Πώς να κερδίσετε χρήματα ως Web Hosting Reseller

Δεδομένου ότι το υπο-κανάλι Web Hosting υπάγεται στο κανάλι Industry & Trade και εστιάζουμε στην παροχή βοήθειας στις επιχειρήσεις φιλοξενίας και όχι στα άτομα, δεν έχω καλύψει ποτέ τέτοια θέματα, αλλά πρόσφατα υπήρξαν πολλά άτομα που έχουν να έρθετε σε επαφή μαζί μου και να ζητάτε βοήθεια στην είσοδο του χώρου φιλοξενίας ως μεταπωλητή. Έτσι, τελικά αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο για να ρίξω λίγο φως στα πιθανά έσοδα και τα κέρδη που φιλοξενεί μεταπωλητές μπορούν πραγματικά να δημιουργήσουν.

Τι σας εξαρτάται η επιτυχία;

Πρώτα απ 'όλα, το ποσό των χρημάτων που κάνετε εξαρτάται από τις τακτικές μάρκετινγκ και την αποτελεσματικότητα των εκστρατειών της ΔΕΗ (εάν αποφασίσετε να επενδύσετε χρήματα στο μάρκετινγκ Pay-Per-Click), τα ποσοστά μετατροπής και στη συνέχεια το περιθώριο στο οποίο, αποφασίζετε να λειτουργήσετε.

Μπορείτε να κάνετε εισόδημα έξι-μορφών;

Ξέρω ότι για το γεγονός ότι οι περισσότεροι από εσάς ενδιαφέρονται να μάθουν αν μπορείτε πραγματικά να φτιάξετε ένα εισόδημα έξι αριθμών ως μεταπωλητή φιλοξενίας, αλλά πριν μιλήσω για να κερδίσω $ 100.000 + ή τέτοιες φιγούρες, επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με χίλια δολάρια ως αναφορά.

Ορισμός στόχου πενιχρού $ 1.000 αρχικά

Έτσι, εάν ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε ένα μηνιαίο κέρδος 1.000 $, τότε είναι σημαντικό να παράγετε πωλήσεις ύψους τουλάχιστον 5.000 $, υποθέτοντας ένα υγιές περιθώριο κέρδους 20%. Σημειώστε ότι είναι τελείως σε εσάς να αποφασίσετε το περιθώριο κέρδους, αλλά συνιστούσα ανεπιφύλακτα τα περιθώρια κέρδους 15-20%, επειδή οτιδήποτε πάνω από το 20% περιθώριο θα κάνει τα πακέτα φιλοξενίας σας πολύ δαπανηρά και αυτό μπορεί να απενεργοποιήσει πολλές από τις δυνατότητές σας οι πελάτες.

Από την άλλη πλευρά, αν αποφασίσετε να εργαστείτε με περιθώριο κέρδους 5%, τότε θα πρέπει να μεταπωλήσετε πακέτα φιλοξενίας ύψους 20.000 δολαρίων για τη δημιουργία μηνιαίων κερδών 1.000 $ και απλά δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο και τις προσπάθειές σας .

Εργασία ως μεταπωλητής εναντίον θυγατρικών φιλοξενίας

Ακόμη και ως έμπορος θυγατρικών, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 60 δολάρια ανά παραπομπή πολύ εύκολα και απλά πρέπει να δημιουργήσετε μόνο 20 καλούς οδηγούς για να κερδίζετε 1.000 δολάρια το μήνα που εργάζεστε ως θυγατρική φιλοξενίας για κορυφαίους οικοδεσπότες Ιστού όπως JustHost, HostGator και GoDaddy.

Σε αυτή την περίπτωση, θα μπορούσατε ενδεχομένως να δημιουργήσετε επιχείρηση αξίας τουλάχιστον $ 10.000 - $ 20.000 για αυτούς τους οικοδεσπότες μακροπρόθεσμα και κερδίζοντας μόνο 1.000 δολάρια από αυτό. Ωστόσο, οι μεγάλοι οργανισμοί φιλοξενίας δεν φοβούνται να πληρώνουν υψηλά στις θυγατρικές τους σε βάση ανά παραπομπή, επειδή το γνωρίζουν από τις προηγούμενες εμπειρίες τους ότι οι περισσότεροι από τους πελάτες τους θα καταλήξουν να ξοδεύουν οπουδήποτε από $ 200 - $ 5.000 ετησίως εύκολα προς τη φιλοξενία και τα τέλη εγγραφής / ανανέωσης τομέα και το μέσο περιθώριο κέρδους θα ήταν πολύ μεγαλύτερο από το μπόνους παραπομπής των $ 60 που κατέβαλε.

Έτσι, αν θέλετε γρήγορα χρήματα, τότε εργάζεται ως θυγατρική φιλοξενία έχει πιο νόημα, από τη μεταπώληση πακέτα φιλοξενίας . Αλλά, στην περίπτωση του μάρκετινγκ θυγατρικών, είναι δύσκολο να προβλέψετε τα ποσοστά μετατροπής και τα κέρδη σας ενδέχεται να διαφέρουν δραστικά από μήνα σε μήνα.

Σε περίπτωση μεταπώλησης των πακέτων φιλοξενίας , αν καταφέρετε να προσελκύσετε 20 πελάτες κάθε μήνα (μόλις 1 / ημέρα) και υποθέτοντας ότι το μέσο μέγεθος παραγγελίας είναι μόλις $ 100, καταλήξατε να δημιουργείτε μόνο $ 2.000 τον πρώτο μήνα, εκ των οποίων, $ 200-400 θα είναι τα πραγματικά κέρδη σας (με περιθώριο κέρδους 10-20%).

Αλλά, μην απογοητεύεστε τόσο σύντομα, γιατί αυτό είναι μόνο η αρχή. η μαγεία της σύνθεσης κάνει όλη τη διαφορά εδώ. Εάν καταφέρετε να κάνετε το ίδιο τον επόμενο μήνα, το περιθώριο κέρδους του δεύτερου μήνα θα ήταν - $ 200-400 από τους πελάτες του δεύτερου μήνα συν τουλάχιστον $ 100-200 από επαναλαμβανόμενες χρεώσεις.
Ομοίως, το περιθώριο κέρδους σας τον τρίτο μήνα θα ήταν $ 200-400 από τις πωλήσεις του τρίτου μήνα συν $ 100-200 από την επαναλαμβανόμενη χρέωση των πωλήσεων του προηγούμενου μήνα, συν $ 100-200 από την επαναλαμβανόμενη χρέωση των πωλήσεων του πρώτου μήνα.

Κέρδη στο τέλος του 6ου μήνα

Κάνοντας τα χρήματα ως μεταπωλητή φιλοξενίας καθίσταται ευκολότερη και ευκολότερη καθώς ο χρόνος περνάει. Στο τέλος του έκτου μήνα, λαμβάνοντας τα μέσα μεγέθη, τα περιθώρια κέρδους σας θα ήταν $ 300 + $ 150 + $ 150 + $ 150 + $ 150 + $ 150 = $ 1,050

Τώρα, σε αυτό το σημείο, ακόμη και αν σταματήσετε να δημιουργείτε νέες παραγγελίες, θα κάνατε ένα σταθερό κέρδος 1000 δολάρια μηνιαίως απλά διατηρώντας τους υφιστάμενους πελάτες και κυριολεκτικά δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, επειδή μόλις οι πελάτες σας εγγραφούν σε μηνιαία πακέτα φιλοξενίας, δεν υπάρχει τίποτα που πραγματικά χρειάζεται να κάνετε.

Από τη στιγμή που μεταπωλούν πακέτα φιλοξενίας , δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την εξυπηρέτηση πελατών, εφ 'όσον μεταπωλούν τα πακέτα φιλοξενίας ενός φημισμένου web host. Σε αυτό το σημείο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να διατηρήσετε το μηνιαίο επίπεδο των $ 1000 είναι να προσθέσετε μερικούς περισσότερους πελάτες, καθώς και όταν κάποιοι από τους παλιούς σας πελάτες αποχωρούν. Ωστόσο, πρέπει να είστε δύσπιστοι σε θέματα που αφορούν τη μεταπώληση πακέτων αναξιόπιστων επιχειρήσεων . Έτσι, είναι σημαντικό να αγοράσετε πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων μόνο από μια φημισμένη επιχείρηση ως μεταπωλητή .

Κάνοντας το όνειρό σας έξι εικόνων να είναι πραγματικό

Αν συνεχίσουμε τα μαθηματικά, τότε στο τέλος των 24 μηνών, θα μπορούσατε να κοιτάξετε εύκολα ένα υγιές επίπεδο εισοδήματος $ 4.000 + / μήνα, και ακόμα και αν δεν μπορείτε να δημιουργήσετε συνεπείς παραγγελίες, θα κερδίσετε σίγουρα στο εύρος $ 2500-3000 / μήνα μέχρι τότε. Και, αυτό υποθέτει μόνο ένα πενιχρό μέγεθος παραγγελιών $ 100 / παραγγελία, αλλά αν είστε μεταπωλούν VPS και κατάφερε να φιλοξενήσει πακέτα, τότε το μέσο μέγεθος παραγγελίας μπορεί εύκολα να φτάσει μέχρι $ 200 +.

Εφαρμόζοντας το ίδιο μαθηματικά, θα δημιουργούσατε εύκολα $ 8000 + / μήνα μέχρι το τέλος του δεύτερου έτους, υποθέτοντας ότι καταφέρνετε να δημιουργείτε 20 νέες παραγγελίες κάθε μήνα και διατηρείτε την πλειοψηφία των παλαιών πελατών σας με μέσο μέγεθος παραγγελιών 200 €. Και, μαντέψτε τι $ 8.500 / μήνα, σημαίνει ότι θα είχατε ήδη αρχίσει να κάνει ένα βαρύ έξι-σχήμα επίπεδο εισοδήματος σε αυτό το σημείο!

Ωστόσο, στην περίπτωση του μάρκετινγκ θυγατρικών, εάν αποτύχετε να δημιουργήσετε παραγγελίες, καταλήγετε να κερδίζετε ZERO DOLLARS για τον συγκεκριμένο μήνα και αυτό είναι αρκετά επικίνδυνο, ειδικά αν σκοπεύετε να πληρώσετε την πιστωτική σας κάρτα και λογαριασμούς κοινής ωφελείας με αυτό χρήματα.

Το αρχικό πρόβλημα!

Μια λέξη της προσοχής εδώ είναι ότι τα πράγματα μπορεί να είναι αρκετά σκουριασμένα και απογοητευτικά κατά τους πρώτους έξι μήνες. Όμως, αυτό ισχύει σχεδόν για κάθε επιχείρηση, και μπορείτε να αποκομίσουν τα πραγματικά οφέλη μόνο μετά από ένα ή δύο χρόνια (και αυτό ήταν λίγο πολύ όταν ξεκίνησα την εταιρεία SEO).

Έτσι, μπορείτε σίγουρα να ζουν που εργάζονται ως μεταπωλητής φιλοξενίας, αν κιλάτε έξω το σχέδιο σωστά, και εργάζονται το δρόμο σας μέσα από αυτό έξυπνα και υπομονετικά.

Μεγαλύτερες προκλήσεις στη διαδικασία

Η μεγαλύτερη πρόκληση στη διαδικασία είναι η δημιουργία των παραγγελιών σε σταθερή βάση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μάρκετινγκ της ΔΕΗ, τη βιολογική βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και με διάφορους άλλους τρόπους, αλλά θυμηθείτε - είναι πάντα ευκολότερο να το πείτε παρά να το κάνετε!

Καρδιά ευχές από την πλευρά μου σε όλους εκείνους που σχεδιάζουν να αναλάβουν αυτή την πρόκληση και να κάνει κάποια σοβαρά χρήματα ως μεταπωλητή φιλοξενίας. Απλά θυμηθείτε, μπορείτε να κάνετε τα πράγματα να συμβούν, αλλά θα απαιτούσε πολύ χρόνο, προσπάθειες, επιμονή και υπομονή!

Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε παρόμοια επίπεδα εισοδήματος που εργάζονται ως μεταπωλητής SEO επίσης? η μόνη διαφορά θα ήταν να πουλάτε πακέτα SEO μιας αξιόπιστης εταιρείας SEO.

Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε αυτό το άρθρο για την εκκίνηση της επιχείρησής σας φιλοξενίας ως μεταπωλητή για να ξεκινήσετε. Και, αν χρειάζεστε βοήθεια, αφήστε τα σχόλιά σας ή στείλτε με e-mail και θα προσπαθήσω να καταβάλλω κάθε προσπάθεια για να σας βοηθήσω!