Καλύτερα αξεσουάρ και συσκευές Gadgets για το σπίτι θέατρο - 99,99 δολάρια ή λιγότερο

Αξεσουάρ και Gadgets για να συμπληρώσετε τη ρύθμιση του home theatre

Ψάχνετε για ένα φθηνό gadget οικιακού κινηματογράφου για τον εαυτό σας ή κάποιον ειδικό; Εάν ναι, ελέγξτε την επιλογή μου για εξαιρετικά οικονομικά και πρακτικά, gadgets και αξεσουάρ για οικιακούς κινηματογράφους. Τιμές χαμηλότερες από 99,99 δολάρια.

Amazon Fire TV Stick

Amazon Fire TV Stick - Περιεχόμενα συσκευασίας. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Διαβάστε την αναθεώρηση

Εάν έχετε μια παλαιότερη τηλεόραση HDTV έχει τουλάχιστον μία είσοδο HDMI, μπορείτε να της δώσετε νέα ζωή προσθέτοντας δυνατότητες streaming μέσω του Streaming Stick της Amazon Fire.

Δεν είναι πολύ μεγαλύτερο από μια μονάδα flash USB, την τηλεόραση πυρκαγιάς και συνδέεται σε οποιαδήποτε τηλεόραση που διαθέτει είσοδο HDMI και για τροφοδοσία, παρέχεται καλώδιο τροφοδοσίας USB, το οποίο είναι επίσης προσαρμόσιμο σε πρίζα εναλλασσόμενου ρεύματος εάν δεν έχετε τροφοδοσία USB κοντά στο λιμάνι.

Το Stick έχει ενσωματωμένο Wifi, οπότε η σύνδεση στο Internet είναι εύκολη αν έχετε επίσης έναν ασύρματο δρομολογητή για τον υπολογιστή σας.

Το Amazon Instant Video υπογραμμίζεται, αλλά το Amazon's Fire TV Stick περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση σε μεγαλύτερο αριθμό υπηρεσιών περιεχομένου, όπως Crackle, HBOGo (πρέπει ήδη να είναι συνδρομητής HBO καλωδιακής / δορυφορικής πρόσβασης), HuluPlus, iHeart Radio, Netflix, Pandora, YouTube κι αλλα.

Το Fire TV Stick της Amazon παρέχει επίσης πρόσβαση σε πάνω από 200 online παιχνίδια - και είναι συμβατό με πολλούς ελεγκτές παιχνιδιών.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα τυπικό τηλεχειριστήριο ή ένα τηλεχειριστήριο φωνητικού ελέγχου με δυνατότητα Alexa.

Σημείωση για τους ιδιοκτήτες τηλεοράσεων Ultra HD 4K: Το Amazon Fire TV Stick δεν μπορεί να μεταδώσει περιεχόμενο που διατίθεται σε 4K - θα προεπιλεγεί σε 1080p. Περισσότερο "

Εκτυπωτής ετικετών DYMO Rhino 4200

Εκτυπωτής ετικετών DYMO Rhino 4200. Εικόνα παρέχεται από το Amazon.com

Φωτογραφία εικονογραφημένη αναθεώρηση

Ένα εξαιρετικό εργαλείο για να έχετε στη διάθεσή σας όταν συναρμολογείτε ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου είναι ένας εκτυπωτής ετικετών. Μπορείτε να επισημάνετε όλα τα καλώδια σύνδεσης και τα καλώδια των ηχείων, ώστε να μην ξεχνάτε τι συνδέονται όλοι μαζί όταν πρέπει να αλλάξετε τα πράγματα ή να μετακινηθείτε σε μια νέα κατοικία και να τα ξανασυναρμολογήσετε. Μια εξαιρετική επιλογή εκτυπωτή ετικετών είναι το DYMO Rhino 4200. Περισσότερα »

Accell κλειδώματος καλωδίων HDMI

Καλώδιο HDMI Accell Locking. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Ένα παράδειγμα μιας πολύ πρακτικής ιδέας είναι η ανάπτυξη του καλωδίου HDMI ασφάλισης. Γιατί είναι σημαντικό? Με απλά λόγια, τα καλώδια HDMI προσεγγίζουν γρήγορα το πρότυπο για τη σύνδεση των εξαρτημάτων οικιακού κινηματογράφου. Τα καλώδια HDMI είναι ιδανικά για τη διέλευση τόσο του ήχου και του βίντεο υψηλής ευκρίνειας μεταξύ εξαρτημάτων και οθονών σε ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου, αλλά το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι ότι δεν ταιριάζουν πολύ σφιχτά και πέφτουν μερικές φορές όταν τα πράγματα μετακινούνται.

Η Accell έχει έρθει στη διάσωση τόσο του εγκαταστάτη οικιακού κινηματογράφου όσο και του καταναλωτή του do-it-yourself με μια σειρά καλωδίων HDMI που κλειδώνουν σταθερά στις θύρες HDMI, γεγονός που βοηθά στη διατήρηση της καλής μεταφοράς σημάτων.
Περισσότερο "

Μονόπλευρο προσαρμογέα σύνδεσης περιστρεφόμενου HDMI

Μονόπλευρο προσαρμογέα σύνδεσης περιστρεφόμενου HDMI. Εικόνες ευγενική προσφορά του Amazon.com

Δεν υπάρχει χώρος πίσω από την τηλεόρασή σας, το δέκτη Home Theater, το DVD ή το Blu-ray Disc player για τη σύνδεση των καλωδίων HDMI σας; Δεν υπάρχει πρόβλημα, η σύνδεση στρέψης HDMI μπορεί να είναι μόνο το εισιτήριο! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε το αρσενικό άκρο σε μια είσοδο ή έξοδο HDMI σε ένα εξάρτημα, να γείρετε τον προσαρμογέα περιστροφής HDMI ανάλογα με τις ανάγκες σας και στη συνέχεια να συνδέσετε το καλώδιο HDMI στο θηλυκό άκρο του προσαρμογέα στροφής HDMI. Αυτό είναι σίγουρα ένα από αυτά τα προϊόντα "γιατί δεν το σκέφτηκα". Περισσότερο "

Μετατροπέας Accell MHL σε HDMI

Μετατροπέας Accell MHL σε HDMI. Εικόνα παρέχεται από την Accell

Συνδέστε τα smartphones, τα tablet σας και τις σχετικές φορητές συσκευές στη ρύθμιση του home theatre με τον προσαρμογέα Accell MHL-to-HDMI. Αυτός ο προσαρμογέας σάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε περιεχόμενο βίντεο και ακίνητες εικόνες ή να ακούτε μουσική που είναι αποθηκευμένη σε φορητή συσκευή εξοπλισμένη με MHL (λίστα ελέγχου συμβατών συσκευών) σε σύστημα HDTV ή Home Cinema.

Η εγκατάσταση του προσαρμογέα Accell MHL-to-HDMI είναι εύκολη: απλά συνδέστε το άκρο micro-B USB του προσαρμογέα στην θύρα USB micro-B της φορητής συσκευής και, στη συνέχεια, συνδέστε το φορτιστή εναλλασσόμενου ρεύματος που παρέχεται με τη φορητή συσκευή σας στη φόρτιση θύρα του προσαρμογέα MHL και, τέλος, συνδέστε ένα τυπικό καλώδιο HDMI στο θηλυκό άκρο HDMI του προσαρμογέα MHL. Ο προσαρμογέας Accell MHL-to-HDMI είναι ένα μεγάλο αξεσουάρ για να έχετε εάν θέλετε να απολαύσετε τις δυνατότητες αναπαραγωγής πολυμέσων του φορητού τηλεφώνου ή του tablet σας στην τηλεόρασή σας ή στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Περισσότερο "

NextGen Προϊόντα ασύρματο τηλεχειριστήριο Extender

NextGen Προϊόντα ασύρματο τηλεχειριστήριο Extender. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Ελέγξτε τις συσκευές σας από οποιαδήποτε θέση στο σπίτι σας με το ασύρματο τηλεχειριστήριο NextGen. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε μία από τις μπαταρίες του τηλεχειριστηρίου IR με τον πομπό ραδιοσυχνοτήτων σε σχήμα μπαταρίας (διαθέσιμο σε μεγέθη AA και AAA) και τοποθετήστε τον δέκτη τηλεχειριστηρίου (ο οποίος είναι συνδεδεμένος με τη συσκευή που πρόκειται να ελεγχθεί) το τηλεχειριστήριό σας μπορεί πλέον να ελέγχει οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή από άλλους χώρους.
Περισσότερο "

Ο γιατρός ποιος Sonic κατσαβίδι απομακρυσμένου ελέγχου

Ο γιατρός ποιος Sonic κατσαβίδι απομακρυσμένου ελέγχου. Εικόνα ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Εντάξει, δεν θα απενεργοποιήσετε τα πεδία δύναμης, τα hack υπολογιστές, ή να διορθώσετε το Tardis, αλλά το Doctor Who Sonic Screwdriver Remote μπορεί να πάρει τον έλεγχο της τηλεόρασης σας με ένα διασκεδαστικό τρόπο. Σχεδιασμένο για να μοιάζει με το Sonic Screwdriver που χρησιμοποιείται στη νέα σειρά Dr Who TV, αυτή η συσκευή μπορεί να μάθει τις εντολές του τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασής σας.

Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα αντίγραφο του Sonic κατσαβίδι, αυτό το τηλεχειριστήριο δεν έχει τη διάταξη κουμπιών ενός παραδοσιακού τηλεχειριστηρίου. Το τηλεχειριστήριο ανταποκρίνεται στον τρόπο με τον οποίο κρατιέται και περιστρέφεται, σε συνδυασμό με τις χειρονομίες σας. Το Doctor Who remote σας επιτρέπει να ελέγχετε την ένταση του ήχου και άλλες λειτουργίες (συμπεριλαμβανομένης κάποιας πλοήγησης μενού) της τηλεόρασής σας, καθώς και λειτουργίες αναπαραγωγής Blu-ray / DVD. Θα λειτουργεί με οποιοδήποτε προϊόν οικιακής ψυχαγωγίας που διαθέτει υπέρυθρη μετάδοση. Κάνει ένα μεγάλο δώρο για κάθε περίσταση.

Για μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτή τη συσκευή και πώς να τη χρησιμοποιήσετε, δείτε μια μεγάλη κριτική βίντεο Περισσότερα »

Παράλειψη του κιτ επισκευής CD / DVD Doctor

Παράλειψη του κιτ επισκευής DVD / CD Doctor. Εικόνα ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Τα CD και τα DVD σας δεν μπορούν να αναπαραχθούν λόγω γρατζουνιών; Το Skip Doctor είναι ένα πρακτικό, φθηνό προϊόν που κάνει εξαιρετική εργασία απομάκρυνσης γρατσουνιών από CD / DVD. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Skip Doctor και τι πρέπει να ξέρετε για την επισκευή δίσκων CD και DVD, ανατρέξτε στις συχνές ερωτήσεις που δημοσιεύθηκαν από τις ψηφιακές καινοτομίες, κατασκευαστές Skip Doctor. Περισσότερο "

Spears και Munsil High Definition Benchmark Test Disc - έκδοση Blu-ray

Spears και Munsil High Definition Benchmark Test Disc. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Με το δίσκο Benchmark Spears και Munsil υψηλής ανάλυσης, ο μέσος καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί μια σειρά δοκιμών για να διαπιστώσει εάν η HDTV, η συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc ή ένας εξωτερικός επεξεργαστής / κλιμάκωση βίντεο προσφέρει καλές επιδόσεις.

Ο δίσκος ξεκινάει με σκηνές που περιέχουν περίπλοκα σχήματα που ελέγχουν τους περιορισμούς του εξοπλισμού σας. Ο δίσκος παίρνει επίσης τον χρήστη μέσω μιας σειράς τεχνικών δοκιμών: Color Bars, Gary Scale display, Black Level, Image Geometry, Jagged Edge Tests, ταινίες και βίντεο, επικαλύψεις τίτλου βίντεο και ακόμη και δείγματα Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio και κωδικοποιητές ήχου PCM. Για λεπτομερή εμφάνιση και εξήγηση των δοκιμών, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήστη Spears και Munsil . Περισσότερο "

Εκτυπωτής Epson LW-600P LabelWorks

Φωτογραφία του πακέτου εκτυπωτών Epson LW600P LabelWorks Printer. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Φωτογραφία εικονογραφημένη αναθεώρηση

Μήπως χάσετε το κομμάτι των καλωδίων που συνδέονται με τα εξαρτήματα που είναι εγκατεστημένα στο σπίτι σας; Εάν ναι, ο εκτυπωτής Epson LW-600P LabelWorks Printer, μπορεί να είναι μόνο το τέλειο εξάρτημα για να έχει στη διάθεσή σας.

Αυτός ο εκτυπωτής μπορεί να εκτυπώσει μια ποικιλία τύπων ετικετών, από ετικέτες περιτυλίγματος για καλώδια και καλώδια ή ετικέτες με ετικέτα για την αναγνώριση στοιχείων και ποιες εισόδους και εξόδους χρησιμοποιούνται.

Το LW-600P μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω απευθείας σύνδεσης με υπολογιστή ή ασύρματης σύνδεσης μέσω ενός smartphone (παρέχεται πρόσβαση στο λογισμικό PC με δυνατότητα λήψης και εφαρμογή Smartphone). Είναι επίσης αρκετά μικρό για να ταξιδεύει με και μπορεί να λειτουργεί με AC (περιλαμβάνεται Adapter) ή 6AA μπαταρίες, γεγονός που το καθιστά πολύ φορητό.

Με μια προτεινόμενη τιμή $ 99 (μείον το κόστος των κασετών ετικετών), ο Epson LW-600P LabelWorks Printer είναι μια πολύ καλή τιμή. Περισσότερο "