Πώς να χρησιμοποιήσετε την Apple Music στο iPad

01 από 04

Πώς να ενεργοποιήσετε τη μουσική της Apple στο iPad

Για να συμμετάσχετε στην Apple Music, θα πρέπει πρώτα να ενημερώσετε το iPad σας στο iOS 8.0.4. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στις Ρυθμίσεις του iPad μεταβαίνοντας στις Γενικές ρυθμίσεις και επιλέγοντας Ενημέρωση λογισμικού. ( Βρείτε λεπτομερέστερες οδηγίες σχετικά με την αναβάθμιση του iPad σας . ) Μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης, θα σας ζητηθεί να συμμετάσχετε στην Apple Music την πρώτη φορά που θα εκκινήσετε την εφαρμογή Μουσική.

Για μερικούς από εμάς, αυτό θα είναι ένα μη-brainer. Η Apple προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 3 μηνών και είναι εύκολο να πει "Ναι!" δωρεάν μουσική. Για άλλους, είναι μια πιο δύσκολη απόφαση. Οι δωρεάν δοκιμές λειτουργούν τόσο καλά επειδή ακόμα και αν δεν χρησιμοποιήσουμε την υπηρεσία, ξεχνάμε συχνά να την ακυρώσουμε μέχρι να χρεωθούμε.

Συμβουλή: Ρωτήστε το Siri να σας υπενθυμίσει να ακυρώσετε την Apple Music

Και αφού παρακάμψετε αυτή την αρχική σελίδα εγγραφής, δεν θα σας ζητηθεί ξανά. Τόσο πώς εγγραφείτε στην Apple Music;

Στην επάνω αριστερή γωνία της ανασχεδιασμένης εφαρμογής της Apple είναι ένα κουμπί που έχει σχήμα κεφαλής με ένα μικρό κύκλο γύρω της. Πατήστε αυτό το κουμπί για να μεταβείτε στις πληροφορίες του λογαριασμού σας.

Οι ρυθμίσεις λογαριασμού θα σας επιτρέψουν να αλλάξετε το όνομα που συσχετίζεται με τον λογαριασμό σας Apple Music, το ψευδώνυμο που εμφανίζεται όταν δημοσιεύετε μηνύματα και την εικόνα του προφίλ σας. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την Apple Music πατώντας το κουμπί "Join Apple Music".

Επόμενο: Επιλέξτε το Apple Music Plan

02 από 04

Επιλέξτε το σχέδιο της Apple Music

Αφού πατήσετε το κουμπί "Join Apple Music", θα σας ζητηθεί να μάθετε ποιο πρόγραμμα εγγραφής θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Το μεμονωμένο σχέδιο είναι μόνο για λογαριασμό σας, ενώ το οικογενειακό σχέδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε στην οικογένειά σας.

Αυτό είναι το σημαντικό κομμάτι: Για να χρησιμοποιήσετε το οικογενειακό σχέδιο, θα πρέπει να συνδέσετε τους λογαριασμούς του iTunes σε όλες τις Κοινές οικογένειες της Apple . Εάν όλοι στην οικογένειά σας μοιράζονται τον ίδιο λογαριασμό iTunes, το οικογενειακό σχέδιο δεν θα προσθέσει τίποτα στο ατομικό σχέδιο.

Μπορεί να σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο λογαριασμό iTunes για να επαληθεύσετε τη συνδρομή σας. Αν αυτή είναι η πρώτη εγγραφή σας, δεν θα χρεωθείτε μέχρι να ολοκληρωθεί η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος, αλλά θα πρέπει να επαληθεύσετε την επιλογή σας εισάγοντας τον κωδικό πρόσβασής σας.

Επόμενο: Επιλέξτε την αγαπημένη σας μουσική

03 του 04

Επιλέξτε την αγαπημένη σας μουσική και καλλιτέχνες

Αφού επιλέξετε το σχέδιο της Apple Music, ήρθε η ώρα να ενημερώσετε την Apple για τα ενδιαφέροντά σας. Θα το κάνετε αυτό επιλέγοντας τα αγαπημένα σας μουσικά είδη από τους μικρούς κόκκινους κύκλους στην οθόνη. Θυμηθείτε, πρέπει να πατήσετε δύο φορές για την αγαπημένη σας μουσική και μία φορά για μουσική που σας αρέσει, αλλά δεν αγαπάτε απαραιτήτως.

Πώς να ακούσετε Podcasts στο iPad σας

Το επόμενο βήμα είναι να κάνουμε το ίδιο πράγμα με τους καλλιτέχνες. Οι καλλιτέχνες που εμφανίζονται στην οθόνη θα εξαχθούν από τα είδη που επιλέξατε ως αγαπημένα σας, αλλά θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να προσθέσετε νέους καλλιτέχνες μόνο σε περίπτωση που δεν αναγνωρίσετε πολλά από τα ονόματα.

Αν τα βήματα αυτά είναι γνωστά, είναι ίδια με την εγγραφή για το iTunes Radio. Είναι πολύ κακό που η Apple δεν έφερε αυτές τις απαντήσεις στην Apple Music.

Επόμενο: Χρήση της Apple Music

04 του 04

Χρησιμοποιώντας τη Μουσική της Apple

Τώρα που έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την Apple Music. Το πρόγραμμα εγγραφής σας δίνει πρόσβαση σε χιλιάδες τραγούδια που μπορείτε να κάνετε stream. Έτσι πού να ξεκινήσετε;

Χρησιμοποιήστε το κουμπί αναζήτησης στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να αναζητήσετε μια μπάντα ή ένα τραγούδι που σας αρέσει αλλά δεν είστε κύριος. Ενώ πολλοί καλλιτέχνες συμμετέχουν στην Apple Music, κάποιοι δεν το κάνουν, οπότε αν δεν μπορείτε να βρείτε το τραγούδι ή το συγκρότημα, δοκιμάστε ένα διαφορετικό.

Μόλις εντοπίσετε ένα τραγούδι, μπορείτε να το παίξετε αγγίζοντας το εικονίδιο δίπλα του. Αλλά μπορείτε να κάνετε περισσότερα από ό, τι παίζετε. Αν πατήσετε τα τρία κουμπιά στα δεξιά του ονόματος του τραγουδιού, θα λάβετε ένα μενού που σας επιτρέπει να προσθέσετε το τραγούδι στην τρέχουσα ουρά σας, να το προσθέσετε σε μια λίστα αναπαραγωγής, να το κατεβάσετε ώστε να μπορείτε να το αναπαράγετε ενώ είστε εκτός σύνδεσης ή να ξεκινήσετε προσαρμοσμένο ραδιοφωνικό σταθμό βασισμένο στο τραγούδι.

Οι κορυφαίες εφαρμογές για ροές ταινιών και τηλεοπτικές εκπομπές