Πώς να σαρώσετε έγγραφα με το iPad σας

Οι ημέρες που χρειάζονται ένα μεγάλο, αδύναμο σαρωτή στο γραφείο σας έχουν τελειώσει. Το iPad μπορεί εύκολα να σαρώσει έγγραφα. Στην πραγματικότητα, οι εφαρμογές σε αυτόν τον κατάλογο είναι πολύ καλύτερες από έναν παλιομοδίτικο σαρωτή. Μπορούν να σας επιτρέψουν να επεξεργαστείτε έγγραφα, έγγραφα φαξ , να αποθηκεύσετε έγγραφα στο σύννεφο και ένας από αυτούς θα διαβάσει ακόμη και το έγγραφο πίσω σε σας.

Η πραγματική σάρωση του εγγράφου πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας την κάμερα που βρίσκεται πίσω από το iPad. Κάθε μία από αυτές τις εφαρμογές θα αποκόψει το έγγραφο από την υπόλοιπη εικόνα, οπότε θα έχετε ακριβώς τη σελίδα που θέλετε να σαρώσετε και όχι το στυλό που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο έγγραφο. Κατά τη λήψη της εικόνας, η εφαρμογή σαρωτή θα σας δείξει το πλέγμα που θα χρησιμοποιήσει για να αποκόψει το έγγραφο από την εικόνα. Αυτό το πλέγμα είναι επεξεργάσιμο, οπότε αν δεν έχετε αρκετά ολόκληρο το έγγραφο, μπορείτε να το αλλάξετε το μέγεθος.

Κατά τη σάρωση του εγγράφου, είναι σημαντικό να περιμένετε έως ότου οι λέξεις στη σελίδα εστιασθούν. Η κάμερα στο iPad θα προσαρμοστεί αυτόματα, ώστε να γίνει ευανάγνωστο το κείμενο στη σελίδα. Για τις καλύτερες σαρώσεις, περιμένετε μέχρι να διαβάσετε εύκολα τις λέξεις.

01 από 05

Scanner Pro

Readdle

Εύκολα το καλύτερο της δέσμης, το Scanner Pro είναι ο σωστός συνδυασμός τιμής και αξιοπιστίας. Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση, σαρώνει μεγάλα αντίγραφα και έχει τη δυνατότητα να στείλει φαξ σε έγγραφα για μικρές αγορές εντός της εφαρμογής. Εκπληκτικά, η τιμή το τοποθετεί σε μία από τις λιγότερο ακριβές εφαρμογές σαρωτή για μια έκδοση «pro». Μετά τη σάρωση, μπορείτε να επιλέξετε να στείλετε μήνυμα με το έγγραφο ή να τα μεταφορτώσετε σε Dropbox, Evernote και άλλες υπηρεσίες cloud. Και αν έχετε iPhone, τα σαρωμένα έγγραφα θα συγχρονιστούν αυτόματα μεταξύ των συσκευών σας. Περισσότερο "

02 του 05

Prizmo

Εάν θέλετε όλες τις καμπάνες και σφυρίχτρες, μπορεί να θέλετε να πάτε με Prizmo. Εκτός από τη σάρωση εγγράφων και την αποθήκευση τους μέσω διαφόρων υπηρεσιών cloud, το Prizmo μπορεί να δημιουργήσει επεξεργάσιμα έγγραφα από τις σαρώσεις σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό εάν θέλετε να καταγράψετε το κείμενο ενός εγγράφου και να κάνετε μερικές γρήγορες αλλαγές. Έχει επίσης ικανότητες κειμένου σε ομιλία, ώστε να μπορεί όχι μόνο να σαρώσει τα έγγραφά σας αλλά και να τα διαβάσει σε εσάς. Περισσότερο "

03 του 05

Scanbot

Ενώ ο Scanbot είναι ο νέος τύπος στο μπλοκ, είναι γεμάτο με πολλά υπέροχα χαρακτηριστικά. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν απλώς έναν βασικό σαρωτή με τη δυνατότητα αποθήκευσης σε υπηρεσίες cloud χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν για τίποτα. Ενώ η επαγγελματική έκδοση του Scanbot ανοίγει τη δυνατότητα επεξεργασίας εγγράφων, προσθήκη υπογραφών, προσθήκη των δικών σας σημειώσεων σε ένα έγγραφο ή ακόμα και κλειδώματος με κωδικό πρόσβασης, η δωρεάν έκδοση θα είναι αρκετή για πολλούς χρήστες.

Εάν το μόνο που χρειάζεστε είναι να σαρώσετε ένα έγγραφο και να το αποθηκεύσετε στο iCloud Drive ή το Dropbox, το Scanbot είναι μια εξαιρετική επιλογή. Και ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του Scanbot είναι ότι κάνει τη σάρωση για εσάς - αντί να περιμένει μέχρι να γίνει σαφές το κείμενο και να τραβήξει μια φωτογραφία του εγγράφου σας, η Scanbot εντοπίζει πότε η σελίδα είναι εστιασμένη και τραβάει τη φωτογραφία αυτόματα. Περισσότερο "

04 του 05

Doc Scan HD

Το Doc Scan HD έχει την καλύτερη διασύνδεση του τσαμπιού, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά εύκολη την ανάληψη και τη χρήση του. Τα δωρεάν χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη σάρωση και την επεξεργασία, οπότε αν χρειαστεί να προσθέσετε μια υπογραφή στα έγγραφα, το Doc Scan είναι μια καλή επιλογή. Μπορείτε να επιλέξετε να στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή να το αποθηκεύσετε στο ρολόι της μηχανής σας, αλλά εάν θέλετε να το αποθηκεύσετε σε μια υπηρεσία σύννεφο, όπως το Google Drive ή το Evernote, θα χρειαστεί να αγοράσετε την έκδοση pro. Περισσότερο "

05 του 05

Genius Scan

Το Genius Scan ειδικεύεται στη δημιουργία αρχείων PDF πολλών σελίδων εκτός των εγγράφων που σαρώτε. Ισχυρίζεται ότι καθιστά το κείμενο ευκολότερο να διαβαστεί, αν και τα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν. Η δωρεάν έκδοση περιορίζεται από το σημείο όπου μπορείτε να εξάγετε έγγραφα, αλλά σας επιτρέπει να εξάγετε σε "Άλλες εφαρμογές" και εάν ρυθμίσετε Dropbox ή άλλες υπηρεσίες σύννεφων δεξιά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πάρετε το έγγραφο στη μονάδα σύννεφων με την δωρεάν έκδοση. Περισσότερο "