Αναζήτηση κλειδιών προϊόντος των Windows v1.0

Μια πλήρης αναθεώρηση του Finder κλειδιών προϊόντος των Windows, ένα εργαλείο εύρεσης κλειδιών

Το Windows Finder Finder είναι ακριβώς αυτό - ένα βασικό πρόγραμμα εύρεσης . Μπορεί να βρει το κλειδί προϊόντος για μερικές εκδόσεις των Windows, αλλά σε αντίθεση με παρόμοιο λογισμικό, η λειτουργία του σταματά εκεί.

Παρόλο που ο εντοπισμός κλειδιών προϊόντος των Windows δεν εντοπίζει κλειδιά από εγκατεστημένο λογισμικό, εξακολουθεί να είναι ιδανικό για την εύρεση του αριθμού -κλειδιού προϊόντος των Windows . Μπορείτε να βρείτε το κλειδί σας σε δευτερόλεπτα και στη συνέχεια να το αντιγράψετε εύκολα αλλού για ασφαλή φύλαξη.

Σημαντικό: Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις του προγράμματος Finder για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά προγράμματα εύρεσης γενικά.

Λήψη του Windows Product Key Finder

Σημείωση: Αυτή η αναθεώρηση είναι του Windows Product Key Finder v1.0. Παρακαλώ ενημερώστε μας αν υπάρχει μια νεότερη έκδοση που πρέπει να επανεξετάσω.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εντοπισμό κλειδιών προϊόντος των Windows

Ακολουθούν κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον Windows Product Key Finder, συμπεριλαμβανομένων των κυριότερων λειτουργικών συστημάτων που βρίσκουν κλειδιά προϊόντος για:

Βρίσκει κλειδιά για λειτουργικά συστήματα: Windows 7 , Windows Vista , Windows XP . Το Windows Product Key Finder θα ανοίξει στα Windows 8 και τα Windows 10, αλλά το κλειδί προϊόντος που εμφανίζει δεν είναι το σωστό

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Οι σκέψεις μου στο Finder κλειδιών προϊόντος των Windows

Αν δεν χρειάζεται να βρείτε κλειδιά προϊόντος ή σειριακούς αριθμούς για οτιδήποτε άλλο εκτός από το λειτουργικό σύστημα των Windows, το Windows Product Key Finder είναι απολύτως τέλειο - δηλαδή, εάν δεν χρειάζεται να βρείτε το κλειδί των Windows 8 ή Windows 10 .

Πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Εύρεση πλήκτρου για να λειτουργήσει το πρόγραμμα, αλλά δεν είναι πραγματικά μεγάλο πρόβλημα, επειδή είναι μόνο ένα κουμπί και το κλειδί προϊόντος εμφανίζεται αμέσως μετά.

Μου αρέσει ότι μπορείτε να αντιγράψετε το κλειδί προϊόντος από το παράθυρο του προγράμματος, αλλά δεν μπορείτε να αντιγράψετε τον σειριακό αριθμό, την ημερομηνία εγκατάστασης κ.λπ., κάτι που είναι πολύ κακό.

Δεν βρήκατε αυτό που αναζητούσατε με τον Windows Product Key Finder;

Δοκιμάστε ένα διαφορετικό ελεύθερο πρόγραμμα εύρεσης κλειδιών ή ίσως ακόμη και ένα εργαλείο εύρεσης κλειδιού υψηλής ποιότητας .

Λήψη του Windows Product Key Finder