Οι 8 καλύτερες φωτογραφικές μηχανές μεγάλης ανάλυσης που θα αγοράσουν το 2018

Αγοράστε τις φωτογραφικές μηχανές που έχουν τα περισσότερα megapixel

Όταν πρόκειται για μια κάμερα μεγάλης ανάλυσης, θα βρείτε τις καλύτερες φωτογραφίες που προκύπτουν από το να έχετε τον μεγαλύτερο αισθητήρα, τα πιο megapixel, εξαιρετικούς φακούς και εξαρτήματα υψηλότερης ποιότητας από οποιαδήποτε άλλη κατηγορία φωτογραφικών μηχανών. Αυτό δεν σημαίνει ότι άλλες φωτογραφικές μηχανές δεν θα προσφέρουν φανταστικά φωτογραφικά αποτελέσματα ή ότι το μεγάλο ψήφισμα εγγυάται εξαιρετικά αποτελέσματα. Τελικά, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που εμπίπτουν στην ποιότητα της εικόνας, όπως φωτισμός, βάθος πεδίου, διάφραγμα και εστίαση και όλοι μπορούν να διαδραματίσουν βασικούς ρόλους στον τρόπο με τον οποίο ένας φωτογράφος μπορεί να αποτυπώσει την καλύτερη διαθέσιμη φωτογραφία και βίντεο.

Αν ψάχνετε για μια φωτογραφική μηχανή υψηλής ανάλυσης, το EOS 5DS R της Canon είναι το crème de la crème, προσφέροντας απίστευτη ανάλυση 50,6 megapixels. Μην κάνετε κανένα λάθος, το EOS είναι αποφασισμένο να είναι πρωταρχικός σκοπευτής και ενώ προσφέρει 1920 x 1080 30fps λήψη βίντεο, αυτή η φωτογραφική μηχανή πλήρους καρέ είναι για την φωτογραφία ακόμα. Η έντονη τιμή είναι μόνο για το σώμα, χωρίς φακό, αλλά η Canon προσφέρει μια σειρά από φακούς της σειράς EF που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το EOS. Φακοί στην άκρη, η Canon πρόσθεσε ένα φίλτρο χαμηλής διέλευσης για να βοηθήσει πλήρως να επωφεληθεί από τον αισθητήρα CMOS των 50,6 megapixel για να προσφέρει ακόμη υψηλότερες εικόνες ανάλυσης και αυξημένη ευκρίνεια.

Το σώμα της φωτογραφικής μηχανής είναι τυπικό στυλ Canon, μαύρο και υφή, χωρίς ιδιαίτερες ιδιαιτερότητες που το κάνουν να ξεχωρίζει από το πλήθος. Δηλαδή, προσφέρει φανταστική εργονομία στο χέρι κατά τη διάρκεια γυρίσματος και ένα σφραγισμένο από καιρικές συνθήκες σώμα προστατεύει τα στοιχεία από τα στοιχεία. Τα 3.2 ζευγάρια LCD σταθερής θέσης με σκόπευτρο κάλυψης 100% που προσφέρει μεγέθυνση 0,71x, η οποία είναι εξαιρετική. Για να βοηθήσει με τη λήψη, η Canon πρόσθεσε μια εκπληκτική 61-σημείων αυτόματης εστίασης που είναι μεταξύ της υψηλότερης ακρίβειας οποιουδήποτε DSLR στην αγορά σήμερα. Αν μια εκπληκτική ποσότητα λεπτομέρειας είναι αυτό που χρειάζεται η φωτογραφία σου, αυτό είναι αυτό που πρέπει να αγοράσεις.

Αν και μπορεί να είναι η μοναδική κάμερα σε αυτή τη λίστα κάτω από $ 1.000, το Olympus OM-D E-M5 Mark II προσφέρει επεξεργαστή εικόνας TruePic VII των 40 megapixel. Μέχρι και 40 τοις εκατό μικρότερο και ελαφρύτερο από το παραδοσιακό DSLR, ο Olympus διαθέτει εργονομικά φιλικό προς το περιβάλλον σώμα που είναι στεγανό, αδιάβροχο και στεγανό. Και παρόλο που είναι η φθηνότερη στον κατάλογο, δεν σκουπίζει τα χαρακτηριστικά. Διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας πέντε αξόνων για τη μείωση της θόλωσης που προκαλείται από το χέρι της φωτογραφικής μηχανής και την ταχύτητα λήψης 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες φωτογραφικές μηχανές πλήρους καρέ, ο Olympus περιλαμβάνει βίντεο, αλλά υπερβαίνει ένα μέρος του ανταγωνισμού με υψηλότερες τιμές, προσφέροντας 1080p Full HD λήψη βίντεο σε 60, 30, 25 και 24fps.

Ένας χώρος όπου ο Olympus πέφτει με τον προϋπολογισμό του είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Στις 310 φωτογραφίες, είναι σύντομη, αλλά η συνεργασία της ποιότητας των εικόνων και της τιμολόγησης του προϋπολογισμού σημαίνει μια (ξεχωριστά αγορασμένη) δευτερεύουσα μπαταρία δεν ξεφεύγει από την ερώτηση. Πέρα από την μπαταρία, ο Olympus βοηθά στην προβολή των φωτογραφιών που έχουν τραβηχτεί και προβάλλει το μενού σε μια οθόνη LCD τριών ιντσών που αναδιπλώνεται προς τα πλάγια και περιστρέφεται συνολικά κατά 270 μοίρες. Το διαδραστικό ηλεκτρονικό σκόπευτρο προσφέρει πλήρη έλεγχο στο επίπεδο των ματιών για λήψη στιγμιότυπων ημέρας ή νύχτας, είτε βρίσκεστε στο στούντιο είτε σε μια βουνοκορφή. Ρίξτε σε WiFi για μεταφορά φωτογραφιών σε ένα smartphone ή υπολογιστή και το αποτέλεσμα είναι ένα φανταστικό φιλικό προς τον προϋπολογισμό shooter που κάνει μια εξαιρετική φωτογραφική μηχανή, ειδικά αν βρίσκεστε σε κατακόρυφη εικόνα κατακόρυφου και πορτρέτου.

Χτισμένο με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL15, η φωτογραφική μηχανή Nikon D850 μπορεί να τραβήξει 1.840 ακίνητες εικόνες με μία μόνο φόρτιση (δηλαδή περίπου 70 ώρες βίντεο 4K.) Είναι η No. 1 New Release σε φωτογραφικές μηχανές DSLR στο Amazon και είναι σίγουρο ότι θα σας διαρκέσει ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο χωρίς την ανάγκη χρέωσης αν το πάρετε μαζί σας στις διακοπές σας.

Το D850 της Nikon έχει σχεδιαστεί με έναν οπίσθιο φωτισμό οθονών πλήρους καρέ με οθόνη αφής και χωρίς οπτικό φίλτρο χαμηλής διέλευσης. Η βαριά κάμερα χρησιμοποιεί 45,7 megapixel για εξαιρετική ποιότητα ανάλυσης και ανώτερη δυναμική εμβέλεια για λήψεις σε μεγάλη απόσταση, χωρίς ποτέ να παραβλέπει την ποιότητα. Είναι σε θέση να καταγράψει εννέα καρέ ανά δευτερόλεπτο με πλήρη ανάλυση χωρίς καμία μείωση στις αναλύσεις εικόνας. Θα μπορείτε να καταγράφετε βίντεο 4K Ultra HD καθώς και ένα χρονικό διάστημα 8K χρησιμοποιώντας ένα χρονόμετρο διαστήματος. Υπάρχει επίσης μια λήψη αργής κίνησης μέχρι 120 FPS σε πλήρη ανάλυση 1080p.

Όταν πρόκειται για εξαιρετικά αποτελέσματα φωτογραφιών, το 45,7-megapixel Nikon D850 DSLR προσφέρει σε μεγάλο βαθμό. Ευτυχώς, αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι κάτι παραπάνω από τα megapixel, με άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως ένα σύστημα αυτόματης εστίασης 153 σημείων, 4K εγγραφή βίντεο και χρονικά διαλείμματα, σύνδεση Bluetooth και Wi-Fi, καθώς και 7 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Πέρα από το σύνολο χαρακτηριστικών του, ο σχεδιασμός ζυγίζει περίπου δύο κιλά και έχει μια άνετη λαβή που αισθάνεται ακριβώς στο χέρι.

Για τους μακροχρόνιους χρήστες της Nikon, το σετ ελέγχου θα είναι άμεσα εξοικειωμένο με τα κουμπιά που είναι οργανωμένα σε κανονική μορφή της Nikon, παρόλο που θα βρείτε έναν ειδικό επιλογέα στην αριστερή πλευρά και το κουμπί ISO έχει αντικατασταθεί με ένα κουμπί λειτουργίας. Η οθόνη LCD με κλίση 3,2 ιντσών είναι εξίσου εξαιρετική και διαθέτει υποστήριξη οθόνης αφής που επιτρέπει απλή και γρήγορη πλοήγηση μενού.

Ενώ η μέτρηση των megapixel μπορεί να μην είναι τόσο υψηλή όσο κάποια από τα αντίστοιχά της, η φωτογραφική μηχανή Pentax KP 24,32 megapixel DSLR προσφέρει έναν ξεχωριστό συνδυασμό φωτογραφίας και προστασίας από τα στοιχεία. Ανθεκτικός στη σκόνη και ανθεκτικό στο νερό, το Pentax μπορεί να χειριστεί ακραίες συνθήκες έως 14 βαθμούς Φαρενάιτ πριν αποτύχει να λειτουργήσει. Η λεπτή σχεδίαση του σώματος βοηθάει να λειτουργεί τέλεια για περιστασιακή φωτογραφία ή για μονοπάτια πεζοπορίας.

Καθώς η πρώτη κάμερα APS-C ενσωματώνει τη μείωση του κούνημα, το Pentax προσφέρει έναν μηχανισμό πέντε αξόνων που βοηθά στην αντιστάθμιση της φωτογραφικής μηχανής από την φυσική ανάδευση από το χέρι, παρέχοντας εξαιρετικά φωτογραφικά αποτελέσματα σε κάθε πρέσα κλείστρου. Επιπλέον, το KP έχει σχεδιαστεί για ευαισθησία ISO 819.200, γεγονός που την καθιστά εξαιρετική επιλογή για τη λήψη φωτογραφιών κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η κεκλιμένη οθόνη LCD βοηθά τον φωτογράφο τόσο στην υψηλή όσο και στη χαμηλή γωνία λήψης.

Η προσπάθεια της Canon να κυριαρχήσει στην αγορά πλήρους πλαισίου συνεχίζεται με το EOS 5D Mark IV και τον αισθητήρα DIGIC CMOS των 30,4 megapixel. Η μεγαλύτερη ανάλυση του Mark IV προσφέρει μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ της ανάλυσης και της δυναμικής εμβέλειας, διατηρώντας παράλληλα τη φήμη της Canon για κορυφαία απόδοση χρώματος. Για να σας βοηθήσουν να τραβήξετε το τέλειο στιγμιότυπο κάθε φορά, η Canon συμπεριέλαβε ένα γρήγορο και ακριβές σύστημα αυτόματης εστίασης 61 σημείων, καθώς και ταχύτητα συνεχούς λήψης έως και 7 καρέ ανά δευτερόλεπτο, για να σιγουρευτείτε ότι έχετε τραβήξει εύκολα τα θέματα που κινούνται γρήγορα. Είναι το τελευταίο κομμάτι που κάνει το Mark IV ιδανικό για φωτογράφηση γάμων, πορτραίτων και αθλητικών εκδηλώσεων.

Η Canon σχεδίασε το Mark IV να είναι σκληρό και, ενώ είναι εργονομικά άνετο και ελαφρύ για μια φωτογραφική μηχανή πλήρους καρέ στα 1,8 λίβρες, η προσθήκη στεγανωτικών καιρικών συνθηκών το καθιστά κατάλληλο για τα στοιχεία. Επιπλέον, η Canon πρόσθεσε ανάλυση βίντεο 4K σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, με ένα εξαιρετικά εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας και μια γρήγορη μέθοδο για την απόκτηση μοναδικών εικόνων 8,8 megapixel από το βίντεο. Ρίξτε στο εύρος ISO από 100-32000 με επέκταση 50-102400 και είναι εύκολο να δείτε γιατί ο Mark IV είναι ένα όνειρο φωτογράφων πλήρους πλαισίου. Η στρογγυλοποίηση του συνόλου χαρακτηριστικών είναι μια οθόνη αφής σταθερής θέσης 3,2 ιντσών, η οποία σας επιτρέπει να αναπαράγετε τα μενού και να επιλέξετε τις επιλογές καθώς και να περάσετε τις εικόνες και να πιέζετε το zoom, το οποίο αισθάνεται καλά στο σπίτι λόγω του κόσμου των smartphone .

Το 645Z της Pentax μπορεί να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2014, αλλά η κάμερα αισθητήρα CMOS των 51,4 megapixel εξακολουθεί να είναι μια απόλαυση του φωτογράφου. Με διάρκεια μπαταρίας που υπερβαίνει τις 650 φωτογραφίες και τις λαμπερές κριτικές πέντε αστέρων στο Amazon, το 645Z αποδεικνύει ότι η ηλικία δεν έχει πάντα σημασία. Ως φωτογραφική μηχανή μεσαίου μεγέθους, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τιμή θα είναι πολύ υψηλή πριν ακόμα προσθέσετε την αγορά του φακού, οπότε σίγουρα δεν είναι κατάλληλη για το casual shooter. Η μεσαία μορφή υπερέχει στη μεγέθυνση φωτογραφιών χωρίς να χάσει τις λεπτομέρειες και το κάνει καλύτερα από μια τυπική κάμερα DLSR.

Υπάρχει μια μικρή καμπύλη εκμάθησης με το Pentax, αλλά μόλις καταλάβετε το σετ χαρακτηριστικών της φωτογραφικής μηχανής, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για πλάνα τοπίου. Θα μπορούσε να είναι εύκολο να συνοψίσω το Pentax ως υπερμεγέθη DSLR με μεγαλύτερο αισθητήρα, αλλά σε 3.42 λίβρες θα γνωρίζετε πότε κρατάτε το Pentax. Αλλά παρά το μεγάλο βάρος του, είναι εργονομικά σχεδιασμένο για να είναι άνετο και έτοιμο για μια στιγμή. Η ανακλινόμενη οθόνη LCD 3,2 ιντσών είναι ιδανική για προεπισκόπηση εικόνων αμέσως μετά τη σύλληψη. Υπάρχουν 27 σημεία αυτόματης εστίασης για να παρακολουθείτε ένα θέμα με χειροκίνητη εστίαση εξίσου βιώσιμο με το φωτεινό σκόπευτρο.

Τελικά, το Pentax μειώνεται στην ποιότητα εικόνας και είναι απίστευτο. Η φωτογραφία είναι πολύχρωμη και γεμάτη ζωή, με δυναμικό εύρος (έως και 204.800 ISO) που μπορεί να τεντωθεί στο όριο. Η λήψη βίντεο Full HD σε ταχύτητα μέχρι και 60fps είναι εξαιρετική και ζωντανή όσο θα μπορούσατε να φανταστείτε με ένα τέτοιο shooter υψηλής ανάλυσης. Έτσι, αν ψάχνετε να συλλάβετε και να εκτυπώνετε με την υψηλότερη λεπτομέρεια, το 645Z καλεί το όνομά σας (και το πορτοφόλι).

Η φωτογραφική μηχανή καθρέπτη A7R II της A7R II της Sony προσφέρει απίστευτη ανάλυση 42,3 megapixel που συνδυάζεται με τον μεγαλύτερο οπίσθιο φωτισμό αισθητήρα στην αγορά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το A7R II της Sony είναι μια εργονομικά ευχάριστη φωτογραφική μηχανή που έχει σφραγιστεί από καιρό και η πραγματική λάθος είναι η μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (μπορεί να τραβήξει μόνο 340 εικόνες πριν την επαναφόρτιση). Ωστόσο, η εξαιρετική απόδοση χαμηλού φωτισμού και η ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας θα σας κρατήσουν όλοι, αλλά αγνοείτε τη μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ο ίδιος ο αισθητήρας CMOS προσφέρει εξαιρετική ανάλυση και απόδοση θορύβου, έτσι ώστε οι εικόνες και το βίντεο να μην είναι εντυπωσιακά. Επιπλέον, τα σημεία ανίχνευσης 399 σε αυτόματη εστίαση είναι τόσο καλά, μπορούν να επικεντρωθούν στα μάτια του ατόμου ακόμα και όταν βρίσκονται σε κίνηση.

Η συμπερίληψη του βίντεο 4K είναι αξιοσημείωτη, αφού δεν προσφέρεται γενικά με κάμερες υψηλής ανάλυσης πλήρους καρέ, όπου η εστίαση είναι σε μεγάλο βαθμό σε αποτελέσματα φωτογραφιών. Η λήψη 4K σε μορφή Full Frame ή Super 35 με πλήρη εξάπλωση των χειροκίνητων χειριστηρίων παρέχει συναρπαστικά αποτελέσματα που βοηθούν να καταστήσει τη Sony μια απίστευτη προσφορά προς τιμή.

Είτε πρόκειται για βίντεο ή εικόνες, η σταθεροποίηση εικόνας σε πέντε άξονες προσθέτει ακριβή αντιστάθμιση για θόλωση αντισταθμίζοντας την ανακίνηση της κάμερας μετακινώντας κάθετα, οριζόντια, ράβδωση, εκσκαφή ή κύλιση για να εξασφαλιστεί σταθερή απεικόνιση εικόνας και βίντεο. Και η οθόνη Xtra Fine LCD τριών ιντσών προσφέρεται σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρονικό σκόπευτρο Tru-Finder για να βεβαιωθείτε ότι βλέπετε τα πάντα στο πλαίσιο πριν απομακρυνθείτε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .