Μόλις πήρα ένα iPad ... Τι είναι στη συνέχεια;

Το iPad είναι μια εντυπωσιακή συσκευή. Είναι το καλύτερο εργαλείο περιήγησης ιστού γύρω από το σπίτι, μια καταπληκτική πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών, ένας αναγνώστης eBook, ιδανικό για να παρακολουθείτε ταινίες σχεδόν οπουδήποτε, ένα εξαιρετικό εργαλείο παραγωγικότητας και πολλά άλλα. Ακόμα κι αν είχατε ένα iPod ή iPhone στο παρελθόν, η ρύθμιση και η χρήση του iPad είναι λίγο διαφορετική. Υπάρχουν βέβαια πολλά που πρέπει να μάθετε, αλλά αυτά τα μαθήματα, οι τεχνικές συμβουλές και οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να κατεβείτε και να τρέξετε στις πρώτες ημέρες που κατέχετε ένα iPad.

01 από 07

Ρύθμιση του iPad

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Πρέπει να ξεκινήσετε με τα βασικά, σωστά; Αυτό σημαίνει να έχετε το απαιτούμενο λογισμικό και λογαριασμούς και να κατανοείτε το υλικό του iPad. Με αυτό που έγινε, ήρθε η ώρα να ρυθμίσετε το iPad σας και να το χρησιμοποιήσετε.

02 του 07

Χρησιμοποιώντας το iPad

image copyright Apple Inc.

Αφού ρυθμίσετε το iPad, η διασκέδαση αρχίζει πραγματικά. Αυτά τα άρθρα μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε μερικά βασικά καθήκοντα.

03 του 07

Το iPad ως αναγνώστη eBook

Μεταξύ των πολλών χαρακτηριστικών του, το iPad έχει σχεδιαστεί για να είναι ένας μεγάλος αναγνώστης ηλεκτρονικών βιβλίων, μια συσκευή που μπορεί να αντικαταστήσει ένα Amazon Kindle ή Barnes και Noble NOOK στο νυχτερινό σας περίπτερο. Αυτά τα άρθρα συγκρίνουν τα τρία και σας βοηθούν να χρησιμοποιήσετε το iPad για να αντικαταστήσετε τα ράφια των βιβλίων.

04 του 07

Λήψη και χρήση εφαρμογών iPad

εικόνα πίστη Volanthevist / Moment / Getty εικόνες

Το ίδιο το iPad είναι εξαιρετικό, αλλά αυτό που το καθιστά πραγματικά ξεχωριστό είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο App Store. Με αυτά, το iPad σας μπορεί να κάνει σχεδόν τίποτα.

05 του 07

Παιχνίδια στο iPad

πιστωτική εικόνα: Dan Porges / Taxi / Getty Images

Τα παιχνίδια είναι εθιστικά στο iPad. Από τους γρίφους στους σκοπευτές έως τον αθλητισμό μέχρι τις πλατφόρμες και πέρα, η τεράστια οθόνη του iPad και οι διαισθητικοί έλεγχοι καθιστούν τα παιχνίδια παιχνιδιού σούπερ διασκέδαση. Όταν πρόκειται για τυχερά παιχνίδια, είναι μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε:

06 του 07

Προηγμένη χρήση του iPad

πιστωτική εικόνα: Hero Images / Getty Images

Μόλις έχετε τα βασικά κάτω, δείτε αυτά τα άρθρα. Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το iPad σας στο χώρο εργασίας, σε αεροπλάνο ή απλώς για πιο περίεργα πράγματα γύρω από το σπίτι, με αυτές τις προηγμένες συμβουλές για τη χρήση του iPad σας, θα είστε επαγγελματίες χωρίς καθυστέρηση.

07 του 07

Βοήθεια και υποστήριξη iPad

image credit: Paul Thompson / Corbis Ντοκιμαντέρ / Getty Images

Το iPad είναι γενικά εύκολο στη χρήση και αξιόπιστο, αλλά μερικές φορές τα πράγματα πάνε στραβά. Όταν το κάνουν, αυτά τα άρθρα θα σας βοηθήσουν να τα διορθώσετε.