Εικονίδιο συνημμένων αλληλογραφίας Iconizer - Πρόσθετο αλληλογραφίας Mac OS X

Η κατώτατη γραμμή

Τα συνημμένα αλληλογραφίας του εικονιδίου Iconizer κάνουν όλα τα συνημμένα να εμφανίζονται ως εικονίδια διαστήματος και εξοικονόμησης χρόνου στο Mac OS X Mail. Χρησιμοποιώντας το μενού περιβάλλοντος, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση ολόκληρου του συνημμένου σε ετικέτες και το παράθυρο αλληλογραφίας συνημμένων μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να μετατρέπει σε εικονίδια μόνο ορισμένους τύπους συνημμένων ή αρχεία που υπερβαίνουν ένα συγκεκριμένο μέγεθος.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Ανασκόπηση

Το Mac OS X Mail κάνει εξαιρετική δουλειά, μετατρέποντας τα συνημμένα σε περιεχόμενο που εμφανίζεται εν σειρά στο σώμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό συχνά φαίνεται καλό και είναι επίσης χρήσιμο. Αλλά με μεγάλα αρχεία, η ένδειξη inline μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο. Φυσικά, τα συνημμένα καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

Με τα εικονίδια συνημμένων αλληλογραφίας, αυτά τα μειονεκτήματα είναι ιστορικό. Εύκολο στην εγκατάσταση και την πλήρη λειτουργία στο παρασκήνιο, το εικονίδιο Mail Attachments Iconizer κάνει όλα τα συνημμένα να εμφανίζονται ως απλά εικονίδια στο σώμα του μηνύματος. Με τις συνδέσεις IMAP, το πλήρες συνημμένο δεν μεταφορτώνεται μέχρι να χρειαστεί.

Χρησιμοποιώντας το μενού περιβάλλοντος, είναι δυνατό να ανοίξετε την πλήρη οθόνη ακόμα και με το εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο πρόγραμμα Mail Attachments Iconizer. Παραρτήματα αλληλογραφίας Οι επιλογές διαμόρφωσης του Iconizer επιτρέπουν ακόμα μεγαλύτερη προσαρμογή, αλλά όχι μόνο μπορείτε να την ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε, μπορείτε να ενημερώσετε τον εικονοσκόπιο συνημμένων αλληλογραφίας για να ελαχιστοποιήσετε μόνο ορισμένους τύπους αρχείων (αρχεία PDF ή εικόνες) ή μόνο αυτούς που υπερβαίνουν ένα συγκεκριμένο μέγεθος.

Mail Attachments Το Iconizer σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε μια λίστα με τους αποστολείς των οποίων τα αρχεία θέλετε να εμφανίζονται inline από προεπιλογή. Ακόμα πιο αυτόματος έλεγχος σε ό, τι εμφανίζεται εν σειρά θα ήταν ακόμα ωραίο σε ορισμένες περιπτώσεις.