Βάση βάσης Pyle PSBV600BT - Ανασκόπηση

Επανεξέταση της βάσης κυμάτων PSBV600BT του Pyle κάτω από το τηλεοπτικό σύστημα ήχου

Sound Bars είναι ένας τρόπος για να έχετε καλύτερο ήχο για τον ήχο της τηλεόρασης για εκείνους που απλά δεν θέλουν να χωρέσουν με την ακαταστασία πολλών ομιλητών. Ωστόσο, μερικές φορές ακόμη και μια μπάρα ήχου μπορεί να πάρει πάρα πολύ χώρο - μια εναλλακτική λύση είναι το Under TV Audio System. Η Pyle Audio, γνωστή μάρκα ηχείων αυτοκινήτου, προσφέρει τη Βάση Wave PSBV600BT, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από πολλές τηλεοράσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά PSBV600BT

Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές της βάσης κυμάτων Pyle PSBV600BT.

Ρύθμιση και απόδοση

Για τους ελέγχους ήχου χρησιμοποιήθηκε ένας OPPO BDP-103 Blu-ray Disc player ως μία πηγή. Συνδέθηκε με την τηλεόραση μέσω εξόδων HDMI για βίντεο και αμφότερες οι ψηφιακές οπτικές και στερεοφωνικές αναλογικές εξόδους RCA συνδέονταν εναλλακτικά από τους παίκτες στο PSBV600BT. Το ψηφιακό δέκτη DTB-H260F της Samsung χρησιμοποιήθηκε επίσης για περιεχόμενο που βασίζεται σε κανάλια τηλεόρασης και για άλλη μια φορά συνδέεται με την Βάση Wave εναλλακτικά μέσω αναλογικών στερεοφωνικών και ψηφιακών οπτικών συνδέσεων.

Για να βεβαιωθείτε ότι η ενισχυμένη βάση που τοποθετήθηκε στη Βάση Wave δεν επηρέαζε τον ήχο, χρησιμοποιήθηκε δοκιμή "Buzz και κουδουνίστρα" που παρέχεται από το δίσκο δοκιμών Digital Video Essentials και δεν υπήρχαν ακουστικά προβλήματα.

Χρησιμοποιώντας άλλες δοκιμές, παρατηρήθηκε ένα ακουστικό χαμηλό σημείο περίπου 40Hz, ένα χαμηλό σημείο που μπορούσε να ανιχνευθεί από περίπου 50Hz έως ένα υψηλό σημείο μόλις 12kHz.

Το Pyle PSBV600BT έκανε μια δίκαιη και με ταινία και περιεχόμενο μουσικής και παρέσχε μια καλά κεντρική άγκυρα για διάλογο και φωνητικά, παρά την έλλειψη ενός ειδικού κεντρικού ηχείου. Επίσης, παρόλο που η Βάση Wave δεν παρέχει πρόσθετη επεξεργασία περιβάλλοντος ήχου, οι πληροφορίες αριστερού και δεξιού καναλιού μπορούν να προβάλλονται γύρω από ένα πόδι έξω από κάθε πλευρά της μονάδας - ανάλογα με το μείγμα περιεχομένου.

Το PSBV600BT παρήγαγε μετριοπαθή, ανόθευτο όγκο για το δωμάτιο 15x20 που χρησιμοποιήθηκε, αλλά δεν προχώρησε πολύ στην περιοχή χαμηλών συχνοτήτων, όπως αποδεικνύεται από την αποκοπή 50Hz που παρατηρήθηκε σε γενικές δοκιμές.

Στο μεσαίο και υψηλό τέλος του φάσματος ήχου, το PSBV600BT παρείχε ένα ξεκάθαρο μεσαίο τμήμα, το οποίο εξυπηρετούσε τόσο το διάλογο ταινιών όσο και τα φωνητικά μουσικής, από την άποψη της παρουσίας, αλλά χωρίς ξεχωριστά tweeters, οι υψηλές συχνότητες ήταν λίγο βαρετές. Αυτό είναι σίγουρα αισθητό σε κινηματογραφικές σκηνές με πολλά ιπτάμενα θραύσματα ή παροδικά στοιχεία φόντου ή μουσικά κομμάτια με επιθετικά αποτελέσματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι ήχοι είναι υποτονικοί ή, σε περίπτωση πολύ λεπτού ήχου χαμηλού ήχου, μερικές φορές χάνονται, με αποτέλεσμα μια λιγότερο αποτελεσματική εμπειρία ακρόασης.

Όσον αφορά την αποκωδικοποίηση και επεξεργασία ήχου, το Pyle PSBV600BT δεν παρέχει αποκωδικοποίηση Dolby Digital ή DTS ή πρόσθετη επεξεργασία ήχου surround.

Αυτό σημαίνει ότι κατά την πρόσβαση σε περιεχόμενο από συσκευή αναπαραγωγής HDTV, DVD ή Blu-ray Disc, είναι προτιμότερο να ρυθμίσετε τη συσκευή προέλευσης στην έξοδο PCM εάν χρησιμοποιείτε την επιλογή Ψηφιακή οπτική σύνδεση (οι έξοδοι CD στο PCM εξ ορισμού, έτσι δεν υπάρχει έκδοση εκεί).

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Η κατώτατη γραμμή

Το Pyle PSBV600BT είναι μια εναλλακτική λύση για να βασιστείτε σε ενσωματωμένα ηχεία της τηλεόρασης, αλλά υπάρχουν καλύτερες μονάδες ήχου χρησιμοποιώντας τον συντελεστή φόρμας κάτω από την τηλεόραση.

Όπως είναι σήμερα εξοπλισμένο, το PSBV600BT είναι ιδανικό για όσους έχουν περιορισμούς χώρου (δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε ξεχωριστό υπογούφερ στο δωμάτιο). Αξίζει να εξετάσετε αν έχετε μια μικρή έως μεσαίου μεγέθους τηλεόραση επίπεδης οθόνης που τοποθετείται σε ένα δεύτερο δωμάτιο, όπως υπνοδωμάτιο ή γραφείο, ή αν ζείτε σε ένα μικρό διαμέρισμα.

Από την άλλη πλευρά, εάν ο Pyle χρησιμοποιεί αυτή τη μονάδα ως θεμέλιο για πρόσθετα μοντέλα και προσθέτει tweeters τόσο στα αριστερά όσο και στα δεξιά κανάλια, προσθέτοντας ένα μεγαλύτερο ενσωματωμένο υπογούφερ και παρέχοντας επίσης μια επιλογή για την προσθήκη ενός εξωτερικού sub, θα δημιουργούσε ένα πιο ευέλικτο σύστημα.

Επίσης, θα ήταν επιθυμητό να εισαχθούν περισσότερες εισόδους, όπως η προσθήκη μιας ψηφιακής ομοαξονικής εισόδου ήχου και ενδεχομένως η δυνατότητα σύνδεσης μέσω HDMI, έτσι ώστε να εξαλειφθεί η ανάγκη σύνδεσης τόσο ενός καλωδίου HDMI στην τηλεόραση όσο και ενός ξεχωριστού αναλογικού ή ψηφιακού καλωδίου ήχου τη μονάδα βάσης κύματος. Επίσης, συμπεριλαμβανομένου του HDMI, θα μπορούσε να επιτρέψει τη δυνατότητα της υπηρεσίας Audio Return Channel που είναι διαθέσιμη σε έναν αυξανόμενο αριθμό τηλεόρασης που χρησιμοποιείται.

Επίσημη σελίδα προϊόντος