ότι το 1080p πραγματικά δεν είναι παράγοντας μέχρι να μπει σε μεγαλύτερα μεγέθη οθόνης, όπως πάνω από 32 ". σπατάλη χρημάτων εάν ένα παρόμοιο μοντέλο 720p / 1080i είναι διαθέσιμο για λιγότερα.

Μην αγοράζετε έως ότου το στοιχείο είναι σε πώληση

Είναι προφανές, αλλά είναι αλήθεια.

Η μαύρη Παρασκευή είναι ίσως η πιο γνωστή πώληση. Αυτό συμβαίνει την ημέρα μετά την ημέρα των ευχαριστιών, αν όχι στο χτύπημα της νύχτας των μεσάνυχτων των Ευχαριστιών. Να γνωρίζετε, όμως. Τα ψώνια σε αυτή την ημέρα είναι αγχωτικά, οπότε θα θελήσετε να σχεδιάσετε να αντιμετωπίσετε το άγχος της μαύρης Παρασκευής.

Οι πωλήσεις της μαύρης Παρασκευής εμφανίζουν συνήθως τεράστιες οικονομίες στις ηλεκτρονικές συσκευές, ειδικά στις τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας Θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε εκατοντάδες από την κανονική τιμή πώλησης. Υπάρχουν μυστικά για ψώνια Μαύρη Παρασκευή. Υπάρχουν επίσης πολλοί ιστότοποι που ειδικεύονται στα γεγονότα της Μαύρης Παρασκευής .

Μετά τα Χριστούγεννα είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ψωνίσετε για μια νέα τηλεόραση. Αυτές οι πωλήσεις είναι σχεδόν τόσο εντυπωσιακές όσο η Μαύρη Παρασκευή, αλλά έρχονται με μια πολύ πιο ήρεμη ώθηση από τις πόρτες από τους αγοραστές.

Οι άλλες μεγάλες πωλήσεις συμβαίνουν όλο το χρόνο γύρω από τις διακοπές. Όμως, για τις τηλεοράσεις, είναι καλή ιδέα να παρακολουθείτε τους πτητικούς δίσκους πωλήσεων γύρω από το χρόνο του Super Bowl και άλλα αθλητικά γεγονότα που αντλούν μεγάλα τηλεοπτικά ακροατήρια.

Μην αγοράσετε την Εκτεταμένη εγγύηση

Όταν σας προσφέρεται στο ταμείο, επιλέξτε εάν δεν το θέλετε ή εάν κοστίζει υπερβολικά σε σύγκριση με την αξία της τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας.

Δεν υποστηρίζω την άρνηση όλων των εκτεταμένων σχεδίων υπηρεσίας, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε τη διάρκεια της εγγύησης επειδή τρέχει παράλληλα με την εγγύηση του κατασκευαστή σας. Ένα διετές πρόγραμμα εξυπηρέτησης είναι πραγματικά μόνο ένα έτος, όταν εξετάζετε τις περισσότερες εγγυήσεις του κατασκευαστή.

Όταν εξετάζω το σχέδιο υπηρεσίας, αφαιρώ την εγγύηση του κατασκευαστή από το σχέδιο υπηρεσίας και αποφασίζω αν αυτό είναι ένα κόστος που είμαι πρόθυμος να πληρώσω για αυτή τη διάρκεια κάλυψης.

Αγοράστε το μοντέλο του περασμένου έτους

Μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση, επειδή τα παλαιότερα μοντέλα συνήθως εκπτωθούν για να κάνουν χώρο για τα νέα.

Κατά την εμπειρία μου, οι κατασκευαστές δεν αλλάζουν δραματικά το σχεδιασμό μιας τηλεόρασης από έτος σε έτος. Θα εξελιχθούν.

Σημαντικές διαφορές είναι συνήθως καλλυντικές, όπως τα γραφικά του μενού, το περίπτερο της τηλεόρασης κ.λπ. Εάν ένας κατασκευαστής κάνει μια σημαντική αναθεώρηση των επεξεργαστών βίντεο, τότε πιθανόν να το γνωρίζετε όταν συγκρίνουμε το τρέχον μοντέλο με το προηγούμενο έτος. Συχνά, οι επεξεργαστές βίντεο φέρουν την ετικέτα κάτι σαν την πρώτη, τη δεύτερη, την τρίτη γενιά.

Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες Web που επιτρέπουν συγκρίσεις μοντέλων μεταξύ τους. Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις που ισχύουν και για τα πιο πρόσφατα μοντέλα:

Αγοράστε ένα ανακαινισμένο, ανοικτό κουτί ή επιστρέφοντας HDTV

Κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει σε άμεση εξοικονόμηση πόρων έναντι κλειστών αντικειμένων.

Έχω αγοράσει ένα επιστρεφόμενο, ένα ανοιχτό κουτί και μία ανακαινισμένη τηλεόραση. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε κατά την αγορά αυτών των τύπων τηλεοράσεων . Εδώ είναι οι σκέψεις μου για τις εμπειρίες μου:

Προφανώς, πρέπει να προχωρήσετε με προσοχή όταν σκέφτεστε να αγοράσετε μεταχειρισμένα εμπορεύματα . Με απλά λόγια, να γνωρίζετε την πολιτική επιστροφής του καταστήματος και τους όρους εγγύησης για την τηλεόραση ή να διαβάσετε αναλυτικά σχετικά με τα ανακαινισμένα αντικείμενα .

Επίσκεψη σε τακτά χρονικά διαστήματα

Θα πρέπει να επιταχύνετε τις τελευταίες εκπτώσεις, τις πωλήσεις και τις πληροφορίες σχετικά με το κουπόνι.

Αυτές οι ιστοσελίδες εμφανίζουν ηλεκτρονικά κουπόνια, εκπτώσεις και διαφημιστικές πληροφορίες διαφήμισης. Συχνά, οι χώροι διαπραγμάτευσης έχουν τις εισηγμένες πωλήσεις πριν από την επίσημη παρουσίασή τους στα καταστήματα.

Η αγαπημένη μου περιοχή είναι η TechBargains. Καλύπτουν ηλεκτρονικά καλούδια όπως οι τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας, τα κινητά τηλέφωνα, τους υπολογιστές, τα iPod, κ.λπ. Μου αρέσει επειδή η περιοχή κάλυψης είναι σημαντική και είναι γρήγορη για να αναφέρουν συμφωνίες. Ήταν ο πρωταρχικός χώρος στον οποίο πήγα όταν έβλεπα τις πωλήσεις της μαύρης Παρασκευής.

Υπάρχουν επίσης πολλοί άλλοι ιστότοποι όπως το Tech Bargains. Ορισμένα από αυτά που προτείνω περιλαμβάνουν:

Χρησιμοποιήστε κουπόνια και εκπτώσεις για να αγοράσετε on-line

Μπορείτε να αγοράσετε από μερικούς από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές στον κόσμο. Αυτές οι τοποθεσίες κουπονιών είναι πολύ παρόμοιες με τις περιοχές ευκαιρίας που αναφέρονται παραπάνω. Η ειδικότητά τους είναι εξοικονόμηση με κουπόνια και εκπτώσεις.

Εδώ είναι έξι τοποθεσίες που συνιστάται σε μένα από έναν συνεργάτη που κάνει ένα μεγάλο ποσό online αγορές: